Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Saltele pentru copii

SalteaTESSUTO pentru copii, prevăzută cu husă
-27 %
  Disponibilitate 20 zile
150 RON 110 RON
Saltea din spuma, pentru copii, PALMETTO
-29 %
  Disponibilitate 20 zile
380 RON 270 RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Saltelele pentru copii pe care le oferim pot fi vizualizate în magazinul nostru online Expedo.ro.

 2. Dacă decideți să achiziționați o saltea pentru copii din magazinul nostru, înregistrarea nu este necesară. Pentru a confirma și a trimite comanda, trebuie doar să ne furnizați numele, adresa de livrare și metoda de plată.

  • Plată online cu cardul prin GoPay

  • Plată în numerar la curier

 3. Dimensiunile saltelelor pentru paturi pentru copii, pe care le oferim în magazinul nostru sunt: 60 х 120 cm.

 4. Modelele de produse de somn pentru copii au prețul de 199 ron.

 5. Timpul de livrare al acestor produse este individual și durează, de obicei, de la câteva zile la câteva săptămâni.

 6. Atunci când cumpărați o saltea pentru copii, veți primi produsul cu o garanție de doi ani. Acestea acoperă înlocuirea produsului cu unul nou sau rambursarea banilor în cazul în care înlocuirea nu este posibilă.

  • Sunați-ne la nr. de telefon +4 0749 898 494
  • Adresați-ne întrebări  prin formularul de contact 
  • Adtresați-ne întrebări la adresa de e-mail [email protected]
  • Trimiteți-ne mesaj pe pagina de Facebook

Saltele pentru copii. Salteaua potrivită, este în acest sens, esențială pentru odihnă completă pe tot timpul nopții și acest lucru este aplicabil mai ales pentru copiii mici. De fapt, salteaua potrivită asigură postura corectă pentru copilul dumneavoastră și poate asigura ciclurile de somn profund, ceea ce este esențial pentru un somn sănătos și complet pe timpul nopții.

Criterii pentru alegerea saltelelor pentru copii

Mărimi

Majoritatea copiilor trec treptat de la un pat cu saltea pentru copii la unul mare. Acest lucru vă permite să utilizați salteaua de la pătuț plasând-o într-un pat puțin mai mare sau să faceți o alegere mai bună trecând de la pătuț direct la patul mare și la salteaua de dimensiuni mari.

La oricare dintre variante vă opriți, cea mai importantă este dimensiunea saltelei să se potrivească cu dimensiunea patului, pentru a putea oferi confortul necesar copilului în timpul somnului. De obicei, saltelele recomandate copiilor între 0 și 5 ani sunt cele cu dimensiunea de 60 x 120 cm, iar cele pentru copii între 0 și 7 ani sunt saltelel cu dimensiunea de 70 x 140 cm. Înălțimea saltelelor standard pentru copii este cuprinsă între 8 și 13 cm.

Materiale

Materialele din care sunt realizate acest tip de produse pentru paturile pentru copii sunt similare cu cele pentru adulți.

 

 • Spumă poliuretanică

Modelele din spumă poliuretanică se adaptează perfect corpului copiilor indiferent de pozițiile lor de dormit. În plus, acest tip de saltea oferă un suport bun pentru spate și talie, este ușor de întreținut și de curățat.

 

 • Latex

Acest material este extras din planta Hevea, care este populară pentru proprietățile sale antibacteriene. Saltelel din latex pentru copii au proprietăți anti-acariane și hipoalergenice, se adaptează la forma corpului copiilor și reglează temperatura corpului.

 

 • Fibre de nucă de cocos

Produsele pentru copii din fibre de nucă de cocos sunt hipoalergenice, respirabile și se adaptează formelor delicate ale copiilor. Acest tip de saltele oferă un confort foarte bun, dar au un dezavantaj - prețul ușor mai mare.

Husele

Husele saltelelor pentru copii trebuie să fie moi, confortabile și, mai presus de toate, respirabile și termoreglabile. Husele sau husele pentru copii sunt realizate din mai multe tipuri de țesături:

 

 • Tencel

Este un material hidrofil realizat din fibre naturale care este capabil să absoarbă cu ușurință umezeala în timp ce rămâne uscat. Acest material de acoperire este neted, moale, foarte confortabil și absoarbe mirosurile.

 

 • Fibre de bambus

La fel ca materialul de tip tencel, fibra de bambus este, de asemenea, un material antibacterian și absorbant de umiditate. Husa de acoperire din acest material este, de asemenea, foarte plăcută la atingere, reglează temperatura și este ușor de întreținut.

 • Microfibra

Saltelele din microfibră sunt o alegere excelentă, dacă copilul dumneavoastră suferă de alergii. Acest material este respirabil, hipoalergenic și este o protecție sigură împotriva acarienilor sau a altor microorganisme dăunătoare.

 

Nivel de confort

Nivelul de confort al saltelei este extrem de important pentru somnul liniștit și sănătos atât al adulților, cât și al copiilor. Prin urmare, atunci când alegeți acest produs pentru un pătuț, ar trebui să acordați atenție densității și rigidității acestuia.

 

De densitatea saltelei depinde cât de bine poate asigura salteaua pentru copii o poziție de relaxare a coloanei vertebrale. În general vorbind, cu cât densitatea acesteia este mai mare, cu atât poate oferi un sprijin mai bun corpului copilului. (Pentru saltelele din spumă densitatea adecvată este cuprinsă între 20 și 30 kg pe m3, iar pentru produsele din latex - 55 kg pe m3).

În ceea ce privește rigiditatea, saltelele de rigiditate medie sunt alegerea ideală.

De ce saltele pentru copii de la Expedo?

Noi vă putem oferi o gamă largă de saltele de calitate pentru copii, potrivite pentru toate dimensiunile de paturi pe care le oferim.

Produsele de dormit pentru copii sunt cu mai multe straturi de umplutură (hrișcă, fibră de cocos și spumă de înaltă tehnologie), care oferă confortul necesar și au grijă de poziția corectă a corpului copilului. Husele (huse tip plic) sunt realizate dintr-o țesătură de calitate, respirabilă și absorbantă, pe care o puteți îndepărta și spăla cu ușurință în mașina de spălat.

Noi vă oferim atât din punct de vederede calitativ, cât și al confortabilității, saltele cu două fețe și somiere, care corespund dimensiunilor lor, cât și  tipurilor de paturi pe care le oferim.

Toate modelele și dimensiunile de saltele pentru copii sunt însoțite de un certificat de calitate și de siguranță și oferă un somn confortabil și liniștit micilor domnișoare și domni.