Comanda un pat | RIDICARE LA ETAJ GRATUITĂ | până la sfârșitul lunii Februarie

Blog

Inspirație
Alexandra Doskočilová
23.1.2023

Din toate încăperile dintr-o locuință, dormitorul este una dintre cele mai intime. Aceasta este camera pe care o puteți numi, pe bună dreptate, sanctuarul dvs. Este locul în care te vă relaxați după o zi plină, vă dedicați unei odihne active și dormitorul este singurul loc în care vă puteți simți pe deplin și cu adevărat voi înșivă.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
16.1.2023

Pentru a dormi mai bine, înafara de alegerea unui pat patul potrivit și a unei saltele, de importanță semnificativă este și modul în care aranjați mobilierul în cameră astfel încât să simțiți calm și siguranță.

Această regulă constituie, de asemenea, regula de bază Feng Shui, o învățătură taoistă străveche practic un ansamblu de principii de geomanție care spune că modul în care este aranjată mobila în dormitor promovează un somn bun și bunăstarea pe timp de noapte și protejează împotriva influențelor negative.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
9.1.2023

Perdelele sunt esențiale pentru confortul și estetica dormitorului.

Acestea trebuie să fie elegante, să se potrivească perfect în interior și să vă poată oferi intimitatea, liniștea și confortul de care aveți nevoie în partea întunecată a zilei, astfel încât nimic să nu vă deranjeze somnul.

Și pentru că suntem conștienți de cât de dificilă poate fi uneori alegerea perdelelor perfecte pentru dormitor, ne-am permis să pregătim acest scurt articol.

Jana Budinská
5.1.2023

Aveți impresia că nu reușiți să vă organizați bucătăria după bunul plac. Iată câteva sfaturi despre cum să vă păstrați bucătăria ordonată și să aduceți ordine și sistem în bucătărie. Puteți aplica rapid și ușor aceste principii și reguli în orice altă cameră din casa sau apartamentul dumneavoastră.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
2.1.2023

Culorile au o energie puternică și au un impact mare atât asupra stării de spirit, cât și asupra calității somnului dvs.

Culoarea nepotrivită în dormitor poate crește anxietatea, vă poate ține treaz și, în loc să vă ajute să vă relaxați, vă poate face și mai încordat.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
29.12.2022

Agitația de pe stradă sau vecinii zgomotoși pot otrăvi viața multor proprietari. Puteți investi în izolarea fonică sau în panouri acustice speciale, dar, uneori, doar câteva schimbări pe care le faceți în casă vă pot ajuta. În articolul de astăzi, vă prezentăm câteva modificări care vă vor transforma locuința într-una confortabilă și, cel mai important, liniștită.

Inspirație
Alexandra Doskočilová
26.12.2022

Livingul este camera în care ne petrecem majoritatea timpului atunci când suntem acasă.

Este locul în care ne relaxăm cu o carte în mână, ne uităm la televizor confortabil, ghemuiți pe canapea, aici ne invităm prietenii să ne distrăm împreună.

Inspirație
Markéta Etrychová
22.12.2022

Plăcile de gătit cu inducție și cele ceramice nu pot fi curățate în mod brutal. Aveți grijă pentru a evita deteriorarea suprafeței plitelor. O cârpă de bumbac umedă cu puțin detergent de vase este adesea suficientă. Aplicați oțet pe petele încăpățânate și lăsați să acționeze timp de aproximativ 10 minute, apoi ștergeți cu un burete moale.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
19.12.2022

Amenajarea unui apartament este o activitate foarte palpitantă, dar și destul de costisitoare.

Iar dacă bugetul pe care-l aveți la dispoziție nu este foarte mare, atunci poate fi un proces lung și destul de dificil.

Inspirație
Markéta Etrychová
15.12.2022

Timp de Advent în grabă? Descoperiți 3 sfaturi pentru dulciurile de Crăciun de ultimă oră. Rețete rapide pe care le veți avea gata în cel mai scurt timp și care vă vor plăcea cu adevărat. Puțini oameni își pot imagina Crăciunul fără dulciuri făcute în casă. Dacă ești unul dintre ei, dar timpul se scurge, încearcă aceste rețete ușoare și rapide.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile