Blog

Consiliere
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Aveți doar o jumătate de oră la dispoziție și bucătăria seamănă cu un câmp de luptă după ce ati preagătit mâncarea? Nu vă faceți griji! Chiar și cu puțin timp liber, puteți să aranjați totul și să scăpați de mizerie. Urmați ghidul nostru simplu și veți fi surprinși cât de repede puteți face acest lucru. Pregătiți detergenții.

Inspirație
Kateřina Pelejová
7.3.2024

Paștele este una dintre cele mai bucuroase perioade din an, invitându-vă să creați o atmosferă caldă și primitoare în casa dumneavoastră. Pentru cei care doresc să adauge o notă personală decorațiunilor, produsele făcute în casă sunt o opțiune excelentă. Iată 5 idei simple și creative de decorațiuni DIY pentru Paște, pe care le puteți crea cu costuri minime și efect maxim.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
29.2.2024

În fiecare săptămână ne extindem oferta cu noi canapele. Urmărim tendințele actuale, asigurându-ne că stilul modern este combinat cu funcționalitatea și estetica. Oferim o gamă largă de canapele, de la modele minimaliste și simple până la inspirații retro.

Inspirație
Jana Budinská
22.2.2024

Unele plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți calitatea aerului prin absorbția substanțelor poluante. Iată câteva sfaturi despre 4 plante atractive care nu numai că dau farmec interiorului, dar, mai important, ajută la curățarea aerului și la crearea unui mediu mai sănătos în locuința dvs.

Inspirație
Jana Budinská
15.2.2024

Parfumarea locuinței fără ingrediente și produse chimice este cea mai bună modalitate de a menține un miros plăcut în casa. Vă oferim 5 moduri naturale și blânde pentru a vă parfuma casa. Obțineți un plus de inspirație cu ajutorul rețetelor pentru a vă prepara acasă aromele preferate.

Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Vă gândiți să cumpărați mobilă nouă, dar nu știți de unde să cumpărați? Uitați câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați de la noi! Credem că veți fi entuziasmați când veți vizita magazinul nostru online! Suntem mândri să vă oferim nu numai o selecție variată de mobilier de calitate, ci și servicii excelente pentru a vă asigura o experiență de shopping plăcută și fără griji.

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
1.2.2024

Odată cu venirea sărbătorii iubirii, se creează spațiul pentru exprimarea sentimentelor pe care le avem pentru jumătatea noastră dragă. Ce poate fi mai deosebit decât o felicitare de Ziua Îndrăgostiților realizată manual? În articolul de astăzi, vom vedea câteva idei de inspirație pentru a crea felicitări memorabile de Ziua Îndrăgostiților, care să transmită nu doar cuvinte de dragoste, ci și propria creativitate. Pregătiți foarfecele, lipiciul, hârtia colorată, markerele și fiți creativi.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
25.1.2024

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Camera copiilor
Apartament mic
Inspirație
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Culoarea anului acesta este Peach fuzz. Nuanța caldă accentuează dorința noastră de a fi alături de ceilalți și de a ne bucura de momente de liniște și siguranță. O nuanță proaspătă de piersică, ușor plasată între roz și portocaliu, vă ajută să găsiți pacea interioară și calmul

Consiliere
Inspirație
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Cum să curățați chiuveta astfel încât să arate ca nouă? În acest articol, vă oferim sfaturi simple despre cum să combateți murdară din chiuvetă și, în unele cazuri, mirosul neplăcut. Analizăm în detaliu întreținerea diferitelor materiale, astfel încât să puteți obține un rezultat optim, fără a risca să o deteriorați.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile