Livrare și plata

Livrarea produselor direct la domiciliul dumneavoastră

Cu noi, puteți fi sigur de livrarea cu încredere a produselor direct la domiciliul dumneavoastră. Transportatorii noștri profesioniști vor asigura livrarea sigură și rapidă a comenzilor dvs. din magazinul nostru electronic. Prioritatea noastră este ca bunurile dumneavoastră să ajungă nedeteriorate, la timp și la momentul potrivit pentru dumneavoastră.

Satisfacția și încrederea dumneavoastră este cartea noastră de vizită.

Livrarea produselor direct la domiciliul dumneavoastră
Ridicarea convenabilă a mărfurilor la etaj

Ridicarea convenabilă a mărfurilor la etaj

Acesta poate fi comandat la finalizarea comenzii înainte de a plasa comanda. Prețul ridicarii nu depinde de etaj, indiferent dacă locuiți la parter sau la etajul 10, veți plăti aceeași sumă. Personalul nostru va fi bucuros să plaseze bunurile în locul dorit. Livrăm marfa dezasamblată. Oferim asamblarea mobilierului pentru produsele selectate.

Metode de plată

Ramburs la livrare / card numerar
Ramburs la livrare / card numerar
Plătiți bunurile în numerar, online folosind gateway-ul de plată GoPay sau plătiți cardul șoferului la primirea mărfii.
Prin transfer
Prin transfer
Efectuați plata prin transfer bancar, iar noi trebuie să avem banii în cont cu cel puțin o zi înainte de livrarea comenzii.
Plata in numerar/cu card de credit la ridicarea personala
Plata in numerar/cu card de credit la ridicarea personala
Daca veniti personal la depozitul nostru pentru marfa, aveti optiunea de a plati cash sau cu cardul de credit.
Apple Pay
Apple Pay
Plata comoda, dar mai ales sigura si discreta folosind aplicatia Apple Pay pentru posesorii de dispozitive Apple, tranzactia este aprobata folosind un cod unic de securitate.
Go Pay
Go Pay
Modalitate comoda si sigura de plata pe internet, veti efectua plata direct dupa finalizarea comenzii, informatiile despre platile dumneavoastra, inclusiv numarul cardului de plata, sunt securizate prin comunicare criptata.

Întrebări frecvente

  1. Livram în toată România doar pentru 49 de lei. Pentru comenzi mai mari de 3100 RON beneficiați de transport GRATUIT. Va vom livra produsele pana la prima usa. Satisfacția clienților este întotdeauna prioritatea noastră numărul 1.
  2. Este posibil să adaugati ridicare la etaj înainte de a finaliza comanda. Prețul de ridicare nu depinde de valoarea comenzii. La noi plătiți doar 49 RON indiferent de valoarea comenzii sau indiferent de etaj.
  3. Dacă ne returnați produsul în 14 zile, vă vom rambursa banii fără invocarea vreunui motiv. Când faceți o reclamație, trebuie să completați un formular de reclamație, să ne trimiteți fotografii cu daunele suferite sau să trimiteți produsul direct la noi pentru a fi inspectat. În termen de 3 zile lucrătoare, vă vom informa în ce stadiu estesesizarea dumneavoastră.
  4. Plasați o comandă și faceți clic pe ridicare personală. Când confirmați comanda, veți stabili un interval de ridicare a produselor . Vă vom pregăti produsele în depozitul nostru iar dvs. le veți ridica în termenul stabilit. Veți efectua plata fie în numerar la fața locului, fie în avans în contul nostru bancar.
Aveți o întrebare?

Stimați clienți, cu ajutorul acestui formular, ne puteți adresa orice întrebare

Veți primi un răspuns în 24 de ore