Lichidare uriașă a depozitului. Totul trebuie să dispară!

Despre noi

expedo truck

Obiectivele noastre

Mobilier Expedo

Istoria companiei datează din 2009. Ultimii ani, compania noastră s-a extins în 7 țări. Scopul nostru principal este să oferim fiecărui client cea mai bună experiență posibilă atunci când cumpără mobilă online. Scopul nostru principal este ca fiecare client să aibă cea mai bună experiență posibilă cu cumpărare de mobilă online. Expedo.ro nu este doar un comerciant obișnuit de mobilă, Expedo.ro este în primul rând o garanție a achiziției fără griji. Facem tot posibilul pentru a vă permite mai mult timp să petreceți cu familia sau la serviciu. Orice altceva ne ocupăm noi!

Vom aranja pentru dvs:

  • Livrare convenabilă pentru toate produsele în toată România (dar nu numai, și în BG, CZ, HU, AT, SK, DE)
  • Livrarea produselor direct la domiciliul dumneavoastră
  • Ridicarea la etaj a produselor în încăperea dorită
  • Asamblarea întregului mobilier tapițat, cum ar fi canapelele și paturile
  • Îndepărtarea materialelor de ambalare -preluarea mobilierului vechi sau de care nu mai aveți nevoie

Cea mai mare motivație a noastră este un client mulțumit care va aprecia mobilierul livrat și serviciile legate de livrare. Un astfel de client știe că se poate baza pe noi și poate deveni un client fidel.

Team-ul Expedo

Departamentul nostru de relații cu clienții și șoferii noștri încearcă întotdeauna să-și facă clienții cât mai mulțumiți posibil. Evoluăm constant pe baza experienței din anii trecuți, cum să alegem cei mai buni furnizori, cum să lucram mai eficient cu stocurile, cum să depozităm în siguranță cât mai multe produse și cum să comunicăm cu clienții. Oferim si posibilitatea de a ridica produsele la etaj. Ne reînnoim în mod constant gama. Scopul echipei noastre este un client mulțumit și pentru asta vom face tot posibilul.

Doriți să aflați mai multe despre noi?

Vizitați site-ul nostru:

Expedo.eu

office
Contactați-ne
Aveti nevoie de ajutor? (lu - vi: 9:00 - 17:30)
+40 377 102 344 Scrieti-ne