Comenzile care contin un pat | beneficiaza de RIDICARE LA ETAJ GRATUITA | pana la sfarsitul lunii octombrie

Pat pentru copii cu spaţiu de depozitare

Pat pentru copii ARDENT + saltea + somieră
-20 %
  Disponibilitate 20 zile
2 100 RON 1 670 RON
Pat pentru copii FLORENT + SD + saltea + somieră
-27 %
  Disponibilitate 20 zile
1 870 RON 1 360 RON
Pat supraetajat pentru copii LETIA
-31 %
  Disponibilitate 5-8 săptămâni
3 830 RON 2 630 RON
Pat pentru copii MICKEY color + saltea + somieră
-17 %
  Disponibilitate 15 zile
1 980 RON 1 650 RON
Pat pentru copii MIDO 1 color + saltea + somieră 80x160
-29 %
  Disponibilitate 20 zile
2 170 RON 1 540 RON
Pat KAROLI pentru copii+ saltea
-29 %
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
2 320 RON 1 650 RON
Pat pentru copii JAKUB + somieră + saltea
-24 %
  Disponibilitate 20 zile
2 110 RON 1 600 RON
Pat ROSIE pentru copii + saltea
-31 %
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
3 300 RON 2 290 RON
Pat pentru copii SWAN + saltea + somier
-34 %
Pat supraetajat XAVER 3 COLOR + SD + saltea + somieră
Livrare convenabilă
-25 %
  Disponibilitate 20 zile
7 030 RON 5 250 RON
Pat supraetajat copii DARCY II
Livrare convenabilă
-17 %
  ÎN STOC
6 890 RON 5 690 RON
Pat pentru copii HARRY lemn masiv + somieră + saltea GRATIS
-34 %
Pat supraetajat copii DARCY V COLOR
Livrare convenabilă
-31 %
  Disponibilitate 20 zile
8 380 RON 5 780 RON
Pat pentru copii MICKEY P1 + saltea + somieră
-23 %
  Disponibilitate 20 zile
2 140 RON 1 650 RON
Pat pentru copii URSULEȚ + saltea + somieră
-23 %
  Disponibilitate 15 zile
1 910 RON 1 470 RON
Pat pentru copii HONZA + SD + saltea + somieră
-20 %
  Disponibilitate 20 zile
1 700 RON 1 360 RON
Pat pentru copii RINOCO + SD + saltea + somieră
-23 %
  Disponibilitate 20 zile
2 010 RON 1 540 RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Da. Pe site-ul magazinului online Expedo puteți găsi diferite tipuri de pătuțuri cu spațiu de depozitare, precum și pe paginile Facebook și Instagram ale magazinului.

 2.  

  Nu.  Pentru comanda fără înregistrare sunt necesare  numai datele de facturare și adresa de livrare. La completarea formularului de înregistrare fiecare utilizator trebuie să furnizeze doar datele sale personale exacte și actualizate.

 3.  

  Plata se poate face prin transfer bancar sau în numerar la primirea personală a livrării.

 4.  

  Prețurile   paturilor pentru copii sunt cuprinse între 821 RON și 4406 RON.

 5.  

  Livrarea durează între 3 și 5 săptămâni.

 6.  

  Garanția paturilor pentru copii este de 24 de luni.

 7.  

  După plasarea comenzii, veți primi un e-mail automat pentru confirmarea comenzii. Veți fi contactați de un angajat care va confirma comanda și parametrii mărfii.

 8. Fiecare client își poate edita sau șterge profilul său de client, trimitând un mesaj la [email protected]., precum și printr-o notificare  de la e-mailul înregistrat în profilul clientului.

   

  Dacă livrarea pătuțului comandat de dvs. este efectuată de un curier sau de o altă companie de transport, Expedova trimite numărul dvs. de telefon pentru a coordona livrarea.

 9.  

  Expedo oferă tuturor clienților săi opțiunea de a returna comanda în termen de 14 de zile după livrare.

Găsirea unui spațiu suficient în camera copiilor este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă părinții în ziua de astăzi. Puteți rezolvați problema cu spațiul de depozitare a bagajelor în camera copiilor, alegând un pătuț cu spațiu de depozitare suplimentar.

 Pătuțurile cu spațiu de depozitare sunt o opțiune excelentă pentru economisirea de spațiu și depozitarea diferitelor tipuri de bagaje.

Sunt, fără îndoială, mobilier multifuncțional care adaugă nu numai practic și confort, ci un element modern în camera copiilor. Paturile pentru copii de acest tip transformă camera copiilor într-un loc plăcut, confortabil și comod pentru jocuri și învățare.

Paturile de acest tip au o serie de avantaje față de alte tipuri de paturi.  Ele asigură  confortul și somnul bun al copilului și în același timp oferă un design funcțional și confortabil.

Dacă doriți să profitați la maxim de spațiul din camera copiilor și să asigurați spațiu suficient de joacă copilului dvs., pătuțurile cu spațiu suplimentar de depozitare sunt o alegere excelentă pentru dvs.

Construcțiile acestor paturi conțin diverse elemente, ca ,de exemplu, sertare extensibile adânci, unde pot fi depozitate lucruri ale copilului cu diferite dimensiuni. Sunt echipate cu roți care permite să se deschidă ușor.

Designul interesant al acestui tip de paturi pentru copii este obținut cu ajutorul  plăcilor decorative cu motive pentru copii și combinațiile de culori ale panourilor lor laminate. Sunt tratate cu un strat de protecție care le  face rezistente la zgârieturi.

Paturile pentru copii cu spațiu suplimentar de depozitare sunt alegerea perfectă de mobilier pentru familii cumai mulți copii.

Pe lângă faptul că sunt practice, paturile pentru copii de acest tip pot fi o completare excelentă pentru interiorul general al camerei copilului.

 

Pătuțurile cu spațiu de depozitare sunt concepute pentru a urma dezvoltarea copilului și a crește împreună cu el. Ele constă dintr-un pat funcțional care vine completat cu o scară, birou, dulap, rafturi și cutii de depozitare pentru diverse articole, precum lenjerie de pat, haine, jucării.

Acest tip de pătuțuri poate include atât un pat, cât și două paturi. Cele două paturi separate sunt conectate printr-o structură solidă și trepte confortabile și stabile.

Fie duble sau simple, în partea de jos paturile pentru copii asigură spațiu de depozitare amplu pentru accesorii ale copilului cu diferite dimensiuni. Pe lângă opțiunea de depozitare a bagajelor, pătuțurile de acest tip oferă și birouri, unde copilul poate studia.

Scările din paturile pentru copii cu spațiu de depozitare pot fi ajustate la poziția dorită,depinde de preferințele copilului și ale părinților.

Cu scopul asigurării siguranței copilului în timpul zilei și al nopții, paturile pentru copii cu spațiu de depozitare sunt echipate cu elemente de siguranțăprecum pereți despărțitori.

În magazinul online Expedo veți găsi o varietate de paturi pentru copii cu spațiu de depozitare fabricate din materiale de calitate înaltă. Sunt fabricate din PAL laminat de clasa înaltă. Construcția lor laminată oferă rezistență, durabilitate și stabilitate.

Pătuțurile sunt disponibile în diferite dimensiuni, scheme de culori și designuri și sunt fabricate din lemn de calitate înaltă, ceea ce asigură siguranța și fabilitatea pentru copii.

În magazin veți găsi atât paturi pentru copii cu elemente moderne, cât și  cu design clasic și simplu. Pot fi adaptate oricărui interior al camerei copiilor.

Paturile pentru copii au tăblii decorative realizate din plăci de MDF. Au funcție estetică și de protecție. Barierele de protecție de pe paturi pot fi îndepărtate.

Suprafața paturilor pentru copii oferite are un strat protector special, ce le face rezistente la zgârieturi și amortizare. Sunt vopsite cu lac ecologic, care este inofensiv pentru copii.

Pătuțurile pentru copii sunt disponibile cu o saltea suplimentară cu spumă PUR de înaltă calitate și grilă FLEX cu tampoane flexibile, care oferă protecție copilului împotriva căderii.

Saltelele paturilor pentru copii au o husă detașabilă antialergică care nu provoacă alergii.

Unele modele de pătuțuri cu spațiu de depozitare au opțiunea de ajustare a dimensiunii zonei de dormit, precum și alegerea gamei de culori.