Politica de confidentialitate

 

 

Mobilier Expedo SRL, codul de companie 42820049, cu sediul Sat Dragomireşti-Deal, Comuna Dragomireşti-Vale, Autostrada Bucureşti-Piteşti, Km 13.5, A1
Business Park, Aleea Maria Laura, nr. 11 și Aleea Camilla, nr. 12, Unitatea F3-F6, Judet Ilfov. Ddresa de e-mail – info@expedo.ro, Acordăm o atenție deosebită protecției datelor cu caracter personal. Aici veți găsi informații despre datele personale pe care le prelucrăm, în special despre clienții și utilizatorii site-ului nostru, indiferent dacă prelucrăm date pe baza consimțământului sau a altor motive legale, în ce scopuri le folosim, cui le putem transmite și ce aveți în legătură cu prelucrarea drepturilor dvs. de date personale.

In conformitate cu regulamentul nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti ci doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor si a promotiilor in vigoare sau viitoare. Prin abonarea la newsletter, clientul isi da acordul pentru trimiterea de materiale promotionale exclusiv prin  e-mail.