Raft de perete DIVEDO OVG

Raft de perete DIVEDO OVG

În curând

Descrierea produsului: Raft de perete DIVEDO OVG

Aveți pereții prea goi, si nu va place? Acest raft DIVEDO OVG nu doar vă va decora peretele, dar vă va oferim si patul de depozitare.

Este fabricat dintr-o înaltă calitate de laminat de 16 mm . Acesta a fost consolidat cu cant ABS , care îl protejează. Este disponibil într-un excelent decor combinat de stejar cu luciu alb și negru , care arată fantastic. Puteți alege dintre doua dimensiuni , în funcție de câte decorațiuni ascundeți acasă. Dacă vă place acest design, vă oferim și alte produse din seria DIVEDO .

Rezumat:

  • raft frumos,
  • laminat de 16 mm,
  • cant ABS,
  • decor combinat,
  • Alegeți din două dimensiuni.
Numele Dvs. *
E-mail *
Telefon

Ne puteți contacta direct

+4 0749 898 494

(l-v: 7-20, d: 13-18)

Introduceți întrebarea *

Vă recomandăm

Fotoliu tapițat DIVEDO
Livrare gratuită
-25 %

Fotoliu tapițat DIVEDO

  Disponibilitate 20 zile lucrătoare
1 350 RON 1 010 RON

Evaluări și recenzii ale clienților

Livrare gratuită în toată țara

Livrare gratuită în toată țara

Dvs. cumpărați, noi vindem și livrăm. O regulă care se aplică în toată Romania. Livrăm gratuit direct la domiciliu. Cu mijloace de transport proprii conduse de șoferii noștri. Puteți conta pe noi! Nu lăsăm niciodată marfa în stradă. Suntem întotdeauna dispuși să livrăm de la prima vizită. Satisfacția dumneavoastră ne recomandă.

Retur în 14 zile. 

Retur în 14 zile. 

Cumpărați online? În acest caz nu aveți posibilitatea de a vedea sau a testa produsul? Sunteți îngrijorat că nu veți fi mulțumit? Nu vă faceți grij. Vă înțelegem și noi simțim la fel. Cumpărăturile de la distanță reprezintă un risc. Aveți timp să vă răzgândiți. Vă oferim 14 zile de la livrare. Dacă nu doriți produsul ni-l returnați fără nicio explicație iar noi vă vom returna banii . Nu vă asumați riscuri inutile.

24 de luni garanție

24 de luni garanție

Așa cum un magazin fizic are reguli în ce privește garanția produselor și magazinele online au aceleași reguli pe care trebuie să le respectăm cu toții.
Vă rugăm să păstrați documentele și facturile.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a depune o reclamație până la doi ani de la achiziționarea produsului.
Suntem deschiși la orice neînțelegere. Vă ținem la curent cu tot ce vă interesează.