10% reducere la orice - chiar și la articolele deja reduse de la 01 la 04 iunie | cu codul EXPEDO10

Blog

Camera copiilor
Inspirație
Jana Budinská
1.6.2023

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită la 1 iunie. Este o sărbătoare importantă care comemorează drepturile și nevoile copiilor. Scopul este de a promova educația, sănătatea și dezvoltarea fericită a acestora. Copiii se simt mai siguri și mai în siguranță atunci când sunt aproape de părinții lor. Ei pot apela la ei în orice moment, le pot cere sfaturi, le pot împărtăși gândurile, sentimentele și experiențele lor. Acesta este motivul pentru care copiii preferă să se joace aproape de părinții lor. Părinții, la rândul lor, îi pot încuraja și sprijini pe copii în jocurile și activitățile lor.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
25.5.2023

În vremurile agitate de astăzi, găsirea unui loc pentru momente de liniște si relaxare este esențială pentru bunăstarea noastră generală. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a crea un loc de relaxare chiar în grădina casei dumneavoastră. Adăugarea de elemente naturale, plante și mobilier de grădină confortabil va crea un spațiu minunat și îl va transforma într-o oază de calm. În articolul de astăzi, vom parcurge câțiva pași și vă vom ghida prin procesul de creare a unei zone de relaxare în care vă puteți ascunde de stresul vieții de zi cu zi.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
22.5.2023

Indiferent dacă aveți un living mic sau spațios, covorul este unul dintre cele mai importante accesorii decorative care este bine să fie prezent în camera respectivă.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
18.5.2023

Descoperiți canapele și coltarele care strălucesc prin eleganță, confort și sunt ideale pentru interioarele mici. Iată 10 sfaturi pentru canapele și coltarele mici care sunt potrivite și pentru un dormitor conectat la camera de zi.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Alexandra Doskočilová
15.5.2023

Grădina dvs. este spațiul dvs. personal în aer liber. Este locul în care vă puteți relaxa după o zi lungă de muncă, vă puteți destinde cu o carte în mână sau vă puteți bucura de o cină plăcută cu familia și prietenii.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, însă, trebuie mai întâi să vă asigurați că ați amenajat spațiul de locuit în aer liber cu mobilierul de exterior potrivit.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Mobilierul de grădină este o completare frumoasă a oricărui spațiu în aer liber, adăugând stil și confort. Cu toate acestea, ea poate fi susceptibilă la deteriorări cauzate de elemente și, în special, de ploaie. Fără o protecție adecvată, mobilierul de grădină se poate decolora sau deteriora rapid. În articolul de astăzi, vom analiza câteva modalități de a proteja mobilierul de grădină.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
8.5.2023

Oglindă JERKA

Oglinda este unul dintre elementele cheie fără de care baia dvs. pur și simplu nu va fi completă. Este practică, funcțională, decorativă și, nu în ultimul rând, completează perfect aspectul încăperii.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
4.5.2023

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în fiecare an la 15 mai. Această zi ne reamintește importanța familiei în societatea noastră. Familia joacă un rol de neînlocuit în îngrijirea, creșterea și educarea copiilor. Și pentru că scopul acestei sărbători este, de asemenea, de a promova relațiile de familie și responsabilitatea, iată câteva sfaturi despre cum să implicăm în mod natural copiii în curățenie și să ne distrăm mult împreună.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Alexandra Doskočilová
1.5.2023

Aveți o grădină mică în curtea casei și asta este mai mult decât minunat.

Dar încă nu ați reușit s-o decorați și s-o amenajați cu mobilierul de grădină potrivit și vă întrebați cât de important este cu adevărat să investiți timp și bani pentru a o întreține.

Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Markéta Etrychová
27.4.2023

Oferiți mobilierului vechi un al doilea suflu. Renovați cu propriile mâini dulapul, comoda sau alte piese de mobilier din lemn masiv ale bunicii dvs. Iată cum să-ți renovezi mobila. Nu există niciun motiv pentru a arde piesele vechi în noaptea de Crăciun sau în noaptea vrăjitoarelor din Filadelfia.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile