Blog

Inspirație
Jiří Neužil
29.7.2021

Petrecerea unor zile plăcute de vară în grădină, cu prietenii. Relaxare și bronzare la casa de vacanță. Sau pur și simplu o dimineață plăcută, în aer liber, savurând o cafea delicioasă. Cu toții cunoaște aceste momente, scurte sau lungi, care ne relaxează complet. Ne putem bucura acum din plin de ele, datorită mobilierului confortabil de grădină, care, inevitabil, mărește gradul de relaxare al acestor clipe. Fie că este folosit sezonier sau pe parcursul întregului an, îngrijirea continuă a acestuia este esențială pentru longevivitatea acestuia. Iată cum putem avea grijă de mobilierul din grădină și cum îl putem păstra într-o stare perfectă ani și ani la rând.

Inspirație
Markéta Etrychová
27.7.2021

Livingul  este locul unde vă strîngeți cu familia, vă relaxați, vă întâlniți cu prietenii și vă distrați. De aceea vreți să nu fie doar funcțională, ci și confortabilă, modernă și vă sublinieze stilul individual.

Inspirație
Jiří Neužil
22.7.2021

Vara bate la ușă, împreună cu serile sale plăcute și calde. Ce poate fi mai bine decât serile petrecute cu un pahar în mână, uitându-te la orașul care se profilează pe cerul nopții și ale sale lumini? Ce să mai, știm cu toții, balconul este un spațiu foarte apreciat la un apartament. Doriți mobilarea unui astfel de spațiu, transformarea sa într-o oază de liniște și relaxare? Iată câteva sfaturi, asupra cărora considerăm că este important să vă concentrați atunci când alegeți mobilierul pentru balcon.

Inspirație
Jiří Neužil
16.7.2021

Vara este aici. Ceea ce, pentru noi, înseamnă că zilele cu temperaturi ridicate, aproape tropicale, sunt ceva absolut normal. Adesea, termometrul indică temperaturi de peste 20°C chiar și pe timpul nopții. Efectiv nu putem scăpa de căldură în această perioadă. În timpul zilei este istovitoare și epuizantă iar pe timpul nopții, aceasta nu vă lasă să vă odihniți. Iar dvs. ați rămas în pană de idei despre cum v-ați mai putea răcori locuința? Atunci vă aflați la locul potrivit, acest articol este exact ceea ce căutați.

Inspirație
Jiří Neužil
9.7.2021

V-ați mutat într-un apartament nou sau renovați vechiul apartament? Atunci cu siguranță vă veți lovi de o problemă esențială, și anume mobilarea dormitorului. Impresia generală asupra acestei încăperi esențiale, calitatea somnului și nu în ultimul rând confortul, toate sunt influențate de mobila aleasă, accesoriile pentru care optați precum și de alte articole cu care alegeți să înfrumusețați camera.

Inspirație
Markéta Etrychová
7.7.2021

Proiectarea camerei unui bebeluș poate fi atât o distracție, cât și o experiență descurajantă, mai ales dacă nu știți de ce mobilier aveți nevoie și nu știți de unde să începeți.

Pentru a vă economisi nervii și câteva nopți de nesomn gândindu-vă la cea mai potrivită opțiune pentru amenajarea camerei bebelușului, vă oferim câteva idei care sperăm că vă vor fi utile.

Apartament mic
2.7.2021

Căutați mobilă pentru noul dvs. apartament, însă suprafața de care dispuneți nu vă permite? Fiecare centimetru are o importanță pentru dvs.? Nu disperați! Orice apartament are farmecul său, chiar și unul mic, iar mobila aleasă vă va ajuta să scoateți în evidență acest farmec. Alegerea canapelei joacă un rol important, deoarece într-un apartament mic aceasta este centrul tuturor evenimentelor.

Markéta Etrychová
1.7.2021

După lungi căutări prin magazine, ați ales în sfârșit o bibliotecă pentru sufragerie frumoasă și abia așteptați să o vedeți montată. Problema este că până acum nu ați montat singuri astfel de mobilier și nu sunteți siguri dacă o veți putea face fără a angaja specialiști în montaj.

Inspirație
Markéta Etrychová
30.6.2021

Ai timp liber, ai un hobby al tău sau ai de gând să-ți remodelezi apartamentul? Oricum ar fi, vă prezentam câteva sfaturi despre jocurile de design. În mediul online, îți poți îndeplini imediat visul, pe care îl poți realiza apoi cu ușurință în realitate. Reconstruiți, schimbați culorile peretilor și a podelelor sau începeți să creați de la început.

Consiliere
Inspirație
Markéta Etrychová
29.6.2021

Planificați o reconstrucție completă, modificări minore sau reorganizare a mobilierului interior? Nu trebuie să căutați designeri profesioniști, aplicația potrivită este suficientă pentru dvs. și puteți gestiona cu ușurință totul singur. Piața oferă un număr inepuizabil de aplicații sau jocuri pentru proiectarea interioarelor și a caselor întregi. Am selectat 4 aplicații pentru dvs., care sunt ușor de utilizat și oferă o versiune gratuită.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile