Blog

Consiliere
Apartament mic
Inspirație
Jiří Neužil
14.10.2021

Toamna bate la ușă și, împreună cu aceasta, și vremea rece. Iată că a sosit acea perioadă din an, în care ne vedem nevoiți să punem deoparte hainuțele ușoare de vară și să le scoatem pe cele călduroase. Aveți și dumneavoastră impresia că în această perioadă a anului casa se transformă într-un câmp de luptă, cu toate hainele, pentru toate anotimpurile, împrăștiate peste tot? Dacă poate sunteți o familie de 3-4 persoane, atunci depozitarea hainelor nu este o afacere deloc simplă. Suntem convinși că acest articol vă va ajuta să faceți un pic de ordine.

Inspirație
Markéta Etrychová
11.10.2021

Linii curate, minimalism șic, armonie naturală și căldură. Cu aceste cuvinte se poate descrie stilul nordic. Numit și scandinav, deoarece amestecă diferite stiluri și influențe tipice țărilor nordice, astăzi stilul Nordic este unul dintre cele mai populare stiluri de design interior din lume.

Apartament mic
Inspirație
Jiří Neužil
7.10.2021

Suntem conștienți că mobilarea unui apartament de dimensiuni reduse poate cauza oricăruia dintre dvs. migrene. În momentul în care avem de-a face cu restricții în ceea ce privește spațiul, lucrurile se complică. Încă locuitul într-o garsonieră sau un apartament de dimensiuni mici nu trebuie să presupună neapărat sacrificii în ceea ce privește stilul și designul locuinței. Un spațiu redus nu trebuie să însemne complicații cu amenajarea lui.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
4.10.2021

Indiferent dacă lucrați de acasă sau doriți să aveți un loc unde să citiți, să pictați sau să scrieți, biroul de acasă este locul care să vă inspire fluxul creativității și să vă stimuleze munca.

Dar acest lucru nu este întotdeauna așa. De fapt, birourile la domiciliu pot fi unele dintre cele mai neglijate locuri din casă. Destul de des sunt dezordonate, incomode și nu predispun la concentrare și creativitate.

Dacă și biroul dvs. vă face să îl ignorați și să lucrați în altă parte a casei, nu și  acolo, atunci este timpul să schimbați lucrurile.

Consiliere
Inspirație
Jiří Neužil
30.9.2021

Covorul dvs. lasă mereu impresia că este “obosit” și fără vlagă? Nu este nevoie de unul nou, ba dimpotrivă, vă puteți bucura în continuare de covorul preferat. Ca orice lucru, acesta are doar nevoie de un pic de grijă și iubire. Cu ajutorul dvs. va arăta iar ca și nou. Cum putem curăța un astfel de articol? În cazul în care, la fel ca noi, descoperiți că există o multitudine de metode de curățare și vă tot întrebați care este cea ideală, atunci sunteți la locul potrivit și citiți articolul scris special pentru dvs.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
27.9.2021

V-ați amenajat casa exact așa cum v-ați imaginat-o, urmându-vă gusturile  personale și tendințele modei. Dar aveți senzația că lipsește un detaliu mic, o altă piesă de mobilier care să finalizeze interiorul. Vă sugerăm să luați în considerare cumpărarea Majestăți Sale Elegante Bancheta.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Jiří Neužil
23.9.2021

Tapițerii, șezuturi, perne. Și dvs. sunteți un fan înrăit? Nici nu este de mirare. Pentru asigurarea confortului în timpul șederii, aceste articole sunt absolut indispensabile. Și tocmai de aceea majoritatea dintre noi aleg, atât pentru interior, pentru living, cât și pentru terasa exterioară, mobilierul tapițat. Totuși, nu trebuie să uităm că tapițeria necesită o grijă temeinică și specifică. Doar așa își poate păstra aspectul inițial, forma, culoarea și calitatea materialului.

Inspirație
Markéta Etrychová
20.9.2021

Adunarea în jurul mesei este un moment în care vă puteți bucura de compania celor pe care îi iubiți și puteți împărtăși împreună o cină sau un prânz delicios, așezați confortabil la mesele și scaunele din bucătărie.

Inspirație
Jiří Neužil
16.9.2021

În bucătărie petrecem o mare parte a vieții noastre. Așadar, amenajării acestei încăperi trebuie să îi oferim grija cuvenită. Însă echiparea și mobilarea bucătăriei poate afecta semnificativ bugetul unei familii. Ce este de făcut în această situație? Nu disperați, nu trebuie să renunțați la visul dumneavoastră.

Puteți achiziționa o bucătărie frumoasă și practică destul de ieftin. Tot ce trebuie să faceți este să țineți minte câteva reguli simple. Citiți articolul nostru, despre cum să amenajăm o bucătărie cu un buget redus. Sau, altfel spus, cum putem avea “multă muzică cu bani puțini”.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
13.9.2021

Ați ales mobilierul pentru dormitor, care se combină ca stil și culoare și care reflectă personalitatea dvs.. Dar aveți senzația ciudată că lipsește încă ceva din interior pentru a  spune - „Da, acesta este dormitorul visurilor mele”.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile