Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Blog

Apartament mic
Inspirație
Despre noi
Alexandra Doskočilová
26.9.2022

Colecționați diverse obiecte, cărți sau alte lucruri prețioase de care sunteți mândru și despre care doriți ca toți cei care intră în living să se bucure.

De aceea, cauți vitrina potrivită, dar varietatea acestui tip de mobilier este atât de mare în acest moment încât nu sunteți sigur că veți reuși să faceți alegerea potrivită.

Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
22.9.2022

Este important să dezinfectați mai întâi zonele afectate de mucegai cu vopsea sau spray, să înmuiați sau să ștergeți întreaga suprafață cu apă călduță. Peretele trebuie să fie îmbibat pentru a preveni răspândirea mucegaiului prin aer. Apoi ștergeți peretele din jur cu o cârpă curată, aproximativ 10 cm. Se răzuiește mucegaiul cu ajutorul unei perii grosiere. În cazul în care depozitul este mare, trebuie îndepărtat și tencuiala afectată, iar procesul trebuie repetat dacă este necesar. Dacă vă interesează mai multe sfaturi și trucuri, citiți mai departe și vă vom spune mai multe variante.

Apartament mic
Inspirație
Alexandra Doskočilová
19.9.2022

Locuințele moderne în care trăim sunt din ce în ce mai mici, ceea ce impune o schimbare în modul în care le mobilăm și înlocuirea unor piese de mobilier tradiționale, cum ar fi seturile de living și dulapurile mari, cu mobilier mai mic, compact și funcțional, care se potrivește perfect în spațiile limitate.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Întrucât ne apropiem încet de sfârșitul sezonului de vară și vom începe în curând să ne pregătim pentru cel de iarnă, este ultima șansă de a scoate grătarul și uneltele necesare și de a începe. După sezonul de succes din acest an, poate că ați mâncat deja prea mult din toate rețetele clasice, așa că am venit cu alte câteva sfaturi pentru un final interesant și netraditional al sezonului de grătare.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
14.9.2022

Alegerea celei mai bune canapele pentru casa dvs nu este întotdeauna o chestiune simplă, așa că în articolul de astăzi am pregătit o selecție a celor mai bine vândute și câteva noutăți la final. Dacă încă vă întrebați pe care să o alegeți, sperăm că articolul de astăzi vă va ușura munca.

Inspirație
Despre noi
Plantăm copaci
Alexandra Doskočilová
12.9.2022

Ați achiziționat o locuință nouă sau ați renovat-o complet pe cea veche și acum urmează să amenajați mobila din sufragerie. Dar nu sunteți pe deplin sigur că veți reuși să faceți față exact așa cum vă doriți.

Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
9.9.2022

Urmează să amenajați camera de zi din noua dvs. locuință și credem că vă simțiți puțin confuz și nu sunteți siguri dacă veți reuși să amenajați camera așa cum ați visat.

 

Într-adevăr, cu atât de multe opțiuni între care puteți alege - mobilier, decorațiuni și accesorii, este prea posibil să aveți greutăți cu luarea deciziei ce mobilier doriți să fie prezente în camera de zi și care piese nu sunt atât de necesare.

Inspirație
Markéta Etrychová
25.8.2022

Locuința în mansardă a luat naștere în anii 1950-1960. Loft înseamnă mansardă sau pod, dar și ultimul etaj deschis al unei fabrici. Reprezintă viața boemă în clădiri industriale de altădată, cum ar fi fabrici vechi, turnuri de apă, hale sau gări. Faceți cunoștință cu viața la scară largă trăind îndeaproape cu noi.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
22.8.2022

Ușile glisante au puterea de a schimba complet mediul interior în care sunt instalate. Acestea nu doar că economisesc spațiu și facilitează mișcarea în interior, dar completează interiorul și îi conferă un aspect și mai rafinat, elegant și de lux.

Inspirație
Markéta Etrychová
18.8.2022

Vacantele sunt pe sfârșite, iar studenții se întorc în căminele sau apartamentele lor. Trebuie să aranjați una dintre acestea doar pentru copilul dumneavoastră? Investiția inițială în mobilier nu este mică, motiv pentru care vă aducem câteva sfaturi despre mobilierul ieftin pentru studenți. Amenajați o cameră întreagă într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor, dar elegant. Inspirați-vă din piesele noastre.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile