La achiziționarea produselor peste 600 Lei aveți TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS

Feedback-ul și evaluarea clienților

Liviu
 

Am cumpărat un pat Boxspring și o canapea,calitatea super,prețul a fost foarte atractiv,competență profesională din partea personalului,foarte amabili și rapizi. Transportul gratuit și punctual. Așa trebuie să fie o firmă super profesională. Mulțumesc întregii echipe!

Sorin B.
 

Am primit exact ce am comandat, fara defecte ale produsului(coltar de sufragerie) sau lipsuri in ambalaje.
Usor de montat pentru ca vine oarecum premontat.
Domnii de la transport amabili ( cu toate ca au intarziat din cauza aglomeratiei de pe drum) au cãrat singuri pachetele de la masina pânã în casã, cu toate cã ma pregatisem deja cu douã ajutoare.

Diana H.
 

Comanda a sosit mai repede decat ne asteptam si q suntem foarte multumiti de calitatea canapelei cumpărate. Chiar daca, initial, pachetul cu piciorusele canapelei a lipsit, comunicarea cu departamentul de reclamații a fost extrem de buna si rapidă si situatia s-a remediat dupa cateva zile. Mulțumim!Recomand :)

Irina G.
 

Foarte mulțumită!
Produse de calitate, ambalate corespunzător, agenții au deschis coletele, au transportat produsele la etaj si au verificat integritatea oglinzilor.

Danete
 

Citind recenziile anterioare, pot spune ca sunt norocoasa? Eu am avut o experienta placuta cu personalul firmei. Produsul este ceea ce ma așteptam sa fie, termenul de livrare a fost respectat conform detaliilor de la plasarea comenzii. De asemenea am avut posibilitatea de a opta pentru ridicarea produsului la etaj, acest serviciu mi-a fost facturat, iar baietii au fost amabili si si-au îndeplinit sarcina (nu au pretins "bonus" pentru ca au carat pachetele la etajul 4 din 4). Menționez ca au fost si amabili si cooperanți in ceea ce privește ora livrării (totul depinde si de client cum abordează personalul).

Lucian T.
 

Am primit produsul cu bine și am fost sprijinit pentru remedierea defectului de fabricație. Recomand pe viitor.

Alex O.
 

Recomand. Livrarea a fost facuta exact in data si ora precizata, dupa 6 zile lucratoare de la comanda plasata, termenul fiind de 5-10 zile lucratoare.

Roxana J.
 

Recomand din tot sufletul produsele Expedo. Sunt foarte profesionalisti, disponibili si corecți. Mai rar in aceste timpuri!

Tim J.
 

Seriosi, profesionisti, produse bune raport calitate-pret. Atenti si promti la problemele clientilor! Succes!

Diana S.
 

Am achizitionat patul Adele si este exact ca in poze. Termenul de livrare pe site aparea 12 zile lucratoare insa mi-a fost livrat in 2 zile lucratoare.
Am avut si multiple intrebari inaintea livrarii din cauza recenziilor negative de pe google, insa serviciul clienti a fost foarte prompt cu raspunsurile.

Fodorro L.
 

Livrare la termen, livratori amabili si devotati, produs in regula 5 stele raport calitate-pret. Mai pe scurt, multumit.

Denisa V.
 

Totul a fost super ok!
Dupa plasarea comenzii, m-au contactat pentru confirmare si mi-au dat detalii despre cand vine mobila. Cu o saptamana inaite sa soseasca, m-au sunat, apoi cu o zi inainte. Le-am scris pentru informatii pe mail la un moment dat si raspunsul a venit repede, nu am asteptat o saptamana, cum se intampla in alte locuri. Asa ca, servicii super, super bune!
Mai mult decat atat, coltarul arata superb, mult mai bine decat in poza, e mai fain decat m-am asteptat! A fost impachetat bine (l-am lasat peste noapte in curte si nu a fost nicio problema) si transportat ok.

Timea S.
 

Produsul este exact ca în poza,
Recomand cu încredere.

Adriana B.
 

Super calitate, nota 10 pentru echipa, profesionalism si promptitudine. Multumesc!

Roxana M.
 

Foarte mulțumită de promptitudinea de care au dat dovadă la rezorvarea unui retur.
Produsul este exact ca în poza .
Soluționare rapidă în vederea mulțumirii clientului.
O companie care se respectă.
Recomand cu încredere.

Adrian N.
 

Produse de calitate si servicii de transport foarte bune. Recomand 100 % !

Alin A.
 

Livrarea a fost rapida iar produsul de buna calitate. Recomand!

Nicoleta C.
 

Recomand! Am comandat patul boxspring APPLE, care mi-a ajuns în perioada menționată pe site. Calitate, seriozitate si profesionalism.
Multumesc!

Adina S.
 

Foarte multumit. Am primit coletul care era deteriorat intr-un timp destul de scurt fata de comenzile ce se fac cand marfa nu este pe stoc.Apreciez si recomand.

Vasile-luliana V.
 

Am comandat o usa glisanta, a ajuns in termenul comunicat in stare perfecta, a fost relativ usor de montat pentru cine a mai cochetat cu tamplaria...per total foarte multumit.

Eugen P.
 

Corecți și punctuali. Livrarea în 5 zile exact cum au spus. Am luat un colțar de calitate exact ca în descrierea se pe site , în plus am prins și o reducere de 60 la sută .

Diana Georgiana P.
 

Masa este la fel ca in poze și schița a făcut sa fie extrem de ușor de montat.Echipa de la livrare a sosit fix la ora pe care au confirmat-o prin sms

Dora B.
 

Am primit canapeaua Mult peste așteptări Multumim Expedo Sigur vom reveni peste o luna sa mai luam o canapea

Ovidiu C.
 

Produsu-l corespunde perfect cu descrierea,,expeditia promta si personal intelegator,in final forte multumit si recomand achizitia de la dvs.

Carmen O.
 

Produse de calitate, preturi foarte bune in raport cu atributul mentionat, oameni cooperanti, astfel ca si eventualele probleme se rezolva „din mers” cu bine. Multumiri, Expedo!

Bogdan A.
 

Produs de calitate, conform cu descrierea, livrare in termenul specificat la comanda si in conditii excelente!

Angolanul
 

Am primit canapeaua Pamela comandată . Acum pot să spun că este exact cum m-am așteptat. O canapea cu un design modern , bine asamblată iar culoarea corespunde cu cea din imaginea promoțională. Experiența mea cu această firmă a fost una plăcută începând de la darea comenzii, comunicarea , transportul la domiciliu până în locuință fără deteriorări. Felicitări tuturor care și-au adus aportul și ați câștigat un client fidel care vă recomandă și altor clienți.

Constantin Z.
 

Un magazin foarte bun cu oameni de nota 10 si care iti ofera tot sprijinul si ajutor ul. Livrare de nota 10! Produse de o foarte buna calitate si usor de montat! Recomand cu cea mai mare incredere!