Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Seturi dormitor

Set dormitor KAYLA II
Livrare convenabilă
-23 %
  Disponibilitate 20 zile
8 090 RON 6 230 RON
Set dormitor ERA
Livrare convenabilă
-29 %
  Disponibilitate 8-10 săptămâni
5 850 RON 4 180 RON
Set dormitor COLORADO S1K4
Livrare convenabilă
-27 %
  Disponibilitate 6-8 săptămâni
5 790 RON 4 230 RON
Set dormitor DIVOR
Livrare convenabilă
-19 %
  Disponibilitate 6-8 týdnů
9 190 RON 7 470 RON

Întrebări frecvente

 1. Toate modelele de mobilier pentru baie pe care le oferim, le puteți vizualiza în magazinul nostru Expedo.ro.

 2.  

  Pentru a plasa o comandă pentru mobilier de baie de la magazinul nostru nu avem nevoie de înregistrare. În timpul comenzii trebuie să ne furnizați informații numai despre metoda de plată, adresa de livrare și numele. 

  • Plată online cu cardul prin GoPay
  • Plată în numerar la curier
 3.  

  Culorile în care oferim mobilierul sunt prezentate în magazinul online. Dacă doriți o culoare diferită, trebuie să ne contactați. Vă vom asculta dorințele și vă vom informa dacă acestea pot fi realizate sau nu.

 4. În magazinul electronic Expedo la prețuri de la 199 până la 1420 ron.

 5. Timpul în care livrăm mobilierul pentru baie este individual și poate să dureze de la 3 - 5 până la 9 - 13 săptămâni.

 6. În magazinul online Expedo oferim toate tipurile de mobilier de baie cu o garanție de doi ani. Service-ul de garanție poate include repararea, înlocuirea sau rambursarea sumei de cumpărare.

 7. Puteți adresa întrebări cu privire la comanda dumneavoastră la nr. de telefon +4 0749 898 494, prin intermediul formularului de contact, pe pagina de Facebook a magazinului sau ne puteți trimite un e-mail la: [email protected] 

  • Sunați-ne la nr. de telefon +4 0749 898 494 înainte de fi expediată comanda. 
  • Returnați mobilierul de baie în termen de 14 de zile după ce v-au fost livrate. 
 8.  

  Imediat, luați legătura telefonic cu magazinul nostru și trimiteți-ne o reclamație la adresa de e-mail:[email protected]  

Dormitorul este locul, în care avem nevoie de confort și relaxare, pentru a ne asigura o odihnă completă peste noapte. Setul de dormitor poate fi un bun plus pentru interiorul oricărui dormitor. Ar trebui să asigure confort și relaxare maximă și, în același timp, să aibă un design frumos, care să se îmbine perfect cu interiorul dormitorului.

În funcție de componentele sale, un set de dormitor poate aduce un stil specific unui anume dormitor. Alegerea corectă a setului de dormitor vă va permite să armonizați toate elementele dormitorului pe care îl aveți, după dorința dumneavoastră.

Cu ajutorul seturilor de dormitor ne putem transforma dormitorul într-un spațiu foarte confortabil și plăcut, care ne aduce întotdeauna confort. De aceea și calitatea, designul, precum și modul în care sunt amplasate elementele acestuia în cameră sunt factori deosebit de importanți.

Rolul principal al setului de dormitor nu este doar de a oferi un maxim de confort și relaxare, ci și de a armoniza interiorul dormitorului și de a-i oferi un aspect elegant și finisat, care crează întotdeauna o bună dispoziție. De asemenea, trebuie să fie funcțional, practic la utilizare și să aibă spațiu suficient pentru lucruri.

Surprindeți-vă atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi, cu un design uluitor al interiorului dormitorului pe care vi-l doriți. Dacă sunteți în căutarea unor seturi de dormitor de înaltă calitate pentru aranjarea dormitorul dumneavoastră, atunci veți găsi o multitudine de modele, în paginile magazinului online Expedo, prezentate într-o mare varietate de culori ale lemnului, cu stil și forme distincte.

Aici veți găsi seturi de dormitor, atât cu un ​​design modern, cât și clasic, care oferă diferite facilități și vă vor ajuta să realizați aranjamentul individualizat, dorit pentru dormitorul dumneavoastră.

Seturile de dormitor sunt fabricate din material laminat de înaltă calitate în diferite combinații de culori, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea lor ridicată.

 

Seturile de dormitor oferite de Expedo sunt echipate cu sisteme moderne care asigură o maximă funcționalitate în utilizare.

Seturile de dormitor sunt compuse din diferite componente în funcție de modelul preferat. Cel mai adesea, seturile de dormitor includ:

 • patul
 • garderoba
 • comoda cu un număr diferit de sertare,
 • două noptiere de diferite dimensiuni.

Sertarele sunt echipate cu mânere plăcute și practice pentru o deschidere cât mai ușoară, iar în unele seturi de dormitoare, au dulapurile echipate cu uși glisante.

Pentru unele tipuri de seturi de dormitor, s-au folosit panouri melaminate deschise realizate în combinație cu fronturi colorate.

Unele modele de seturi de dormitor au opțiunea de deschidere fără mânere, precum și cu margine specială din ABS pe melaminat. Oferă o bună protecție împotriva deteriorării mecanice a plăcilor melaminate ale setului de dormitor.

Unele seturi de dormitoare, panourile melaminate sunt acoperite cu folie acrilică, ceea ce conferă un efect de material lucios și care conferă un aspect stilat și elegant setului de dormitor. Pentru alte modele de paturi duble, s-a făcut o echipare cu sisteme de ridicare și cu o tăblie matlasată care completează spătarul înalt.

Acestea au fost concepute astfel, incât să ofere un spațiu de stocare a lucrurilor cât mai generos. Montajul lor se realizează rapid și ușor. Unele tipuri de seturi de dormitor au o somieră și saltea suplimentară pentru pat.

Garderobele, incluse în seturile de dormitor sunt, de asemenea, de diferite tipuri. Unele sunt echipate cu uși glisante, cu oglindă, patru șine de garderobă, un raft, o bară pentru îmbrăcăminte. Unele modele de seturi de dormitor au o opțiune pentru instalarea suplimentară a iluminatului cu LED-uri.

Anumite seturi de dormitor au, de asemenea, un dulap cu ușă glisantă și un dulap suspendat și au, de asemenea, opțiunea de a instala iluminare LED suplimentară. Pentru paturile incluse în seturile de dormitor există opțiunea o saltea la alege.

Pentru unele modele de seturi de dormitor există, de asemenea, o opțiune de a achiziționa separat componentele din set. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă realiza setul de dormitor după propria dumneavoastră alegere și de a alege acest mobilier în funcție de interiorul pe care doriți să îl realizați. Elementele seturilor de dormitor pot fi alese în funcție de dimensiuni dorite.

Dacă doriți, puteți fără nici o problemă, să aveți un dormitor în stil modern într-un interior de dormitor cu design simplu și tradițional, din magazinul online Expedo unde veți găsi o varietate de variante de seturi de dormitoare.