Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Modalitatea naturală de a curăța mobila: 7 soluții simple pentru a face produse de curățenie

V-ați săturat să cumpărați produse chimice scumpe și ați dori să dați o șansă unei alternative naturale? În acest articol vă vom prezenta 7 sfaturi rapide despre cum să faceți cu ușurință astfel de produse acasă. Nu numai că veți salva natura și veți economisi, dar și mobila dvs. va aprecia tratamentul delicat, fără substanțe chimice.

Modalitatea naturală de a curăța mobila: 7 soluții simple pentru a face produse de curățenie

1. Detergent universal pentru suprafețe

Pentru un detergent universal, amestecați 500 ml de apă, 250 ml de oțet alb și câteva picături de ulei esențial. Amestecați totul bine și turnați într-un recipient cu pulverizator. Etichetați recipientul pentru o identificare ușoară. Această soluție eficientă nu numai că dezinfectează, dar lasă suprafețele curate și cu un miros minunat.

2. Lustruirea lemnului cu lămâie

Se amestecă sucul de lămâie cu uleiul de măsline într-un raport de unu la unu. Turnați amestecul într-o sticlă cu pulverizator. O lavetă uscată este tot ce aveți nevoie pentru a vă sterge mobila din lemn. De asemenea, măsuța de cafea sau comoda ta vor mirosi frumos a citrice.

3. Scrub de cafea pentru suprafețe mate

Amestecând zațul de cafea cu puțină apă se obține o pastă care este excelentă pentru a da strălucire suprafețelor mate ale mobilei. În plus, lasă un miros frumos de cafea.

4. Detergent cu nisip

Amestecați o cană de bicarbonat de sodiu, detergent și 20 de picături din uleiul esențial preferat. Folosiți acest produs atunci când curățați baia sau bucătăria. Îndepărtează frumos murdăria dificilă.

essential oils.jpg (81 KB)

5. Spumă de săpun pentru tapițerii

Nici că se poate mai simplu. Amestecarea săpunului lichid cu apă va produce o soluție de spumă, ideală pentru curățarea delicată a mobilierului tapițat, cum ar fi canapelele, paturile, fotoliile etc.

6. Agent de curățare a sticlei de uz casnic

Amestecați 250 ml de apă cu 2 linguri de oțet și câteva picături de ulei esențial pentru o strălucire perfectă a suprafețelor din sticlă. Turnați produsul preparat într-o sticlă cu pulverizator și folosiți o lavetă pentru a curăța oglinzile și alte suprafețe de sticlă.

sprayer.jpg (127 KB)

7. Mijloace pentru repararea suprafețelor din lemn

Pentru a repara suprafețele din lemn, amestecați ¼ cană de suc de lămâie, 1/8 cană de oțet alb și 1/8 cană de ulei de in. Amestecați totul bine și turnați într-o sticlă cu pulverizator. Împreună cu o lavetă uscată, tratați suprafața din lemn. După câteva tratamente, veți vedea cum își revine mobilierul din lemn.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile