TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Retragere din contract

Stimați clienți, ați întâmpinat o problemă în care nu va plac produsele sau nu corespund așteptărilor dumneavoastră?

Nu este nimic în neregulă cu asta, vom fi încântați să vă ajutăm și să vă sfătuim cum să vă retrageți în mod corespunzător din contractul de cumpărare și să returnati produsele.

1. Trimiteți o cerere scrisa de retragere.

Daca produsele nu va plac, bineinteles le puteti returna. In mod normal, clientul are posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile conform legii.

2. Completați formularul pentru retur

Urmați instrucțiunile pentru a completa formularul, pe care ni-l puteți trimite pe adresa de e-mail [email protected]

3. Vom procesa retragerea dumneavoastră din contractul de cumpărare.

Conform documentelor depuse și formularului completat, operatorul nostru de reclamații va procesa retragerea dvs. din contractul de cumpărare și va evalua posibilitatea unui retur. Din păcate, în unele cazuri nu este posibilă returnarea produselor (de exemplu, după termenul limită).

Puteți returna în termen de 14 de zile de la primire. Produsele trebuie returnate la adresa noastră: St.Rasaritului, Bolintin-Deal 087015. Veți primi mai multe informații pe e-mail.

4. Trimiteți produsele la depozitul nostru.

Puteți trimite produsele prin orice companie de curierat sau le puteți livra personal (costul returului va fi suportat de către client), acestea trebuie să fie ambalate corespunzător pentru a preveni deteriorările.

 Pot fi returnate în fiecare zi lucrătoare.

5. Recepția produselor în depozitul nostru.

După primirea produselor în depozitul nostru, vom verifica și evalua starea acestora. Vă vom trimite o confirmare de primire prin e-mail.

Vom returna banii în contul dumneavoastră în cel mult 14 zile de la primirea returului.