Seturi de canapele și paturi boxspring - nu numai că vi le vom aduce, ci le vom și asambla și vom prelua și mobila veche

Inspirație și tendințe

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
23.11.2023

V-ați săturat de decorațiunile de Crăciun fără suflet din magazine și doriți să vă înfrumusețați anul acesta interiorul cu decorațiuni originale? Iată 3 tutoriale simple de DIY pentru a vă pregăti casa pentru sosirea lui Moș Crăciun și pentru a uita pentru o vreme de agitația dinaintea Crăciunului. Fiți creativi alături de noi.

Inspirație
Eliška Kašperanová
16.11.2023

Se apropie Crăciunul și, odată cu el, gândul la cadouri pentru cei dragi. Nu degeaba spunem că un cadou făcut de noi înșine ne va face cei mai fericiți. Haideți să preparăm un lichior de ouă de casă, care este excelent ca și cadou de Crăciun, dar poate fi folosit și la prepararea dulciurilor.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
9.11.2023

Cumpărarea cadourilor de Crăciun ar trebui să fie distractivă și plăcută pentru toată lumea. Crăciunul este un prilej de bucuriei, pace, confort și al iubire. Vă  oferim  sfaturi practice despre cum să alegeți în mod convenabil cadourile de Crăciun pentru întreaga familie și să economisiți timpul și stresul cumpărăturilor în perioada de Craciun.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
2.11.2023

Se apropie sezonul Crăciunului, iar odată cu acesta vin tradiția, bucuria, dar și un ușor stres asociat cu pregătirea pentru sărbători. Una dintre principalele sarcini înainte de Crăciun este curățenia în casă. Acest lucru poate fi o provocare, mai ales dacă începem fără un plan și fără organizare. Dar nu vă faceți griji, curățenia de dinaintea Crăciunului poate fi gestionată, fără stres și cu plăcere dacă urmați câteva reguli simple.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
26.10.2023

Mașinile noastre de spălat rufe au grijă de rufele noastre tot timpul, așa că și ele au nevoie de puțină îngrijire din când în când. Murdăria, reziduurile de detergent și mirosurile neplăcute se pot acumula în mașina de spălat. Neglijarea curățeniei nu numai că afectează mirosul hainelor dumneavoastră, dar poate duce și la deteriorări mecanice. În acest articol, vom analiza diferite metode de curățare folosind bicarbonat de sodiu, lămâie și oțet.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
23.10.2023

Datorită redresării și chiar creșterii volumului comerțului și a turismului în prezent, industria hotelieră se dezvoltă, de asemenea, într-un ritm alert.

Fie că se cazează într-un complex mare, fie că preferă experiențele care aduc senzația de acasă într-un mini-hotel, oaspeții hotelului dvs. trebuie să se bucure de liniște și să se simtă confortabil.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
19.10.2023

Odată cu venirea toamnei vin și mai multe luni reci și întunecate. Mai puțină lumină solară poate avea un efect negativ asupra organismului nostru. În articolul nostru, vă oferim sfaturi despre ce să faceți atunci când afară este mai puțină lumină și cum să preveniți depresia de toamnă.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
16.10.2023

Baia este principalul spațiu din locuința noastră pe care îl folosim atât în scopuri funcționale, cât și pentru relaxare și divertisment.

În ultimii ani, baia a devenit treptat un spațiu important pentru relaxare, iar această tendință, care a început în anul precedent 2022, continuă și în anul 2023.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
12.10.2023

Transformarea interiorului dvs. nu trebuie să fie o sarcină dificilă și de lungă durată. Făcând mici schimbări, puteți obține un efect mare și vă puteți face casa mai atractivă. Dacă sunteți nerăbdător să faceți o transformare ușoară și rapidă a interiorului, avem câteva idei grozave pentru dvs.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
9.10.2023

Hotelurile fac parte integrantă din viața de zi cu zi a omului modern. Atunci când suntem plecați, hotelul înlocuiește casa și, de multe ori, este folosit pentru diferite tipuri de evenimente corporative, pe lângă sejururi scurte sau vacanțe.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile