Inspirație și tendințe

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
16.5.2022

Dormitorul dvs. este cea mai intimă încăpere din casă. Este o oază în care puteți fi singur cu dvs. înșivă, să vă relaxați cu adevărat și să lăsați toate grijile și preocupările afară.

Cu toate acestea, pentru a vă relaxa pe deplin, trebuie să aveți abordați cu mare grijă problema cu mobilierul pe care îl alegeți pentru amenajarea acestei încăperi.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
12.5.2022

Știați că ziua de 15 mai aparține familiilor? Aceasta este Ziua Internațională a Familiilor, o ocazie excelentă pentru a cumpăra o canapea nouă și spațioasă. Canapeaua este centrul întregii acțiuni din întreaga gospodărie. Iată 10 sfaturi privind canapelele pentru familiile numeroase.

Inspirație
Markéta Etrychová
9.5.2022

Oglinzile nu sunt doar obiecte practice și funcționale la care să vă priviți rapid înainte de a ieși. De fapt, oglinzile frumoase plasate la locurile potrivite și în unghiul potrivit, pot transforma complet orice spațiu, oferindu-i un plus de stil, lumină și strălucire.

De aceea nu este de mirare că designerii au folosit oglinzi de diferite forme, stiluri și dimensiuni pentru a crea iluzii optice, pentru a scoate în evidență sau ascunde anumite obiecte, pentru a crea o stare de spirit și, bineînțeles, pentru a aduce mai multă lumină în designul interior.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
5.5.2022

Moliile din dulap pot face multe necazuri. Știați că puteți combate moliile cu piper negru sau lavandă? Așezați crenguțe de lavandă între haine și boabe de piper în fundul dulapului. Dar, după câteva zile, aroma puternică a piperului se va estompa, așa că înlocuiți-l cu bucăți noi. Iarna, lăsați afară hainele în plus pentru frig și curățați-vă cu grijă garderoba.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
2.5.2022

Interesul față de alimentația sănătoasă a crescut foarte mult în ultimii ani și tot mai mulți oameni au început să petreacă mult timp în bucătărie și să se dedice noului lor hobby.

Totuși, pentru a profita la maximum de bucătărie, aveți nevoie de mult spațiu, care lipsește aproape întotdeauna în locuințele moderne.

Camera copiilor
Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
28.4.2022

Va ganditi cum sa amenajati pentru doi copii într-o singură camera? Această problemă apare mai ales în apartamentele mici. Și credeți-ne, se poate face! Important este să vă gândiți la câteva reguli de bază. Nu uitați că mobilați o cameră de copii pentru mai mulți ani și că mobilierul trebuie să crească odată cu copiii, cel puțin pentru o perioadă de timp. De aceea, planificați din timp și țineți cont de faptul că cerințele copiilor se schimbă de-a lungul anilor.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
25.4.2022

Camerele pentru doi copii sunt o soluție excelentă pentru acei părinți cu copii mici care nu au la dispoziție destul spațiu pentru două camere separate. În ceea ce privește dezvoltarea copilului, camerele duble au unele avantaje proprii față de camerele separate.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
21.4.2022

Biroul de jocuri este un instrument indispensabil pentru iubitorii de jocuri pe calculator. Scaunul joacă, de asemenea, un rol important și trebuie să asigure confortul chiar și în timpul jocurilor lungi. Știți cum diferă un birou de gaming de unul tradițional? Am selectat câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Inspirație
Markéta Etrychová
18.4.2022

După cum știm bine, baia este una dintre încăperile în care suntem oarecum limitați în ceea ce privește adăugarea de mobilier de diferite dimensiuni și diferite detalii decorative.

Cu toate acestea, nu există limitări în ceea ce privește tipurile de idei de design interior pe care le putem aplica pentru a face ca baia să arate frumos. Cu alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor, putem face ca orice baie să arate bine.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
14.4.2022

Căutați mobilier de exterior pentru terasa sau balconul dumneavoastră? Odată cu primele zile de primăvară, este momentul potrivit pentru a cumpăra scaune noi. Vă vom spune la ce să fiți atenți și ce să alegeți. Inspirati-va și alegeti cu noi. Bucurați-vă de zilele însorite pe noua mobilă de grădină alături de familie și prieteni.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile