TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Blog

Consiliere
Jana Budinská
9.5.2024

Este important să aveți grijă de perdele și de draperii? Dacă doriți să le prelungiți durata de viață, să le păstrați în stare bună și doriți ca acestea să vă decoreze frumos interiorul, atunci da. Iată câteva sfaturi pentru a vă păstra perdelele și draperiile curate și proaspete.

Inspirație
Eliška Kašperanová
2.5.2024

Soarele se încălzește în sfârșit, pajiștile sunt înflorite, iar păsările ne trezesc cu cântecul lor de dimineață. Acesta este un semn sigur că sezonul de picnic este în plină desfășurare. Fie că mergeți la o întâlnire romantică în parc, o excursie în familie la țară sau o sărbătoare cu prietenii, un picnic este o modalitate excelentă de a vă bucura de vremea frumoasă și de a petrece timp cu cei dragi. Dar ce să aduci pentru ca picnicul să fie perfect? În acest articol, vă oferim sfaturi despre ce nu trebuie să lipsească din coșul de picnic.

Inspirație
Eliška Kašperanová
30.4.2024

În articolul de astăzi, bloggerița kristyvegfox ne invită în casa ei prin intermediul fotografiilor. Pe rețelele sale de socializare, ea se concentrează pe rolul ei de mamă și pe activitățile legate de acest lucru. Prin postările sale, ea aduce inspirație pentru stilul de viață. Interiorul ei în stil boho vă va impresiona la prima vedere prin confortul și culorile calde cu materiale naturale. Și suntem mândri să spunem că în cuibul ei confortabil se află și mobilier de la Expedo.

Inspirație
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou každé ložnice je postel. Na Expedo.ro nabízíme široký sortiment postelí, které navíc pravidelně doplňujeme, aby si vybral každý.

Máte byt nebo malý dům a potřebujete postel s úložným prostorem ? Jste fanouškem jednoduchých a nadčasových stylů ? Nebo chcete moderní a barevný kus nábytku, který rozzáří vaši ložnici? Máme tu správnou volbu pro každého!

Inspirație
Eliška Kašperanová
23.4.2024

În articolul de astăzi din seria de articole de inspirație Expedo, aruncăm o privire la viața confortabilă a influencerului Lucie Nováková. Lucia, o influencer cunoscută mai ales din reality-show-urile "Insula Iubirii" și "Miss 2021", nu se teme de tapițerii colorate și îndrăznețe, iar datorită acestui fapt casa ei radiază energie pozitivă și spirit ludic. Și suntem mândri să spunem că locuința ei confortabilă include mobilier de la Expedo.

Inspirație
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Împreună, în acest articol, ne vom inspira din designul de viață conform influencerii Barbora Stříteská. Bára a devenit faimoasă în reality show-ul Likehouse 1 și de atunci a fost activă mai ales pe Instagram și Tiktok, unde creează conținut despre viața ei de zi cu zi, iar după nașterea fiului ei s-a concentrat și pe conținut pentru mame. Ne bucurăm să avem mobilier de la EXPEDO ca parte a acestei experiențe de viață modernă.

Inspirație
Eliška Kašperanová
11.4.2024

Într-o lume aglomerată, plină de haos și grabă, există un refugiu liniștit în care frumusețea naturii și profunzimea spirituală se îmbină. Acest refugiu se numește Ikebana, arta japoneză de aranjare a florilor. În acest articol, vă vom prezenta istoria acestei tradiții, forma sa actuală și sfaturi despre cum să încercați și să învățați acest stil de aranjare a florilor.

Inspirație
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Deschideți ușa apartamentului lui Pája Fiala și lăsați-vă fermecați de interiorul minimalist. Culori luminoase, decorațiuni bine gândite și mobilier cu linii curate - acesta este un interior care îți încălzește sufletul și te inspiră să ți-l creezi pe al tău. Pája, un cunoscut influencer care se concentrează pe decorațiuni DIY, împărtășește pe Instagram sfaturi despre cum să îți pui la punct casa până la ultimul detaliu. Iar noi suntem mândri să spunem că mobilierul de la Expedo este un ajutor.

Consiliere
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Primăvara este o perioadă de trezire a naturii, dar pentru mulți dintre noi este, de asemenea, o perioadă de oboseală și epuizare. Oboseala sezonieră se instalează, de obicei, între februarie și aprilie și se poate manifesta prin stări de oboseală, epuizare, lipsă de apetit și lipsă generală de concentrare. Din fericire, oboseala de primăvară poate fi prevenită și simptomele sale pot fi combătute. În acest articol, vă vom prezenta cauzele și simptomele oboselii de primăvară și vă vom da sfaturi despre cum să o tratați cât mai repede posibil.

Inspirație
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Paștele este un moment de bucurie, de sărbătoare și, bineînțeles, de mâncare bună. Unul dintre elementele esențiale ale acestui sezon festiv îl reprezintă ouăle de Paște decorate în culori care aduc o atmosferă primitoare în case. Dar ce să faci cu cele rămase după Paște? Vă prezentăm trei rețete rapide și gustoase în care puteți folosi ouăle de Paște.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile