Blog

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
20.1.2022

Dacă holul de la intrare pare un pic plictisitor, dacă aveți un spațiu limitat in living pe care nu știți cum să-l folosiți sau pur și simplu aveți nevoie de un punct centrat, un accent elegant într-una dintre încăperile acasă, citiți în continuare pentru idei ingenioase.

Stați liniștiți. Cu ajutorul unei mese elegante tip consolă, pusă la locul potrivit și decorată corespunzător puteți face minuni.

Dacă vă place ideea, așezați-vă confortabil în fața laptopului sau a telefonului și lăsați-vă inspirați de sfaturile pe care le vom împărtăși cu dvs.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
13.1.2022

Proiectarea și amenajarea camerei băiatului este o aventură dar totodată este și o provocare foarte mare. De ce este important să țineți echilibrul între dorințele tânărului domn (care se vor schimba cu vârsta) și distribuirea corectă a spațiului.

Dacă urmează amenajarea camerei băiatului și aveți nevoie de idei fresh, originale și pur și simplu practice de la părinți care au trecut deja pe calea asta, ei bine - ați nimerit locul potrivit.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
6.1.2022

Vă cumpărați o garderobă nouă și amenajați în ea toate hainele. Apoi, puțin câte puțin mai adăugați mai multe haine noi, încălțăminte pe rafturi și pe umerașe.

Trec câteva luni de zile și iată că vă este tot mai greu să găsiți lucrurile pe care le căutați.  Vă spuneți că trebuie să puneți garderoba în ordine, dar apoi uitați și continuați tot așa.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
31.12.2021

Atunci când vine vorba de mobilarea livingului v-ați concentrat în identificarea unei canapele confortabile în colț sau dreaptă, unui fotoliu moale sau unui sistem modular potrivit. Și abia după ce amenajați totul, vă dați seama că mai lipsește ceva din living, pentru ca acesta să fie perfect.

Inspirație
Markéta Etrychová
20.12.2021

Unul dintre lucrurile la care visați, probabil, de mult timp, este să amenajați zona de luat masa în locuința dvs. alegând și dotând-o cu mobila perfectă pentru un living de vis. Și, iată că a venit într-un final momentul și începeți să vă ocupați de această sarcină importantă - să descoperiți scaunele de living, care nu sunt doar elegante și confortabile, ci și în armonie ideală cu masa din sufragerie.

Inspirație
Markéta Etrychová
16.12.2021

Surprinde-ti pe cei dragi cu o casa eleganta. Echipamentul imaginativ sub formă de mobilier pentru relaxare îi va face fericiți pe membrii familiei. Alegeți canapele și fotolii practice în funcție de stilul din interiorul. Inspirati-va din cele 5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun 2021 pentru fiecare membru al familiei.

Inspirație
Markéta Etrychová
13.12.2021

Visați demult la un fotoliu moale și confortabil în living, în care să vă cuibăriți cu o carte bună în mână, să vă uitați la TV sau pur și simplu să vă odihniți în fața șemineului. Vă imaginați cum vă întoarceți de la birou, vă întindeți în fotoliu și uitați de totul și de toate.

Jiří Neužil
9.12.2021

Amenajarea mobilierului în camera unui copil este adesea o sarcină dificilă. În timp ce siguranța și spatiul practic joacă un rol cheie pentru părinți, copiii își privesc camera cu cu totul alți ochi. Vestea bună este că satisfacerea tuturor nu este atât de dificilă pe cât ar părea la prima vedere. Cheia este să așezi mobilierul de-a lungul pereților camerei. Acest lucru va oferi suficient spațiu pentru joacă și alte activități în mijlocul camerei. Cu toate acestea, atunci când mobilați o cameră, cea mai importantă decizie este alegerea pătuțului potrivit și locația acestuia. Știti cum să o faceti?

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
6.12.2021

Mobilarea băii este una dintre etapele grele (și destul de costisitoare) dar pe care odată sau odată trebuie să le faceți în locuința dvs. Greutatea acestei sarcini vine de acolo, că băile sunt niște încăperi care de regulă au dimensiuni destul de modeste și trebuie să reușiți cumva să faceți ca baia să arate elegant, modern, să fie și funcțională și nu în ultimul rând - practică.

Consiliere
Inspirație
Jiří Neužil
2.12.2021

V-ati cumpărat o canapea frumoasă în noul living exact după imaginatia dvs? Perfect! Apoi, tot ce rămâne este să alegeti o măsuță de cafea drăguță, care să o completeze perfect. Dar alegerea unei mese nu este chiar atât de ușoară pe cât ar părea la prima vedere.

Masuta de cafea trebuie sa se armonizeze cu canapeaua si alte elemente de interior vizual si in acelasi timp practic. Pe scurt, pentru a vă oferi un confort maxim. Dacă nu stiti să alegi măsuța de cafea perfectă, nu va panicati. În următorii 4 pași, vă vom sfătui cum să procedați cu selecția.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile