TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Începeți sezonul în aer liber: pregătirea mobilierului de grădină

Primăvara este în aer, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți să vă pregătiți mobilierul de grădină pentru sezonul de vară. Fie că aveți de gând să vă invitați prietenii, familia sau pur și simplu să vă relaxați la soare, mobila de grădină confortabilă și bine întreținută este foarte importantă. În acest articol, vom analiza câțiva pași cheie pe care îi puteți face pentru a vă pregăti mobila de grădină pentru sezonul următor.

Începeți sezonul în aer liber: pregătirea mobilierului de grădină

Urmarea acestor pași simpli vă va ajuta să vă păstrați mobila în stare bună pentru mulți ani.

  1. Curățați periodic mobilierul
  2. Protejați mobilierul de influențele mediului înconjurător
  3. Utilizați straturi de protecție
  4. Fiți atenți la rugina
  5. Reparați orice deteriorare

wooden garden furniture.png (1.95 MB)

1. Curățați și verificați mobilierul

Primul pas în pregătirea mobilierului de grădină este curățarea temeinică a acestuia. În timpul lunilor de iarnă, murdăria, praful și murdăria se pot fi acumulat pe mobila dumneavoastră, așa că este important să o curatati bine. Începeți prin a folosi o perie cu peri moi sau o cârpă pentru a îndepărta orice murdărie care se desprinde, și apoi curățați suprafața mobilierului cu apă cu săpun blând. Asigurați-vă că clătiți bine mobila cu apă curată pentru a îndepărta orice reziduu de săpun.

Atunci când curățați mobilierul, profitați de ocazie pentru a verifica dacă acesta prezintă semne de deteriorare. Căutați crăpături, pete de rugină sau alte semne de uzură care ar fi putut să se fi dezvoltat în timpul iernii. Dacă observați vreo deteriorare, este posibil ca părțile afectate să trebuiască reparate sau înlocuite înainte ca mobila să poată fi folosită din nou.

garden furniture.png (2.08 MB)

2. Protejați-vă mobila

Odată ce mobila este curată și uscată, este de asemenea important să o protejăm de intemperii. Dacă nu aveți un spațiu interior-exterior, luați în considerare investiția în huse pentru mobilă. Acestea vă vor ajuta să vă protejați mobila de ploaie, vânt și daunele provocate de soare. Căutați huse care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și care se potrivesc bine mobilierului dvs.

Dacă aveți mobilier din lemn, puteți lua în considerare aplicarea unui strat protector de ulei sau ceară. Acest lucru va ajuta la protejarea lemnului de umezeală și de daunele provocate de soare și, de asemenea, va contribui la păstrarea frumuseții sale naturale. Asigurați-vă că alegeți un produs potrivit pentru tipul de lemn din care este făcută mobila și urmați cu atenție instrucțiunile producătorului.

outdoor furniture.png (2.54 MB)

3. Depozitarea corespunzătoare a mobilierului

Ați putea lua în considerare depozitarea mobilierului de grădină în interior în afara sezonului. Acest lucru o va proteja de intemperii și îi va prelungi durata de viață. Dacă nu aveți spațiu în interior, luați în considerare investiția într-un șopron sau într-o casă de grădină. Asigurați-vă că vă curățați și protejați mobilierul înainte de a-l depozita și urmați instrucțiunile producătorului pentru dezasamblare și reasamblare.

rattan garden furniture.png (1.80 MB)

Prin curățarea și inspectarea mobilierului, protejarea acestuia de intemperii și depozitarea corespunzătoare în afara sezonului, puteți contribui la prelungirea duratei de viață a acestuia și îi puteți păstra aspectul minunat pentru mulți ani de acum încolo. Așadar, începeți de astăzi și bucurați-vă de spațiul dvs. exterior pe tot parcursul sezonului!

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile