RIDICARE LA ETAJ GRATUITA → la fiecare comanda plasata in luna iulie care contine un pat

Informații despre achiziție

Livrare GRATUITĂ în toată țara

Simțiti și dvs că în zilele noastre plătim și pentru aerul pe care îl respirăm? Pentru a atenua cele mai necesare costuri pentru dvs, avem un cadou! Indiferent de valoarea prețului pe care o comandați, vă vom livra acasă fără costuri suplimentare pentru poștă, ambalare, etc. La noi pur și simplu nu plătiti nici un ban pentru transportul în toată Romania.

Transport propriu

Nu vrem să ne bazăm pe transportatorii străini. Preferăm să vă livrăm mărfurile în propriile noastre mașini cu șoferii noștri. Dacă comandați mărfuri de la noi, puteți fi sigur că totul va fi adus la dumneavoastră acasă gratuit. Suntem astfel siguri că am făcut totul pentru a ne asigura că mărfurile ajung la dvs. nedeteriorate și la timp. Dacă există o complicație, putem oricând să vă sunăm și să rezolvăm totul împreună. Există încredere în șoferii noștri. Satisfactia dvs este cartea noastra de vizita.

Livrare la etaj

Puteți opta pentru această modalitate contra cost înainte de finalizarea și plasarea comenzii. Colegii noștri vă vor ridica produsele în apartamentul dumneavostră insă nu le vor monta. Livrăm produsele  dezasamblate, nu asigurăm montajul.

Metode de plată

  • Ramburs la livrare / card numerar – plătiți bunurile în numerar, online folosind gateway-ul de plată GoPay sau plătiți cardul șoferului la primirea mărfii.
  • Prin transfer – efectuați plata prin transfer bancar, iar noi trebuie să avem banii în cont cu cel puțin o zi înainte de livrarea comenzii.
  • Plata in numerar/cu card de credit la ridicarea personala –  daca veniti personal la depozitul nostru pentru marfa, aveti optiunea de a plati cash sau cu cardul de credit.
  • Go Pay- modalitate comoda si sigura de plata pe internet, veti efectua plata direct dupa finalizarea comenzii, informatiile despre platile dumneavoastra, inclusiv numarul cardului de plata, sunt securizate prin comunicare criptata.
  • Apple Pay- plata comoda, dar mai ales sigura si discreta folosind aplicatia Apple Pay pentru posesorii de dispozitive Apple, tranzactia este aprobata folosind un cod unic de securitate.

 

Ridicare Personala

Creați o comandă și la confirmarea comenzii, stabiliti o oră de ridicare cu personalul serviciului clienți. Va vom pregati produsele pe care le avem in stoc si le veti ridica in termenul convenit. Plata se poate face in numerar sau cu cardul la fata locului sau in avans prin transfer bancar. Comanda poate fi ridicată în zilele lucrătoare în timpul programului de lucru între orele 8:00 și 18:00.

 

Posibilitate de ridicare Luni-Vineri 8:00-18:00.

Adresa depozitului: Aleea Camilla, nr. 12, Comuna Dragomireşti-Vale, A1 Business Park.