Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Blog

Inspirație
Eliška Kašperanová
2.7.2024

Rafturile sunt unul dintre mobilierul de bază al fiecărei case. Motivul principal este caracterul lor practic și flexibilitatea în depozitarea obiectelor. Utilizarea lor nu se limitează doar la depozitarea alimentelor în cămară sau a uneltelor în garaj, ci sunt perfecte și pentru bucătărie, camera de zi sau camera copiilor. În acest articol, analizăm inspirația pentru a profita la maximum de rafturi în fiecare cameră și pentru a le încorpora în interior cu stil.

Inspirație
Aneta Bohánská
27.6.2024

Seturile de hol reprezintă modalitatea perfectă de a transforma zona de intrare a casei dumneavoastră într-un spațiu organizat și elegant. Cu soluții inteligente de depozitare, acestea vor facilita organizarea și vă vor face să economisiți timp în căutarea lucrurilor. În plus, vor da casei dvs. un aspect modern și elegant și vor face ca întregul loc să se simtă confortabil. Ordine, stil și practicitate - acestea sunt principalele beneficii oferite de un hol amenajat. Expedo adaugă la aceste beneficii o selecție variată de piese de calitate, o livrare fără probleme și prețuri rezonabile. Așadar, care va fi cel mai potrivit pentru dvs.?

Jana Budinská
20.6.2024

Vara este momentul perfect pentru a încerca salate proaspete și ușoare, care nu numai că sunt răcoritoare, dar oferă și nutrienții necesari. Mai jos veți găsi câteva rețete simple și gustoase de salate de vară, care se prepară rapid și sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară.

Consiliere
Aneta Bohánská
13.6.2024

Somnul de calitate este un factor cheie pentru bunăstarea și sănătatea noastră generală, iar salteaua joacă un rol important. De aceea, ne vom concentra asupra unei întrebări importante: Cât de des ar trebui să ne schimbăm salteaua și de ce este atât de important să o schimbăm?

Îngrijirea mobilierului
Magdaléna Chmelíková
6.6.2024

Mobilierul este elementul dominant al oricărei case. Cu toate acestea, el este predispus la deteriorări din cauza diferitelor elemente, fără a exclude soarele. Atunci când este expus la raze UV excesive, acesta își schimbă culoarea. De aceea, este important să aveți grijă de el pe tot parcursul anului, mai ales vara. Pentru ca mobilierul să rămână frumos cât mai mult timp, trebuie îngrijit și curățat în mod regulat.

Inspirație
Kateřina Pelejová
30.5.2024

Combinarea culorilor în interior poate influența semnificativ atmosfera și impresia generală a casei dumneavoastră. Alegerea corectă a culorilor poate înveseli, înfrumuseța sau chiar mări vizual o cameră. Iată cinci sfaturi pentru a vă ajuta să creați un spațiu armonios și plăcut din punct de vedere estetic.

Inspirație
Kateřina Pelejová
23.5.2024

O bucătărie bine organizată nu este doar un loc în care vă pregătiți mesele, ci și centrul casei, unde vă întâlniți familia și prietenii. O organizare eficientă nu numai că vă economisește timp atunci când gătiți, dar vă permite și să păstrați spațiul curat și ordonat. Dacă doriți să vă organizați bucătăria într-un mod nou, următoarele sfaturi și trucuri vă pot fi de ajutor.

Inspirație
Michaela Štěpánková
16.5.2024

Baia mobilată cu mobilier practic și de calitate va deveni o completare a oricărei case. Pe site-ul nostru veți găsi o selecție variată de mobilier de baie. Fie că este vorba de dulapuri suspendate sau de dulap sub chiuvetă, cu posibilitatea de a achiziționa o chiuvetă, un robinet și un sifon.

Consiliere
Jana Budinská
9.5.2024

Este important să aveți grijă de perdele și de draperii? Dacă doriți să le prelungiți durata de viață, să le păstrați în stare bună și doriți ca acestea să vă decoreze frumos interiorul, atunci da. Iată câteva sfaturi pentru a vă păstra perdelele și draperiile curate și proaspete.

Inspirație
Eliška Kašperanová
2.5.2024

Soarele se încălzește în sfârșit, pajiștile sunt înflorite, iar păsările ne trezesc cu cântecul lor de dimineață. Acesta este un semn sigur că sezonul de picnic este în plină desfășurare. Fie că mergeți la o întâlnire romantică în parc, o excursie în familie la țară sau o sărbătoare cu prietenii, un picnic este o modalitate excelentă de a vă bucura de vremea frumoasă și de a petrece timp cu cei dragi. Dar ce să aduci pentru ca picnicul să fie perfect? În acest articol, vă oferim sfaturi despre ce nu trebuie să lipsească din coșul de picnic.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile