Îngrijirea mobilierului

Îngrijirea mobilierului
Jiří Neužil
27.10.2021

Acest articol face referire la una dintre cele mai des întâlnite probleme într-o locuință. Are prostul obicei de a se așeza peste tot și nu se lasă niciodată învins ușor. Locurile sale preferate sunt baia, bateriile de la duș sau chiuvetă sau chiar și mașina de spălat rufe. Nu evită nici bucătăria unde, cel mai frecvent apare pe aparatele de uz casnic din inox și chiar și pe veselă. Ați ghicit, este vorba de calcar, care este nu doar inestetic, ci, în mașina de spălat rufe, mașina de spălat vase sau în cana fierbător, poate chiar cauza probleme serioase, deteriorând sau chiar distrugând complet aparatul electrocasnic.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Jiří Neužil
23.9.2021

Tapițerii, șezuturi, perne. Și dvs. sunteți un fan înrăit? Nici nu este de mirare. Pentru asigurarea confortului în timpul șederii, aceste articole sunt absolut indispensabile. Și tocmai de aceea majoritatea dintre noi aleg, atât pentru interior, pentru living, cât și pentru terasa exterioară, mobilierul tapițat. Totuși, nu trebuie să uităm că tapițeria necesită o grijă temeinică și specifică. Doar așa își poate păstra aspectul inițial, forma, culoarea și calitatea materialului.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Jiří Neužil
9.9.2021

Închipuiți-vă următoarea situație. Bucătăria mult dorită este gata amenajată și iubiți fiecare secundă petrecută aici. Vă pierdeți câteodată șirul ideilor, pur și simplu minunându-vă de frumusețea ei. Dar oare ce vă “sare” în ochi? Pete de grăsime și murdărie? Nu este posibil! Ce este de făcut? Care este cea mai bună metodă de curățare a petelor pe mobila de bucătărie? Cum putem prelungi durata de viață a mobilei?

Camera copiilor
Inspirație
Jiří Neužil
2.9.2021

Vara a trecut pe neobservate și iată că a sosit toamna și, împreună cu aceasta, întoarcerea copiilor la școală. Poate și dumneavoastră aveți acasă pentru prima data un micuț școlar, ce așteaptă cu nerăbdare să înceapă primul său an de școală. Sau poate că nici nu știți cum a zburat timpul și micuțul dvs. elev de clasa I astăzi s-a transformat în elev de liceu. Oricare ar fi cazul, în fața dvs. se așterne o sarcină destul de dificilă, și anume amenajarea spațiul pentru studiu. Deci, cum putem alege corect scaunul și biroul pentru elevii noștri? În spiritul tematicii școlare, am pregătit pentru dumneavoastră “o mică fițuică”, pe care o veți aprecia cu siguranță în timp ce alegeți cele mai importante obiecte de mobilier din viața unui elev.

 

Inspirație
Jiří Neužil
29.7.2021

Petrecerea unor zile plăcute de vară în grădină, cu prietenii. Relaxare și bronzare la casa de vacanță. Sau pur și simplu o dimineață plăcută, în aer liber, savurând o cafea delicioasă. Cu toții cunoaște aceste momente, scurte sau lungi, care ne relaxează complet. Ne putem bucura acum din plin de ele, datorită mobilierului confortabil de grădină, care, inevitabil, mărește gradul de relaxare al acestor clipe. Fie că este folosit sezonier sau pe parcursul întregului an, îngrijirea continuă a acestuia este esențială pentru longevivitatea acestuia. Iată cum putem avea grijă de mobilierul din grădină și cum îl putem păstra într-o stare perfectă ani și ani la rând.

Inspirație
Markéta Etrychová
27.7.2021

Livingul  este locul unde vă strîngeți cu familia, vă relaxați, vă întâlniți cu prietenii și vă distrați. De aceea vreți să nu fie doar funcțională, ci și confortabilă, modernă și vă sublinieze stilul individual.

Apartament mic
Inspirație
Markéta Etrychová
12.7.2021

Consolele sunt piese de mobilier elegante și stilate, care se potrivesc perfect în orice spațiu interior. Creat în Franța în secolul al XVII-lea, acest tip de masă avea inițial doar funcții decorative și servea drept decor în palatele franceze.

Ca și design, acestea erau blaturi dreptunghiulare sau rotunjite din marmură, cu ornamentație bogată și erau atașate la perete cu suporturi.

Inspirație
Markéta Etrychová
21.6.2021

Sunteţi pe finalul renovărilor și singurul lucru care vă mai rămâne este să alegeți o canapea potrivită. Și aici întâmpinați unele dificultăți, deoarece nu puteți decide dacă să luați o canapea extensibilă sau una fără extensie.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Markéta Etrychová
19.5.2021

În timp, praful se acumulează în saltea, acarienii se așează în interiorul ei, apar pete de diferite fluide corporale. Trece mai mult timp și devine galbenă, dezvoltă mucegai și începe să miroasă neplăcut.

Consiliere
Markéta Etrychová
18.5.2021

Umiditatea ridicată, vântul și frigul în combinație cu lemnul reprezintă un mediu propice pentru apariția mucegaiului. Mobilierul de exterior este predispus procesului de mucegăire. Pentru a curăța mucegaiul care apare pe mobilierul de lemn, aveți nevoie de o perie, un burete de spălat vase și o găleată cu apă. Puteți adăuga în apă oțet, sare sau detergent de spălat vase. Curățați întregul mobilier cu amestecul rezultat și lăsați-l să se usuce la soare.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare gratuită

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile