Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Din latex

Nu există încă produse în această categorie :(

Alegerea unei saltele confortabile și de calitate  este ceva foarte important, dacă doriți să vă asigurați un somn bun. Saltelele din latex sunt unele dintre tipurile de saltele de calitate cea mai înaltă de pe piață, și prezintă multe avantaje. Sunt, fără îndoială, o investiție foarte bună pe termen lung în sănătatea și confortul nostru.

Principalul avantaj al saltelelor din latex este că sunt elastice, rezistente la utilizare și oferă confort maxim. Aceasta se datorează proprietăților latexului din care sunt fabricate.

Caracteristica principală a latexului ca material este că își schimbă cu ușurință forma și apoi își recapătă forma originală. Datorită proprietăților sale unice de a fi atât rezistent, cât și elastic, latexul este unul dintre cele mai preferate materiale pentru realizarea saltelelor de înaltă calitate. Din latex se fabrică și perne.

 

Saltelele din latex au găuri în miez și se caracterizează cu durabilitate, elasticitate ridicată și rezistență la deformare. Deoarece nu -și pierd forma, nu e necesar să întoarceți salteaua pe cealaltă parte.

Saltelele din latex se adaptează corpului și greutății celui care doarme și urmează exact forma acestuia. Saltelele din latex permit o distribuție uniformă a greutății. Pot fi confecționate în întregime din latex natural și artificial și pot include, de asemenea, latex în combinație cu alte materiale.

Pe piață putem găsi saltele fabricate din latex 100% natural, care este extras din lemn de cauciuc. Însă majoritatea saltelelor din latex oferite conțin doar între 10% și 20% latex natural și latex sintetic.

Există saltele din latex cu două fețe care au o duritate medie. La unele, o parte a saltelei este realizată în întregime din bumbac natural, iar cealaltă conține lână de oaie.

De exemplu, cel mai des latexul poate fi combinat cu nucă de cocos. În acest caz, salteaua are capacitatea de a absorbi în mod eficient umezeala și previne apariția mucegaiului.

Datorită proprietăților speciale ale vatei de oaie de a păstra căldura corporală, acest tip de saltea absoarbe transpirația și asigură căldură constantă.

Saltelele din latex sunt o alegere excelentă pentru persoanele care se străduiesc să ducă un stil de viață sănătos și mai ales pentru persoanele care suferă de alergii sau astm.

Saltelele din latex se caracterizează și printr-o exploatare lungă. Pe lângă respirație și asigurarea ventilației, saltelele din latex oferă și căldură. Acest lucru le face adecvate pentru utilizare în orice anotimp.

Acest tip de saltea are un miez de spumă de latex. Condiția este să le utilizați în combinație cu o rețea de lamele adecvată pentru a putea utiliza elasticitatea lor în mod optim. Salteaua din latex trebuie folosită cu un cadru de saltea special, al cărui rol este de a proteja salteaua de umezeală.

Salteaua din latex în combinație cu o rețea lamelară adecvată asigură circulația mai bună a aerului. Ventilația se datorează structurii celulelor individuale. De aceea, saltelele din latex nu păstrează mirosurile.

Saltelele din latex sunt cu dimensiuni fixe, ceea ce crește nivelul lor de confort. Folosirea unei saltele din latex de calitate vă poate ajuta să vă relaxați și să dormiți mai bine.

Saltelele din latex sunt ortopedice și oferă o poziție adecvată a corpului, un bun suport pentru coloana vertebrală. Acest lucru ajută la relaxarea și regenerarea mușchilor și la obținerea unui somn sănătos.

Saltelele din latex au dimensiuni fixe, ceea ce le crește și mai mult nivelul de confort. Folosirea unei saltele din latex de calitate vă poate ajuta să vă relaxați și să dormiți mai bine.

O calitate importantă a latexului natural sunt proprietățile lui hipoalergenice. Salteaua din latex creează un mediu de somn antibacterian și plăcut. Deoarece latexul natural este un material ecologic, bacteriile nu pot crește într-un mediu din latex spumant. Previne apariția acarienilor.

Alegând o saltea din latex vă puteți garanta ani de confort și somn odihnitor. Se știe că, atunci când este folosită și întreținută corespunzător, o saltea din latex poate dura până la 20 de ani.

În magazinul online Expedo veți găsi o gamă largă de saltele din latex hipoalergenice de înaltă calitate, prevăzute cu  huse de protecție care pot fi îndepărtate ușor și spălate.