Seturi dormitor

Dormitorul este locul, în care avem nevoie de confort și relaxare, pentru a ne asigura o odihnă completă peste noapte. Setul de dormitor poate fi un bun plus pentru interiorul oricărui dormitor. Ar trebui să asigure confort și relaxare maximă și, în același timp, să aibă un design frumos, care să se îmbine perfect cu interiorul dormitorului.

În funcție de componentele sale, un set de dormitor poate aduce un stil specific unui anume dormitor. Alegerea corectă a setului de dormitor vă va permite să armonizați toate elementele dormitorului pe care îl aveți, după dorința dumneavoastră.

Cu ajutorul seturilor de dormitor ne putem transforma dormitorul într-un spațiu foarte confortabil și plăcut, care ne aduce întotdeauna confort. De aceea și calitatea, designul, precum și modul în care sunt amplasate elementele acestuia în cameră sunt factori deosebit de importanți.

Rolul principal al setului de dormitor nu este doar de a oferi un maxim de confort și relaxare, ci și de a armoniza interiorul dormitorului și de a-i oferi un aspect elegant și finisat, care crează întotdeauna o bună dispoziție. De asemenea, trebuie să fie funcțional, practic la utilizare și să aibă spațiu suficient pentru lucruri.

Surprindeți-vă atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi, cu un design uluitor al interiorului dormitorului pe care vi-l doriți. Dacă sunteți în căutarea unor seturi de dormitor de înaltă calitate pentru aranjarea dormitorul dumneavoastră, atunci veți găsi o multitudine de modele, în paginile magazinului online Expedo, prezentate într-o mare varietate de culori ale lemnului, cu stil și forme distincte.

Aici veți găsi seturi de dormitor, atât cu un ​​design modern, cât și clasic, care oferă diferite facilități și vă vor ajuta să realizați aranjamentul individualizat, dorit pentru dormitorul dumneavoastră.

Seturile de dormitor sunt fabricate din material laminat de înaltă calitate în diferite combinații de culori, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea lor ridicată.

 

Seturile de dormitor oferite de Expedo sunt echipate cu sisteme moderne care asigură o maximă funcționalitate în utilizare.

Seturile de dormitor sunt compuse din diferite componente în funcție de modelul preferat. Cel mai adesea, seturile de dormitor includ:

 • patul
 • garderoba
 • comoda cu un număr diferit de sertare,
 • două noptiere de diferite dimensiuni.

Sertarele sunt echipate cu mânere plăcute și practice pentru o deschidere cât mai ușoară, iar în unele seturi de dormitoare, au dulapurile echipate cu uși glisante.

Pentru unele tipuri de seturi de dormitor, s-au folosit panouri melaminate deschise realizate în combinație cu fronturi colorate.

Unele modele de seturi de dormitor au opțiunea de deschidere fără mânere, precum și cu margine specială din ABS pe melaminat. Oferă o bună protecție împotriva deteriorării mecanice a plăcilor melaminate ale setului de dormitor.

Unele seturi de dormitoare, panourile melaminate sunt acoperite cu folie acrilică, ceea ce conferă un efect de material lucios și care conferă un aspect stilat și elegant setului de dormitor. Pentru alte modele de paturi duble, s-a făcut o echipare cu sisteme de ridicare și cu o tăblie matlasată care completează spătarul înalt.

Acestea au fost concepute astfel, incât să ofere un spațiu de stocare a lucrurilor cât mai generos. Montajul lor se realizează rapid și ușor. Unele tipuri de seturi de dormitor au o somieră și saltea suplimentară pentru pat.

Garderobele, incluse în seturile de dormitor sunt, de asemenea, de diferite tipuri. Unele sunt echipate cu uși glisante, cu oglindă, patru șine de garderobă, un raft, o bară pentru îmbrăcăminte. Unele modele de seturi de dormitor au o opțiune pentru instalarea suplimentară a iluminatului cu LED-uri.

Anumite seturi de dormitor au, de asemenea, un dulap cu ușă glisantă și un dulap suspendat și au, de asemenea, opțiunea de a instala iluminare LED suplimentară. Pentru paturile incluse în seturile de dormitor există opțiunea o saltea la alege.

Pentru unele modele de seturi de dormitor există, de asemenea, o opțiune de a achiziționa separat componentele din set. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă realiza setul de dormitor după propria dumneavoastră alegere și de a alege acest mobilier în funcție de interiorul pe care doriți să îl realizați. Elementele seturilor de dormitor pot fi alese în funcție de dimensiuni dorite.

Dacă doriți, puteți fără nici o problemă, să aveți un dormitor în stil modern într-un interior de dormitor cu design simplu și tradițional, din magazinul online Expedo unde veți găsi o varietate de variante de seturi de dormitoare.

Set dormitor DELTA I
-18%
Transport
gratuit

Set dormitor DELTA I

Set dormitor format din mobilier modern din laminat de calitate înaltă, cu spațiu mare de depozitare.
  Disponibilitate 7-9 săptămâni
4 930 RON 5 980 RON
Set dormitor ERA
-25%
Transport
gratuit

Set dormitor ERA

Set dormitor ERA - dulap, pat 180x200 sau 160x200, noptieră 2x, sertar la un preț exclusiv!
  Disponibilitate 7-9 săptămâni
3 620 RON 4 850 RON
Set dormitor COLORADO S1K4
-23%
Transport
gratuit

Set dormitor COLORADO S1K4

Setul este excepțional, cu un sistem modern de deschidere fără mânere
  Disponibilitate 9-13 săptămâni
3 210 RON 4 190 RON
Set dormitor KAYLA II
-2%
Transport
gratuit

Set dormitor KAYLA II

Set dormitor realizat din plăci laminate de înaltă calitate, în culoare albă mată, în combinație cu părțile din față cu luciu.
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
6 330 RON 6 490 RON
Set dormitor ROTHEK
-19%
Transport
gratuit

Set dormitor ROTHEK

Un set de dormitor modern, care va ieși în evidență în dormitorul dvs. cu un design atemporal.
  Disponibilitate 7-9 săptămâni
6 910 RON 8 550 RON
Set dormitor KOLOREDO 1
-28%
Transport
gratuit

Set dormitor KOLOREDO 1

Set modern pentru dormitor format dintr-un pat, două noptiere, comoda, dulap cu uși glisante și raft.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
7 080 RON 9 840 RON
Set dormitor KOLOREDO 2
0%
Transport
gratuit

Set dormitor KOLOREDO 2

Set modern pentru dormitor format dintr-un pat, două noptiere, comoda combinata, dulap cu uși glisante și dulapuri suspendate.
  Disponibilitate disponibil în curând
În curând
Set dormitor DOTA
-26%
Transport
gratuit

Set dormitor DOTA

Un set dormitor, care modernizează fiecare casă cu componentele sale și oferă o mulțime de spații de depozitare.
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
6 870 RON 9 260 RON
Set dormitor KNIGHT S1K4
-23%
Transport
gratuit

Set dormitor KNIGHT S1K4

Designerii s-au inspirat din stilul englezesc de confecționare a mobilierului și setul respectiv a fost realizat din DTD laminat de înaltă calitate.
  Disponibilitate 9-13 săptămâni
3 400 RON 4 410 RON
Set dormitor LAXYGA
-24%
Transport
gratuit

Set dormitor LAXYGA

Vrei să dormiți bine? Alegeți acest set de dormitor.
  Disponibilitate 7-9 săptămâni
5 440 RON 7 200 RON
Set dormitor NORA S1K4
-26%
Transport
gratuit

Set dormitor NORA S1K4

Sistemul NORA este un mobilier variabil cu ajutorul căruia va puteți echipa elegant, casa începând cu holul până in sufragerie.
  Disponibilitate 9-13 săptămâni
3 530 RON 4 750 RON
Set dormitor BONY 3D
-21%
Transport
gratuit

Set dormitor BONY 3D

Datorită setului de dormitor, veți avea un dormitor armonizat într-un stil uniform.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
4 410 RON 5 570 RON
Set dormitor BRINICA NR 19
-18%
Transport
gratuit

Set dormitor BRINICA NR 19

Un set frumos, care va fi apreciat de fiecare.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
4 690 RON 5 750 RON
Set dormitor BONY 2D
-20%
Transport
gratuit

Set dormitor BONY 2D

Datorită setului de dormitor, veți avea un dormitor armonizat într-un stil uniform.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
4 170 RON 5 190 RON

Întrebări frecvente

 1. Toate modelele de mobilier pentru baie pe care le oferim, le puteți vizualiza în magazinul nostru Expedo.ro.

 2.  

  Pentru a plasa o comandă pentru mobilier de baie de la magazinul nostru nu avem nevoie de înregistrare. În timpul comenzii trebuie să ne furnizați informații numai despre metoda de plată, adresa de livrare și numele. 

  • Cu card sau în numerar (la livrare sau direct la noi în depozit)
  • Cu transfer bancar 
 3.  

  Culorile în care oferim mobilierul sunt prezentate în magazinul online. Dacă doriți o culoare diferită, trebuie să ne contactați. Vă vom asculta dorințele și vă vom informa dacă acestea pot fi realizate sau nu.

 4. În magazinul electronic Expedo la prețuri de la 199 până la 1420 ron.

 5. Timpul în care livrăm mobilierul pentru baie este individual și poate să dureze de la 3 - 5 până la 9 - 13 săptămâni.

 6. În magazinul online Expedo oferim toate tipurile de mobilier de baie cu o garanție de doi ani. Service-ul de garanție poate include repararea, înlocuirea sau rambursarea sumei de cumpărare.

 7. Puteți adresa întrebări cu privire la comanda dumneavoastră la nr. de telefon +4 0749 898 494, prin intermediul formularului de contact, pe pagina de Facebook a magazinului sau ne puteți trimite un e-mail la: info@expedo.ro 

  • Sunați-ne la nr. de telefon +4 0749 898 494 înainte de fi expediată comanda. 
  • Returnați mobilierul de baie în termen de 45 de zile după ce v-au fost livrate. 
 8.  

  Imediat, luați legătura telefonic cu magazinul nostru și trimiteți-ne o reclamație la adresa de e-mail:reclamatii@expedo.ro