Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Îngrijirea mobilierului

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Eliška Kašperanová
25.1.2024

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Consiliere
Inspirație
Alexandra Doskočilová
26.10.2023

Mașinile noastre de spălat rufe au grijă de rufele noastre tot timpul, așa că și ele au nevoie de puțină îngrijire din când în când. Murdăria, reziduurile de detergent și mirosurile neplăcute se pot acumula în mașina de spălat. Neglijarea curățeniei nu numai că afectează mirosul hainelor dumneavoastră, dar poate duce și la deteriorări mecanice. În acest articol, vom analiza diferite metode de curățare folosind bicarbonat de sodiu, lămâie și oțet.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Markéta Etrychová
31.8.2023

Salteaua este una dintre cele mai importante piese de mobilier din dormitor. În timp, pe ele se pot forma bulgări neplăcuti. Aceste scame nu numai că strică aspectul saltelei, dar pot și reduce confortul și igiena acesteia. Cu toate acestea, înainte de a începe să vă gândiți să cumpărați o saltea nouă, încercați aceste 5 sfaturi eficiente pentru a elimina scamele și a prelungi durata de viață a saltelei.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Alexandra Doskočilová
15.5.2023

Grădina dvs. este spațiul dvs. personal în aer liber. Este locul în care vă puteți relaxa după o zi lungă de muncă, vă puteți destinde cu o carte în mână sau vă puteți bucura de o cină plăcută cu familia și prietenii.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, însă, trebuie mai întâi să vă asigurați că ați amenajat spațiul de locuit în aer liber cu mobilierul de exterior potrivit.

Consiliere
Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Mobilierul de grădină este o completare frumoasă a oricărui spațiu în aer liber, adăugând stil și confort. Cu toate acestea, ea poate fi susceptibilă la deteriorări cauzate de elemente și, în special, de ploaie. Fără o protecție adecvată, mobilierul de grădină se poate decolora sau deteriora rapid. În articolul de astăzi, vom analiza câteva modalități de a proteja mobilierul de grădină.

Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Markéta Etrychová
27.4.2023

Oferiți mobilierului vechi un al doilea suflu. Renovați cu propriile mâini dulapul, comoda sau alte piese de mobilier din lemn masiv ale bunicii dvs. Iată cum să-ți renovezi mobila. Nu există niciun motiv pentru a arde piesele vechi în noaptea de Crăciun sau în noaptea vrăjitoarelor din Filadelfia.

Îngrijirea mobilierului
Inspirație
Alexandra Doskočilová
30.3.2023

Primăvara este în aer, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți să vă pregătiți mobilierul de grădină pentru sezonul de vară. Fie că aveți de gând să vă invitați prietenii, familia sau pur și simplu să vă relaxați la soare, mobila de grădină confortabilă și bine întreținută este foarte importantă. În acest articol, vom analiza câțiva pași cheie pe care îi puteți face pentru a vă pregăti mobila de grădină pentru sezonul următor.

Consiliere
Inspirație
Jana Budinská
20.2.2023

Calitatea și somnul deplin al oaspeților dvs. depinde de alegerea patului și, mai ales, de salteaua corespunzătoare. Iată câteva sfaturi despre cum să îngrijiți paturile și saltelele de hotel, astfel încât acestea să-și păstreze proprietățile pentru o perioadă lungă de timp. Oferiți clienților dvs. un somn odihnitor și netulburat. Faceți-i să se simtă ca acasă.

Consiliere
Inspirație
27.10.2022

Mobilier din laminat, lemn masiv sau furnir? Ești ezitant cu privire la ce material să folosești atunci când alegi mobilierul nou? Iată o prezentare simplă a materialelor, inclusiv avantajele și dezavantajele acestora. Faceți cunoștință cu lemnul masiv, laminatul și furnirul, cu noi. Apoi, alegerea unei noi comode sau a unui nou dulap va fi floare la ureche.

Îngrijirea mobilierului
Markéta Etrychová
20.10.2022

Fiecare piesă de mobilier merită o îngrijire regulată. Scaunul de birou nu este diferit. Este importantă îndepărtarea regulată a prafului și a murdăriei grosiere. Petele deja formate și uscate pot fi curățate cu ușurință cu detergent de vase și apă călduță sau cu un produs special pentru mobilier tapițat. Nu folosiți niciodată perii grosiere pe tapițerie, care o vor deteriora sau zgâria iremediabil.

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile