Profitați de această ocazie unică și cumpărați până la sfârșitul lunii iunie cu 10% reducere → cu codul EXPEDO10

Politica de confidentialitate

 

 

Expedo s.r.o., cu codul fiscal CZ04527542, cu sediul V Kasárnách 909, 566 01 Vysoké Mýto, Adresa de e-mail – [email protected],

Acordăm o atenție deosebită protecției datelor cu caracter personal. Aici veți găsi informații despre datele personale pe care le prelucrăm, în special despre clienții și utilizatorii site-ului nostru, indiferent dacă prelucrăm date pe baza consimțământului sau a altor motive legale, în ce scopuri le folosim, cui le putem transmite și ce aveți în legătură cu prelucrarea drepturilor dvs. de date personale.

In conformitate cu regulamentul nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti ci doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor si a promotiilor in vigoare sau viitoare. Prin abonarea la newsletter, clientul isi da acordul pentru trimiterea de materiale promotionale exclusiv prin  e-mail.