Comodă SEIGAN K3D3S

Comodă SEIGAN K3D3S

În curând

Cod produs:

Descrierea produsului: Comodă SEIGAN K3D3S

Va place mobilierul decent in combinație cu alb si maro natural ? Atunci, cu siguranța, o sa va placa, moderna si practica, comoda SEIGAN K3D3S .  

Proprietățile comodei SEIGAN K3D3S

Comoda este formata din trei uși complete si trei sertare in partea superioara. Oferă, astfel, suficient spațiu pentru depozitare nu doar acasă, dar si in birou. Rămâne doar sa stabiliți unde va fi amplasata. Structura comodei este realizata in decor de lemn din pin nordic, unde se menține desenul fin al lemnului . Placa superioară este in decor stejar lefkas cu atingere naturala. Un element distinctiv al comodei este ușa tip oblon in stil colonial . Comoda este realizata din laminat LTD , care se întretine ușor. 

Doriți să vă armonizați locuința sau biroul în același stil? Uitați-va si la alte produse din colecția SEIGAN :

Rezumatul comodei SEIGAN K3D3S

  • Comoda din laminat LTD
  • 3x ușa plina,
  • 3x sertar,
  • decor alb, lemn de pin nordic /stejar lefkas.
Komoda SEIGAN K3D3S
Numele Dvs. *
E-mail *
Telefon

Ne puteți contacta direct

+4 0749 898 494

(lu-vi: 7-20, du: 13-18)

Introduceți întrebarea *

Evaluări și recenzii ale clienților

Livrare gratuită în toată țara

Livrare gratuită în toată țara

Dvs. cumpărați, noi vindem și livrăm. O regulă care se aplică în toată Romania. Livrăm gratuit direct la domiciliu. Cu mijloace de transport proprii conduse de șoferii noștri. Puteți conta pe noi! Nu lăsăm niciodată marfa în stradă. Suntem întotdeauna dispuși să livrăm de la prima vizită. Satisfacția dumneavoastră ne recomandă.

Retur în 14 zile. 

Retur în 14 zile. 

Cumpărați online? În acest caz nu aveți posibilitatea de a vedea sau a testa produsul? Sunteți îngrijorat că nu veți fi mulțumit? Nu vă faceți grij. Vă înțelegem și noi simțim la fel. Cumpărăturile de la distanță reprezintă un risc. Aveți timp să vă răzgândiți. Vă oferim 14 zile de la livrare. Dacă nu doriți produsul ni-l returnați fără nicio explicație iar noi vă vom returna banii . Nu vă asumați riscuri inutile.

24 de luni garanție

24 de luni garanție

Așa cum un magazin fizic are reguli în ce privește garanția produselor și magazinele online au aceleași reguli pe care trebuie să le respectăm cu toții.
Vă rugăm să păstrați documentele și facturile.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a depune o reclamație până la doi ani de la achiziționarea produsului.
Suntem deschiși la orice neînțelegere. Vă ținem la curent cu tot ce vă interesează.