Informații despre achiziție

Livrare GRATUITĂ în toată țara

Uneori avem impresia că până și aerul pe care îl respirăm ne costă bani. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră vă oferim cadou livrarea gratuită până la prima usă a clădirii daca este posibil! Indiferent de prețul produselor comandate. Nu se percepe, de asemenea, taxa suplimetara  pentru expediere și ambalare. La noi nu plătiți nimic pentru transport!

Transport propriu

Nu dorim să depindem de transportatori externi. Preferăm să livrăm produsele cu flotă proprie a companiei din grupul nostru și cu șoferii noștri. Dacă comandați produse de la noi, puteți conta pe transport gratuit până la prima usă a clădirii daca este posibil. Astfel am aranjat toate lucrurile pentru a ne asigura că produsele nu vor suferi daune și vor fi livrate la timp. Dacă întâmpinați probleme,  nu ezitați să apelați la noi și vom rezolva totul în mod operativ. Șoferii noștri sunt de încredere. Nu vă vor lăsa niciodată produsele în stradă. Dorința noastră este să fiți mulțumiți de aceea, satisfacția dvs. ne va recomanda.

Livrare la etaj

Puteți opta pentru această modalitate contra cost înainte de finalizarea și plasarea comenzii. Colegii noștri vă vor ridica produsele în apartamentul dumneavostră insă nu le vor monta. Livrăm produsele  dezasamblate, nu asigurăm montajul.

Metode de plată

  • Ramburs, numerar la livrare – plătiți în numerar șoferului când preluați marfa. Plata cu cardul nu este acceptată.
  • Transfer bancar – efectuați plata prin transfer bancar, banii trebuie să ajungă în contul nostru cu cel puțin o zi înainte de livrarea comenzii.
  • Plata prin numerar în cazul ridicarii personale – dacă veniți personal la depozitul nostru pentru a ridica produsele,  vă reamintim să vă aduceți numerar (cash) cu dvs. Din păcate plata cu cardul nu este momentan acceptată.
  • Go Pay - După trimiterea comenzii, cumpărătorul va fi redirecționat către poarta de plată securizată,

    informațiile despre tranzacție, inclusiv datele cardului, sunt securizate prin comunicare criptată.