Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Mobilier de grădină: Cum să-l protejati de ploaie

Mobilierul de grădină este o completare frumoasă a oricărui spațiu în aer liber, adăugând stil și confort. Cu toate acestea, ea poate fi susceptibilă la deteriorări cauzate de elemente și, în special, de ploaie. Fără o protecție adecvată, mobilierul de grădină se poate decolora sau deteriora rapid. În articolul de astăzi, vom analiza câteva modalități de a proteja mobilierul de grădină.

Mobilier de grădină: Cum să-l protejati de ploaie

1. Investește în huse impermeabile pentru mobila

Una dintre cele mai bune modalități de a proteja mobilierul de grădină de ploaie este să investești în huse impermeabile pentru mobilier. Aceste huse sunt special concepute pentru a o proteja de umiditate. Căutați huse care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile și care se potrivesc bine pe mobilierul dvs. pentru a asigura o protecție maximă.

garden set.png (1.59 MB)

 Set de grădină AROCA

2. Folosiți lac pe mobilă

Lacul pentru mobilă este o altă opțiune excelentă pentru protecția împotriva ploii. Aceasta va ajuta la respingerea umezelii și va împiedica apa să pătrundă pe suprafața mobilei. Aplicarea lacului pentru mobilă este simplă, însă urmați instrucțiunile producătorului.

teracce.png (1.59 MB)

 Set de grădină TORIO

3. Depozitați mobilierul în interior

Dacă este posibil, depozitați mobila de grădină în interior în perioadele de ploaie puternică sau atunci când știți că nu o veți folosi pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru o va proteja de umiditate și va preveni deteriorarea. Dacă nu aveți spațiul necesar pentru a depozita mobila în interior, luați în considerare posibilitatea de a o plasa sub o terasă acoperită.

garden chair.png (1.18 MB)

 Scaun de grădină FIFA

4. Păstrați mobilierul curat și uscatsuchu

Curățarea și întreținerea regulată pot contribui, de asemenea, la protejarea mobilierului de grădină. Nu uitați să vă curățați mobila în mod regulat cu un detergent blând și apă caldă, apoi lăsați-o să se usuce bine la soare. Acest lucru va preveni acumularea de murdărie.

garden furniture.png (1.51 MB)

 Set de grădină LUNA

Un ultim sfat este o cutie de depozitare de grădinii pentru a vă depozita toate păturile și pernele și pentru a le păstra la adăpost de umiditate.

garden box.png (1.50 MB)

 Cutie de depozitare pentru grădină NOCHI

Protejarea mobilierului de grădină împotriva ploii este importantă pentru a asigura longevitatea și frumusețea acestuia. Investind în huse impermeabile pentru mobilă, folosind lac, depozitând mobila în interior și păstrând-o curată și uscată, puteți contribui la protejarea mobilierului și vă puteți bucura de ea mulți ani de acum încolo.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile