Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Paturi din lemn masiv

Pat înalt ANGEL + somiera GRATIS
-24 %
Pat din lemn masiv STUDENT + somieră GRATIS
-32 %
  Disponibilitate 15 zile
790 RON 540 RON
Pat din lemn masiv HEUREKA + somiera GRATIS
-28 %
  Disponibilitate 15 zile
1 030 RON 740 RON
Pat din lemn masiv HERA + somiera GRATUIT
-30 %
  Disponibilitate 15 zile
990 RON 690 RON
Pat din lemn masiv HERA + saltea + somiera GRATUITA
-30 %
  Disponibilitate 15 zile
1 470 RON 1 030 RON
Pat din lemn masiv HEUREKA + saltea + somiera gratuită
-29 %
  Disponibilitate 15 zile
1 470 RON 1 050 RON
Pat MEDI
-23 %
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
1 660 RON 1 270 RON

Întrebări frecvente

 1. Vă învităm în magazinul online Expedo, unde puteți vizualiza toate modelele de pat din lemn masiv pe care o oferim.

 2. Înregistrarea nu este necesară. Când procesați comandă, specificați numele complet, metoda de plată și adresa de livrare. După ce ați finalizat-o, vă vom contacta pentru a clarifica detaliile și a confirma comanda.

 3. Puteți plăti prin cîteva metode:

  • Plată online cu cardul prin GoPay

  • Plată în numerar la curier

   

  • 80 х 190/200 cm
  • 90 х 200 cm
  • 120 х 200 cm 
  • 140 х 200 cm
  • 160 х 200 cm
  • 180 х 200 cm
  • 200 х 200 cm
 4. De la magazinul online Expedo puteți cumpăra paturi din lemn masiv la prețuri de la 324 până la 947 ron.

 5.  

  Termenele de livrare sunt menționate la descrierea paturilor. Este important de știut că acestea sunt orientative. După ce ați plasat o comandă pentru un produs din magazinul nostru, vă vom contacta pentru a stabili termenele individuale de livrare.

 6.  

  Paturile, precum și tot mobilierul pe care îl oferim, au 2 ani garanție.  În termenul de 24 de luni aveți dreptul la serviciu de garanție, care include:

  • Repararea patului (dacă acest lucru este posibil)
  • Înlocuire sau rambursare sumă (dacă reparația este imposibilă)
 7. Informații actualizate puteți obține dacă:

  • Sunați la nr. de telefon: +4 0749 898 494
  • Scrieți în formularul de contact
  • Trimiteți mesaj la adresa de e-mail [email protected]
  • Trimiteți mesaj pe pagina de Facebook.
  • Dacă nu ați finalizat comanda apăsați pe butonul “х” din câmpul comenzii. 
  • Dacă ați finalizat-o trebuie să luați legătura cu noi în cel mai scurt timp pentru a o anula. 
  • Dacă v-a fost deja livrată, aveți dreptul în termen de 14 de zile să returnați produsul.
 8. În cazul în care patul din lemn masiv are un defect, puteți face o plângere la magazin. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați formularul de reclamații și să-l completați conform pașilor specificați acolo. După ce primim reclamația, vom lua măsurile corespunzătoare pe care le vom coordona cu dumneavoastră.

Paturile din lemn masiv sunt o soluție fiabilă dacă sunteți în căutarea unui pat în care să dormiți confortabil ani de zile. 

Lemnul din care se face acest tip de pat nu este foarte dificil de prelucrat, permițând tâmplarilor să creeze o gamă largă de mobilier pentru somn, în funcție de  design, dimensiuni și caracteristici. Mai mult decât atât, lemnul natural nu secretă substanțe toxice, are un miros plăcut și este rezistent la abraziune și zgâriere.  

Paturile din lemn masiv nu scârțâie, pot fi demontate și asamblate des, au un aspect frumos și ajuta la crearea unei atmosfere confortabile, luxoase și plăcută în dormitor. 

Caracteristici la alegerea paturilor din lemn masiv

Tipul materialului

Pin

Pinul este cel mai ieftin material folosit pentru confecționarea  paturilor din lemn masiv. Acest copac are un model contrastant la secțiune transversală și culoare ușor gălbuie. Dezavantajul acestui material este că, este moale și, prin urmare, poate fi ușor zgâriat. 

Avantajele acestui  material sunt că este ușor de prelucrat, permițând ca din el să se producă o varietate de paturi cu forme și dimensiuni frumoasePaturile realizate din lemn de pin sunt relativ ieftine și vin într-un design variat și o gamă largă de culori.

 

Mesteacăn

Acest lemn este foarte potrivit pentru producerea paturilor din lemn masiv. Mesteacanul este suficient de durabil, pentru a nu se usuca și a-și pierde din calitățile sale mulți ani. Durata de viață a paturilor de mesteacăn este mai mare de treizeci de ani. 

 

La noi,  paturi din mesteacăn se găsesc  relativ rar. Prețul lor este mai mare, dar calitatea lor este foarte mare.

 

Stejar

Paturile din lemn masiv de stejar sunt un clasic în acest gen. Lemnul are o ușoară tentă gălbuie până spre maro, o structură fibroasă densă și durabilă și este foarte durabil și rezistent la deteriorare. 

Deși materialul de stejar este greu și destul de dur, se prelucrează ușor și din el se fac unele dintre cele mai puternice,  mai frumoase și confortabile paturi din lemn masiv. Paturile de stejar sunt grele, masive, dar extrem de elegante, confortabile și frumoase. Prețul lor este destul de ridicat.

Fag

Fagul este un material dens, dar flexibil, durabil și un material predispus la prelucrare. Paturile din lemn de fag sunt durabile și foarte confortabile. 

 

Și datorită culorii interesante maroniu - alb și model în formă de inel la secțiune transversală, culorile mobilierului pot fi cu nuanțe de roz, maro, alb, roșiatic sau galben. Paturile de dormit din fag sunt elegante, foarte confortabile și durabile. Prețul lor este ușor mai mic decât prețul paturilor de stejar.

 

Arin

Este potrivit pentru producerea tuturor tipurilor de mobilier și paturi. Arinul nu este o esență pretențioasă și se prelucrează ușor. Dacă este prelucrat corect, exteriorul are aspect de mahon, care oferă paturilor un aspect extrem de elegant și luxos.

Paturile din arin sunt în clasa de preț mediu. Ele sunt durabile și confortabile și sunt oferite într-o varietate de culori și modele.

Baza paturilor

 

 • Paturi cu bază din plăci sau panouri - acest tip de bază are o duritate ridicată, nu se îndoaie sub greutate și oferă confort și comoditate pentru dormit.
 • Paturi cu bază din lamele sau benzi fixate la distanță - această  bază are funcții ortopedice. Se adaptează la greutatea corpului, oferindu-i confort, comoditate și poziția corectă a corpului în timpul somnului.
 • Paturi cu mecanisme de ridicare - în partea de jos a acestui tip de pat există spațiu de depozitare. Pentru a ajunge la sertare, baza patului se  ridică printr-un mecanism special.

Culori și design

Paturile din lemn masiv au o gamă largă de dimensiuni, culori și design, așa că depinde de dvs. să decideți pentru ce model veți opta. Pe piață se găsesc atât modele clasice, modele de paturi simple, precum și paturi de epocă, moderniste sau în stil high-tech.

De ce paturi de la Expedo?

În magazunul online Expedo veți găsi o varietate de dimensiuni, culori și stiluri de paturi din lemn masiv. Modelele pe care le oferim sunt realizate din lemn natural de înaltă calitate și se potrivesc în orice interior. Vă putem oferi atât paturi single, cât și paturi duble realizate din lemn masiv în culori diferite, precum și paturi din lemn natural cu mecanisme de ridicare care oferă o mulțime de spațiu de depozitare.