Profitați de această ocazie unică și cumpărați până la sfârșitul lunii iunie cu 10% reducere → cu codul EXPEDO10

Blog

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
27.6.2022

Orice mobilier tapițat care oferă confort și este frumos proiectat este, fără dar și poate, unul dintre aspectele care transformă orice casă într-un loc dorit pentru odihnă și relaxare după o zi lungă. O piesă de mobilier precum este canapeaua, de exemplu, redă întotdeauna aspectul finit camerei, aducând o notă de confort și un stil frumos interiorului.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
20.6.2022

Camera de zi este o astfel de încăpere care trebuie să ne ofere atât un design plăcut, cât și funcționalitate, având în vedere faptul că majoritatea oamenilor petrec o bună bucată de timp din fiecare zi în această cameră.

Așadar, mobilierul pe care-l alegem pentru camera de zi, este, fără dar și poate, un element din amenajare de care nu ne putem lipsi atunci când mobilăm camera de zi, deoarece este principalul „responsabil” pentru sentimentul de ospitalitate și confort pe care îl insuflă decorul camerei de zi.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
13.6.2022

Când vorbim despre seturile pentru living vorbim despre biblioteci combinate, rafturi, „soldați”, sertare de depozitat diverse etc.

În principiu, indiferent de felul camerei pe care planificăm s-o amenajăm, alegerea stilului este primul pas important cu care trebuie să începem. Când vine vorba despre amenajarea livingului, posibilitățile sunt nelimitate, având în vedere faptul că livingul, ca și tip de cameră, și-a schimbat destul de mult destinația.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
6.6.2022

Spre deosebire de trecut, când livingul era considerat o încăpere destinată în principal primirii oaspeților, acum a devenit o cameră versatilă, care joacă rolul unui punct central în casă pentru întâlniri cu familia sau prietenii.

Având în vedere utilizarea mai frecventă în prezent a livingului, s-au schimbat și cerințele privind nivelul de confort pe care acesta îl oferă. Când alegem canapelele și seturi de canapele, fotolii sau taburete, practic mobilierul pentru living, este important să acordăm atenție fiecărui detaliu pentru a asigura un confort maxim și un aspect estetic.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
26.5.2022

Bucurați-vă din plin de serile călduroase în grădină sau pe terasă. Iată câteva sfaturi neobișnuite pentru a aranja masa în aer liber. Indiferent dacă vă bucurați să luați masa în doi sau cu un grup de prieteni, important este confortul ridicat pentru toți. De asemenea, vă puteți impresiona vizitatorii cu o cină sau un prânz casual în grădină. Inspirati-va!

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
23.5.2022

Vă doriți ca bucătăria pe care urmează s-o proiectați sau s-o renovați să fie nu numai bine organizată și confortabilă pentru ca dvs. să bucătăriți și să vă simțiți bine în ea, ci să fie și funcțională, practică, frumoasă și modernă.

În teorie, știți cum trebuie să abordați amenajarea spațiului de bucătărie, dar nu sunteți pe deplin siguri că, în practică, veți putea să vă descurcați singuri.

Inspirație
Markéta Etrychová
19.5.2022

Tendința din ultimul an este designul neobișnuit. Adăugați o notă de originalitate în sufrageria dvs. - combinați diferite stiluri de scaune și o masă. Da, nu vă temeți de piesele moderne sau retro. Optați pentru tonuri pastelate sau îndrăznețe în combinație cu lemn masiv și metal. Rezultatul este garantat să vă surprindă.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
16.5.2022

Dormitorul dvs. este cea mai intimă încăpere din casă. Este o oază în care puteți fi singur cu dvs. înșivă, să vă relaxați cu adevărat și să lăsați toate grijile și preocupările afară.

Cu toate acestea, pentru a vă relaxa pe deplin, trebuie să aveți abordați cu mare grijă problema cu mobilierul pe care îl alegeți pentru amenajarea acestei încăperi.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
12.5.2022

Știați că ziua de 15 mai aparține familiilor? Aceasta este Ziua Internațională a Familiilor, o ocazie excelentă pentru a cumpăra o canapea nouă și spațioasă. Canapeaua este centrul întregii acțiuni din întreaga gospodărie. Iată 10 sfaturi privind canapelele pentru familiile numeroase.

Inspirație
Markéta Etrychová
9.5.2022

Oglinzile nu sunt doar obiecte practice și funcționale la care să vă priviți rapid înainte de a ieși. De fapt, oglinzile frumoase plasate la locurile potrivite și în unghiul potrivit, pot transforma complet orice spațiu, oferindu-i un plus de stil, lumină și strălucire.

De aceea nu este de mirare că designerii au folosit oglinzi de diferite forme, stiluri și dimensiuni pentru a crea iluzii optice, pentru a scoate în evidență sau ascunde anumite obiecte, pentru a crea o stare de spirit și, bineînțeles, pentru a aduce mai multă lumină în designul interior.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile