Vitrină DIVEDO OVG 90

Vitrină DIVEDO OVG 90

În curând

Descrierea produsului: Vitrină DIVEDO OVG 90

Doriți sa va mulțumiți cumpărând o piesă de mobilier pe care alții o vor invidia? Atunci, vă aflați la locul potrivit. Aceasta vitrina DIVEDO OVG 90 nu va lasă pasiv pe nimeni. 

Datorită formei sale dreptunghiulare, se potrivește frumos cu restul camerei. Este realizată din cea mai înaltă calitate de laminat cu grosimea 16 mm . Materialul este protejat împotriva deteriorării de cantul ABS . Spațiu de depozitare ascuns in spatele ușii, are patru rafturi , pentru a avea totul frumos aranjat. Găsiți unele parți ale ușii și un raft din sticlă temperată , unde puteți pune decorațiunile preferate. Specialitatea mobilierului din această serie sunt piciorușele din plastic, negre, lucioase care nu doar ca oferă stabilitate, dar si eleganta. Este disponibil într-un decor ce combina stejarul natural cu albul luciu . Va place acest aspect modern? Atunci uitați-va si la alte produse din seria DIVEDO .

Vitrina DIVEDO OVG 90:

  • vitrina frumoasa,
  • laminat de 16 mm,
  • margini ABS,
  • sticla temperata,
  • 6 rafturi,
  • picioare elegante,
  • decor combinat.
Vitrína DIVEDO OVG 90

Ghiduri si informații utile: Vitrină DIVEDO OVG 90

Instrucțiuni pentru montaj
Numele Dvs. *
E-mail *
Telefon

Ne puteți contacta direct

+4 0749 898 494

(l-v: 7-20, d: 13-18)

Introduceți întrebarea *

Vă recomandăm

Evaluări și recenzii ale clienților

Livrare gratuită în toată țara

Livrare gratuită în toată țara

Dvs. cumpărați, noi vindem și livrăm. O regulă care se aplică în toată Romania. Livrăm gratuit direct la domiciliu. Cu mijloace de transport proprii conduse de șoferii noștri. Puteți conta pe noi! Nu lăsăm niciodată marfa în stradă. Suntem întotdeauna dispuși să livrăm de la prima vizită. Satisfacția dumneavoastră ne recomandă.

Retur în 14 zile. 

Retur în 14 zile. 

Cumpărați online? În acest caz nu aveți posibilitatea de a vedea sau a testa produsul? Sunteți îngrijorat că nu veți fi mulțumit? Nu vă faceți grij. Vă înțelegem și noi simțim la fel. Cumpărăturile de la distanță reprezintă un risc. Aveți timp să vă răzgândiți. Vă oferim 14 zile de la livrare. Dacă nu doriți produsul ni-l returnați fără nicio explicație iar noi vă vom returna banii . Nu vă asumați riscuri inutile.

24 de luni garanție

24 de luni garanție

Așa cum un magazin fizic are reguli în ce privește garanția produselor și magazinele online au aceleași reguli pe care trebuie să le respectăm cu toții.
Vă rugăm să păstrați documentele și facturile.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a depune o reclamație până la doi ani de la achiziționarea produsului.
Suntem deschiși la orice neînțelegere. Vă ținem la curent cu tot ce vă interesează.