Livrare și plata


Livrare în toată țara

Nu dorim să depindem de transportatori externi. Preferăm să livrăm produsele cu flotă proprie și cu șoferii noștri. Astfel am aranjat toate lucrurile pentru a ne asigura că produsele nu vor suferi daune și vor fi livrate la timp. Dacă întâmpinați probleme,  nu ezitați să apelați la noi și vom rezolva totul în mod operativ. Șoferii noștri sunt de încredere. Nu vă vor lăsa niciodată produsele în stradă, vor fi livrate dupa prima usa a cladirii daca este posibil. Dorința noastră este să fiți mulțumiți.

 

Livrare până în casă contra cost

Puteți opta pentru această modalitate contra cost înainte de finalizarea și plasarea comenzii. Colegii noștri vă vor duce produsele în apartamentul dumneavostră, insă nu le vor monta. Livrăm produsele dezasamblate, insa nu asigurăm montajul.

Metode de plată

Ramburs, numerar la livrare – plătiți în numerar șoferului când preluați marfa. Plata cu cardul nu este acceptată.

Go Pay - După plasarea comenzii, cumpărătorul va fi redirecționat către plata online cu cardul, informațiile despre tranzacție, inclusiv datele cardului, sunt securizate prin comunicare criptată.

Plata prin numerar în cazul ridicarii personale – dacă veniți personal la depozitul nostru pentru a ridica produsele,  vă reamintim să vă aduceți numerar (cash) cu dvs. Din păcate plata cu cardul nu este momentan acceptată.