Blog

Markéta Etrychová
3.3.2021

O soluție din ce în ce mai frecventă este combinarea unui dormitor și a unui living. Cum să aranjezi spațiul creativ și complet funcțional? Iată câteva sfaturi despre cum să încorporezi patul în camera de zi și să păstrezi intimitatea și liniștea dorite ca într-un dormitor separat. 

Markéta Etrychová
22.2.2021

Dacă tocmai ați înlocuit salteaua cu una nouă, dar vă treziți încă obosiți, încordați și cu dispoziție proastă, probabil că va trebui să schimbați și perna.

Markéta Etrychová
22.2.2021

Puteți rezolva cu ușurință lipsa spațiului de depozitare chiar și într-un apartament mic. Profitați de tot spațiul liber pe care il aveti. Vedeți sfaturile noastre pentru mobilierul dormitorului și livingului la prețuri mici, cu transport gratuit.

Markéta Etrychová
15.2.2021

Ați ales un dormitor modern și frumos, ați ales salteaua potrivită pentru el și abia așteptați să-l vedeți asamblat în casa. Dar nu sunteți complet convins că veți putea săl montați singur fără ajutor.

Markéta Etrychová
8.2.2021

Interiorul dormitorului nu vă mai oferă plăcere și confort ca înainte. Culorile, combinațiile de mobilierul, chiar și materialele par plictisitoare, impersonale și chiar fără sens și vă întrebați cum ați decorat camera în felul ăsta cu ceva timp în urmă.

Markéta Etrychová
3.2.2021

Salteaua pe care o folosiți are mai mult de opt ani și nu mai dormiți la fel de bine ca înainte? Sau sunteți pe cale să cumpărați un dormitor nou și doriți să faceți alegerea corectă a saltelei?

Markéta Etrychová
2.2.2021

Mobilați sau renovați o baie mică și vă gândiți cum să profitați la maximum de tot spațiul? Vă spunem câteva sfaturi despre cum să rezolvați și cel mai mic spațiu pentru satisfacția dvs.

Transport
Markéta Etrychová
1.2.2021

2020 a fost un an de mari schimbări și progrese. La mijlocul anului, am deschis ceremoniam doua noi sucursale în Peninsula Balcanică. În România și Bulgaria. În a doua jumătate a anului, ne pregăteam să cucerim Occidentul. Cea mai nouă filială din Germania a văzut lumina zilei.

Markéta Etrychová
25.1.2021

Te deranjează lipsa de spațiu din interior? Ușile glisante sunt un ajutor practic în special în camere mici. Puteți afla ce tipuri există și pe care să le alegeți dintr-o gamă largă în articol.

Markéta Etrychová
22.1.2021

Fie că aveți un dining separat, fie că aveți casa cu un concept deschis, aveți nevoie de masa perfectă care să unească spațiul.

Dar cum să o găsim printre abundența formelor și dimensiunilor? Cum să alegi dintr-o mare de stiluri și materiale?

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile