0 RON - 4 500 RON
183 - 183
125 - 125

Seturi birou

Seturi de birou

Biroul este imaginea companiei în fața partenerilor și clienților. Aceasta este, de asemenea, camera în care dumneavoastră și colaboratorii dumneavoastră petreceți ore întregi lucrând împreună. Prin urmare, trebuie să aveți o abordare profesională asupra designului său. Trebuie să vă asigurați că fiecare detaliu al acestuia, fiecare piesă de mobilier oferă confortul colaboratorilor dumneavoastră și, în același timp, inspiră încrederea partenerilor și clienților. 

 

O modalitate de a face față acestei sarcini dificile este să analizați ofertele producătorilor de seturi de birou.

 

Avantajele achiziționării de seturi de mobilier de birou

Unitate a stilului

Unul dintre cele mai mari avantaje ale seturilor de mobilier de birou este unitatea elegantă a mobilierului inclus în ele. Fie că achiziționați un set doar cu mobilierul principal de birou sau mobilier cu multe componente, puteți fi siguri că mobilierul inclus în set se potrivește atât cu culoarea și stilul, executarea și calitatea materialului. 

 

Organizarea spațiului

Modelele de seturi de birou oferite, includ o combinație diferită de mobilier. Iar acest lucru vă permite să alegeți setul care se potrivește cel mai bine atât spațiului pe care îl aveți, cât și cerințelor dumneavoastră pentru confort, stil și culori. 

 

 

Tot ce trebuie să faceți este să măsurați spațiul liber în birou, camera de lucru acasă sau camera copiilor, să faceți un plan pentru amenajarea mobilierului și să alegeți un set de birou care include exact acel mobilier care satisface nevoile dumneavoastra. Acest lucru vă permite să profitați la maxim de spațiu și să creați un mediu de lucru confortabil. 

 

O achiziție – amenajare completă

Un alt mare avantaj al seturilor de birou este că nu trebuie să căutați separat  birou, scaun de birou, etajeră, raft sau masă de lucru. Trebuie doar să alegeți componentele pe care doriți ca setul să le includă, alegeți stilul, culoarea și dimensiunile și aveți deja mobilier de birou complet. Nu pierdeți timpul, nu vă faceți griji dacă se va potrivi mobila sau nu. Faceți o singură alegere și primiți tot mobilierul de birou de care aveți nevoie.

 

Prețuri mai avantajoase

Prețul la care sunt oferite seturile de birouri este mult mai avantajos decât prețul pe care îl veți plăti dacă trebuie să cumpărați fiecare piesă de mobilier separat. Și ăsta e un plus care nu trebuie ignorat deloc.

 

Varietate de componente

Seturi moderne de mobilier de birou sunt disponibile în diferite combinații. Pe piață puteți găsi atât seturi care includ piesele principale masă de birou, scaun  și etajeră sau raft, precum și seturi cu multe componente, inclusiv mobilier multifuncțional, potrivite atât pentru camera de lucru sau camera copiilor cât și pentru birou. Acest lucru vă permite să amenajați spațiul de lucru cu exact acel mobilier de care dumneavoastră și angajații dumneavoastră aveți nevoie. De exemplu, dacă aveți nevoie de mobilier de birou pentru spațiul mic al cabinetului de lucru, camerei copiilor sau biroului de acasă, o alegere excelentă ar fi seturile de birouri moderne, funcționale, compuse din masă, scaun de birou + raft sau etajeră de depozitare. În cazul în care spațiul nu este o problemă, atunci vă puteți da frâu imaginației pentru a opta pentru seturi multifuncționale, care includ în afară de mobilier de birou principal și mai multe alte componente, cum ar fi: • Consolă (dulap) înaltă sau joasă
 • Mese de lucru
 • Mese și scaune de conferință și multe altele

 

De ce seturi de birou de la  Expedo?

În magazinul electronic Expedo.bg veți găsi o gamă largă de mobilier de birou de calitate, la prețuri foarte bune. Vă putem oferi o varietate de configuratii de mobilier de birou, printre care sa alegeti setul care satisface nevoile dumneavoastra.

 

Modelele de seturi de birou pe care le oferim sunt realizate din plăci laminate, PAL de înaltă calitate, se disting prin design elegant și curat și forme și se asamblează rapid și ușor.

 

Mesele și birourile au un spațiu mare de suprafață și au una sau două coloane de sertare pentru depozitare. Scaunele de birou au un design ergonomic și oferă un suport bun la spate, iar etajerele și rafturile sunt elegante, stilate și se potrivesc perfect în orice spațiu de birou.

 

Toate modelele de seturi de mobilier de birou pe care le oferim sunt adaptate la tendințele modei și au fost supuse unei serii de teste de siguranță și calitate. 

 

Căutați mobilier de birou de calitate pentru biroul de acasă, camera copiilor sau biroul companiei dvs.? Explorați catalogul de produse al Expedo.bg și veți găsi modelul, stilul, culoarea și configurația pe care le căutați.

Set mobilier birou LEONID B-1
-23%
Transport
gratuit

Set mobilier birou LEONID B-1

Un birou foarte practic, cu o bibliotecă încorporată, care se încadrează în orice camera pentru studenți, camera de lucru sau birou.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
570 RON 740 RON
Set mobilier birou NORA
-26%
Transport
gratuit

Set mobilier birou NORA

Aspectul per ansamblu al setului rustic este îmbunătățit de benzile și picioarele decorative, inclusiv mânerele metalice decorate.
  Disponibilitate 10-14 săptămâni
4 460 RON 6 000 RON
Set mobilier birou PAOLO 2
-22%
Transport
gratuit

Set mobilier birou PAOLO 2

Un set realizat din laminat de înaltă calitate, care constă dintr-un birou și două rafturi.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
890 RON 1 140 RON
Set mobilier birou BRINICA NR 14
-24%
Transport
gratuit

Set mobilier birou BRINICA NR 14

Set frumos potrivit atât pentru birou cât și pentru camera copiilor.
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
2 650 RON 3 470 RON
Set mobilier birou BRINICA NR 15
-26%
Transport
gratuit

Set mobilier birou BRINICA NR 15

Set frumos, potrivit atât pentru studenți, cât și pentru camera de lucru.
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
2 330 RON 3 160 RON

Întrebări frecvente

 1. Mobilierul de birou pe care îl oferim la Expedo.ro poate fi vizualizat în magazinul nostru online.

 2. Pentru a plasa o comandă de mobilier de birou de la magazinul nostru nu este necesară înregistrarea. Datele de care avem nevoie pentru a confirma comanda sunt: numele complet, metoda de plată și adresa de livrare.

 3. Comanda de seturi de birou poate fi plătită în numerar la livrare, în numerar sau cu cardul la fața locului în depozitul nostru sau în avans prin transfer bancar.

 4. Pentru a obține informații despre posibilitatea de a vă oferi o altă culoare a seturilor de birouri, trebuie să ne contactați. Vom asculta dorințele dumneavoastră și vă vom răspunde dacă este posibil  sau nu, culorile să fie diferite.

 5. Prețurile seturilor de birou oferite de Expedo.bg încep de la 2367 până la 3987 ron.

 6. Timpul de livrare pentru seturile de mobilier de birou este de la 15 - 20 de zile (lucrătoare), în cazul în care produsele sunt în stoc și de la 9 la 13 săptămâni, dacă nu sunt disponibile în depozit.

 7.  

  Toate piesele de mobilier, inclusiv seturile de birou, pe care le oferim la Exedo au o garanție de doi ani. Service-ul de garanție în această perioadă acoperă repararea produsului (dacă este posibil), înlocuirea setului sau rambursarea banilor în cazul în care repararea și înlocuirea nu sunt posibile.

  • Sunați-ne la nr. de telefon +4 0749 898 494
  • Dați-ne mesaj la adresa de e-mail info@expedo.ro
  • Scrieți-ne în formularul de contact de pe pagina magazinului online
  • Trimiteți mesaj pe pagina noastră de Facebook 
 8. Dacă primiți seturi de birou defecte, puteți face o reclamație către noi la adresa de e-mail: reclamatii@expedo.ro