Livrare și plata

Transport propriu pe întreg teritoriul Romaniei.

Nu dorim să ne bazăm pe transportatori străini. Preferăm să vă livrăm marfa în propriile noastre vehicule, cu șoferii noștri. Dacă comandați bunuri de la noi, vă puteți baza pe noi să vă aducem totul direct la domiciliu. În acest fel, putem fi siguri că am făcut tot posibilul pentru a ne asigura că bunurile ajung la dumneavoastră nedeteriorate și la timp. Dacă apar complicații, vă putem suna oricând, sau ne puteți suna dumneavoastră, și împreună vom rezolva totul cu promptitudine. Vă puteți baza pe șoferii noștri. Aceștia nu vă vor lăsa niciodată bunurile zăcând pe stradă. Ei așteaptă întotdeauna și o aduc de bunăvoie sus. Noi nu subestimăm nimic. Satisfacția dvs. este cartea noastră de vizită

Transport propriu pe întreg teritoriul Romaniei.
Ridicarea convenabilă a mărfurilor la etaj

Ridicarea convenabilă a mărfurilor la etaj

Acesta poate fi comandat la finalizarea comenzii înainte de a plasa comanda. Prețul ridicarii nu depinde de etaj, indiferent dacă locuiți la parter sau la etajul 10, veți plăti aceeași sumă. Personalul nostru va fi bucuros să plaseze bunurile în locul dorit. Bunurile sunt livrate dezasamblate, însă nu oferim asamblarea mobilierului.

Metode de plată

Ramburs la livrare / card numerar
Ramburs la livrare / card numerar
Plătiți bunurile în numerar, online folosind gateway-ul de plată GoPay sau plătiți cardul șoferului la primirea mărfii.
Prin transfer
Prin transfer
Efectuați plata prin transfer bancar, iar noi trebuie să avem banii în cont cu cel puțin o zi înainte de livrarea comenzii.
Plata in numerar/cu card de credit la ridicarea personala
Plata in numerar/cu card de credit la ridicarea personala
Daca veniti personal la depozitul nostru pentru marfa, aveti optiunea de a plati cash sau cu cardul de credit.
Apple Pay
Apple Pay
Plata comoda, dar mai ales sigura si discreta folosind aplicatia Apple Pay pentru posesorii de dispozitive Apple, tranzactia este aprobata folosind un cod unic de securitate.
Go Pay
Go Pay
Modalitate comoda si sigura de plata pe internet, veti efectua plata direct dupa finalizarea comenzii, informatiile despre platile dumneavoastra, inclusiv numarul cardului de plata, sunt securizate prin comunicare criptata.

Întrebări frecvente

  1. Livram în toată România doar pentru 80 de lei. Pentru comenzi mai mari de 3100 RON beneficiați de transport GRATUIT. Va vom livra produsele pana la prima usa. Satisfacția clienților este întotdeauna prioritatea noastră numărul 1.
  2. Ridicarea la etaj poate fi adaugata direct în coșul de cumpărături înainte de a trimite comanda. Prețul depinde de valoarea comenzii. Pentru comenzi până in 1 000 RON, se percepe o taxă de 100 RON. Ridicarea la etaj pentru comenzile în valoare de 1 000-1 999 RON sunt taxate cu 200 RON. Ridicarea la etaj pentru comenzi de 2 000 RON sau mai mari se taxează cu 300 RON.
  3. Dacă ne returnați produsul în 14 zile, vă vom rambursa banii fără invocarea vreunui motiv. Când faceți o reclamație, trebuie să completați un formular de reclamație, să ne trimiteți fotografii cu daunele suferite sau să trimiteți produsul direct la noi pentru a fi inspectat. În termen de 3 zile lucrătoare, vă vom informa în ce stadiu estesesizarea dumneavoastră.
  4. Plasați o comandă și faceți clic pe ridicare personală. Când confirmați comanda, veți stabili un interval de ridicare a produselor . Vă vom pregăti produsele în depozitul nostru iar dvs. le veți ridica în termenul stabilit. Veți efectua plata fie în numerar la fața locului, fie în avans în contul nostru bancar.
Aveți o întrebare?

Stimați clienți, cu ajutorul acestui formular, ne puteți adresa orice întrebare

Veți primi un răspuns în 24 de ore