TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

3 sfaturi despre cum să împărțiți spațiul în mod inteligent din punct de vedere vizual

Markéta Etrychová
22.6.2023

Un element cheie în designul interior este reprezentat de vizualizarea spațiului și distribuirea eficientă a acestuia. Spațiul separat vizual poate crea o impresie de deschidere și organizare. Datorită împărțirii optice, o încăpere poate fi folosită pentru mai multe funcționalități. Există multe modalități de a realiza o compartimentare optică, consultați aceste 3 sfaturi simple.

3 sfaturi despre cum să împărțiți spațiul în mod inteligent din punct de vedere vizual

Tip 1: MOBILIER

Amplasarea atentă a mobilierului este o modalitate eficientă de a delimita vizual un spațiu. Mobilierul poate servi ca o barieră naturală între diferitele elemente dintr-o cameră. Bibliotecile și rafturile folosite adesea vor crea un efect subtil de compartimentare și vor împărți spațiul în zone mai mici. În general, mobilierul ca separator de spațiu va fi apreciat în garsoniere și apartamente mici. O canapea, un paravan sau o perdea pot, de asemenea, diviza vizual spațiul.213538.jpg (46 KB)

Raft Trogir R80 alb

235014 Nathalie shelf.png (175 KB)

Raft NATHALIE XL cu 5 rafturi în decor natural

Tip 2: CULOARE

Una dintre cele mai simple modalități de a separa vizual un spațiu este folosirea culorilor. Pereții colorați sau nuanțele de culori diferite vă pot ajuta să măriți, să micșorați și să împărțiți vizual spațiul. Descoperiți puterea culorii. De exemplu, dacă doriți să separați zona de living de cea de luat masa într-un spațiu deschis, puteți folosi o culoare mai închisă pe o parte și o culoare mai deschisă pe cealaltă.

small flat - optical division.png (1.26 MB)

Tip 3: MATERIALE ȘI TEXTURI

Combinația de texturi și materiale atrage privirea și împarte vizual camera, precum culorile folosite. Prin încorporarea unor materiale diferite pe podea, pereți, mobilier sau decorațiuni, definiți o zonă a casei. O pardoseală din lemn cu mochetă în zona de dormit, în timp ce în cea de zi doar gresie sau lemn este un exemplu excelent. Uneori trebuie doar să folosiți decoruri diferite în aceeasi camera.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile