0 RON - 670 RON
39 - 75
45 - 120

Noptiere

Noptiere

Mobilierul standard pentru o cameră pentru copii include de obicei un pat, o garderobă, o comodă și o маса (birou). Acest mobilier este într-adevăr suficient pentru a satisface nevoile copilului și a-i oferi relaxarea și confortul necesar. Dar dacă doriți, pe lângă faptul că este și practică și confortabilă, camera celui mic va fi elegantă și stilată, iar o soluție bună este să luați în considerare cumpărarea și de mobilier mic, cum ar fi noptierele.

Avantajele noptierelor pentru camera copiilor

Organizarea spațiului

Noptierele sunt mici, joase, care au un spațiu de suprafață pe care puteți plasa lveioza, ceasul, fotografia de familie, jucărie sau un pahar de apă. Cele mai multe modele au unul sau două sertare confortabile în care copilul poate stoca atât una dintre jucăriile lui preferate sau cărți, precum și haine sau chiar lenjerie de corp.

 

Asigură confort și plăcere

Amplasată lângă pat, această mică piesă de mobilier extraordinară oferă confortul necesar copilului, care nu trebuie să se ridice pentru a stinge luminile sau să lase cartea pe care o citește. El întinde mâna și lasă cartea sau telefonul pe noptieră și adoarme liniștit.

 

Oferă finalitate și confort

Seturile pentru camerele pentru copii satisfac nevoile copilului, cu acest mobilier confortabil și practic, iar dacă puneți doar pat, șifonier și masă în cameră, spațiul va arăta gol și neterminat. Dacă adăugați la mobilierul principal și una sau două noptiere elegante, acestea vor conferi camerei stil, confort, eleganță și mai ales vor arăta complete.

 

Criterii pentru alegerea noptierelor pentru camera copilului

Mărimi

 

Cât de lungă și de adâncă trebuie să fie această mobilă pentru copii depinde în principal de spațiul disponibil pe care îl aveți. În ceea ce privește înălțimea, totuși, trebuie aleasă foarte atent. Regula este ca noptiera să fie la înălțimea patului, astfel încât copilul să poată așeza sau să ia cu ușurință lucruri de pe ea, fără a fi nevoie să se ridice în picioare, întindă sau să se aplece.

 

Tipuri

Clasic

Acest tip de noptiere pentru camerele copiilor au de obicei două sertare pentru depozitarea obiectelor mici și a jucăriilor și un spațiu confortabil pentru o lampă de noapte, cărți și multe altele. Dulapurile tradiționale au un design clar, în forme și dimensiuni clasice.

 

Acestea sunt de obicei realizate din PAL melaminat sau lemn masiv și sunt disponibile într-o mare varietate de culori și stiluri. Sunt potrivite pentru o cameră pentru copii, mobilată în stil modern, minimalist sau scandinav, precum și pentru camere cu un interior clasic dominant.

 

Modernist

Modelele de dulapuri în stil modernist se disting printr-o mare varietate de culori și forme. Unele dintre modele nu au sertare, altele au un sertar, iar altele sunt în forme moderne, non-standard și distractive pentru copii. Aproape toate modelele de dulapuri în acest stil sunt realizate din melaminat sau o combinație de PAL melaminat și metal, iar formele lor interesante se potrivesc oricărui interior.

 

Materiale 

PAL melaminat

Acest material este preferat pentru producția de mobilier pentru camerele pentru copii, deoarece este sigur, rezistent, iar mobilierul realizat din acest material este extrem de elegant și frumos. Noptierele din melaminat sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, culori și modele, iar prețul lor este mai mult decât accesibil.

 

Lemn masiv

Lemnul natural are caracteristici excelente, iar dulapurile realizate din acesta sunt solide, durabile și frumoase. Majoritatea modelelor de noptiere pentru camerele pentru copii produse din lemn masiv au forme simple, design clar și culori pastelate.

 

De ce noptiere de la Expedo?

 

În magazinul electronic Expedo găsiși o varietate de noptiere pentru camerele de copii, de înaltă calitate și cu un design care vă va atrage atât pe dumneavoastră, cât și pe copiii dumneavoastră.

La noi veți găsi dulapuri cu sertare confortabile și un design clar, precum și modele în forme nestandardizate care vă vor satisface pe deplin.

Modelele pe care le oferim sunt realizate din PAL melaminat de calitate, iar în procesul de asamblare se utilizează îmbinari speciale care asigură o rezistență și o stabilitate mai mare. Designul mobilierului pentru cei mici este în concordanță cu tendințele modei, iar culorile sunt selectate special în funcție de dorințele copiilor.

Noptieră pentru copii DARCY
-29%
Transport
gratuit

Noptieră pentru copii DARCY

Pentru realizarea parților principale a noptierei s-a utilizat plăcile laminate, iar mânerele sunt din PCV.
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
250 RON 350 RON
Noptieră SPARTAN II
-24%
Transport
gratuit

Noptieră SPARTAN II

Noptieră cu sertare și mânere semilună din colecția SPARTAN II.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
310 RON 410 RON
Noptiera ABOT YOUNG
-21%
Transport
gratuit

Noptiera ABOT YOUNG

Noptiera modernă și practică cu sertar și zonă de depozitare deschisă
  Disponibilitate 7-9 săptămâni
370 RON 470 RON
Birou DITA
-23%
Transport
gratuit

Birou DITA

Un birou frumos cu un design modern, datorită căruia toată lumea te va invidia.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
670 RON 870 RON
Noptieră DITA SNOC
-17%
Transport
gratuit

Noptieră DITA SNOC

Noptieră uimitoare, într-un design modern care va decora orice dormitor.
  ÎN STOC
290 RON 350 RON

Întrebări frecvente

 1. Toate noptierele pentru copii oferite de noi pot fi vizualizate în magazinul nostru online - Expedo.ro.

 2.  

  Comenzile pentru acrest tip de mobilier pot fi plătite:

  • În avans prin transfer bancar
  • La livrare – cu card sau în numerar
  • Personal în depozitul nostru – în numerar sau cu card
 3. Culorile în care oferim aceste produse sunt afișate în magazin. Dacă vă place altă culoare, ne puteți contacta. Vă vom oferi informații detaliate cu privire la posibilitatea de a vă îndeplini sau nu dorința.

 4. În magazinul nostru vă putem oferi noptiere pentru camera copiilor la prețuri de la  249 până la 648 ron.

 5. Termenul de livrare a mobilierului pentru camera copiilor, inclusiv noptiere, este individual și poate dura de la 15 - 20 de zile (lucrătoare) la 4 - 6 săptămâni.

 6.  

  Toate modelele de noptiere pentru copii oferite de Expedo au o garanție de doi ani care acoperă: repararea, înlocuirea sau rambursarea sumei (în anumite condiții). 

 7. Informații despre comenzi pentru noptiere pentru copii plasate, puteți obține în următoarele moduri:

  • Dacă ne trimiteți mesaj la  info@expedo.ro
  • Dacă ne contactați la nr. de telefon +4 0749 898 494
  • Dacă ne adresați întrebări prin formularul de contact
  • Dacă ne trimiteți mesaj pe pagina de Facebook 
  • Dacă ați comandat noptiere și nu v-au fost livrate încă ne puteți contacta pentru a anula comanda.
  • Dacă v-a fost livrată deja comanda puteți returna produsele în termen de 45 de zile. 

   

 8. Dacă primiți noptieră pentru camera copilului cu defect puteți face reclamație și să o trimiteți la adresa de e-mail reclamatii@expedo.ro