Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Inspirație pe Expedo: living cu design by Barbara Stříteská

Eliška Kašperanová
16.4.2024

Împreună, în acest articol, ne vom inspira din designul de viață conform influencerii Barbora Stříteská. Bára a devenit faimoasă în reality show-ul Likehouse 1 și de atunci a fost activă mai ales pe Instagram și Tiktok, unde creează conținut despre viața ei de zi cu zi, iar după nașterea fiului ei s-a concentrat și pe conținut pentru mame. Ne bucurăm să avem mobilier de la EXPEDO ca parte a acestei experiențe de viață modernă.

Inspirație pe Expedo: living cu design by Barbara Stříteská

În camera de zi, există trei produse din magazinul nostru care fac parte din aceeași colecție SOVA, disponibilă în trei opțiuni de culoare. Să vi le prezentăm pe rând.

Prima dintre ele este măsuța de cafea SOVA în alb. Este o măsuță de cafea modernă, cu spațiu de depozitare sub forma unui sertar și a unui raft deschis. Picioarele înalte din metal asigură stabilitate și aerisire. Este o alegere ideală pentru camerele de zi mai mici, datorită aerisirii și culorii deschise.

coffee table.jpg (173 KB)

Un alt produs pe care Bára îl are de la noi este comoda TV SOVA. Aceasta oferă mult spațiu de depozitare sub forma a două dulapuri cu uși și a unui raft deschis, sub care se află un sertar. La fel ca și măsuța de cafea, aceasta se sprijină pe picioare metalice mai înalte, care îi conferă mesei stabilitate și aerisire.

tv stand.jpg (104 KB)

Ultimul produs din această serie, pe care Bára l-a ales de la noi, este comoda SOVA 2. Comoda are un spațiu de depozitare sub forma a trei sertare spațioase cu trei dulapuri cu uși care se închid, în spatele cărora se află trei rafturi. Comoda creează spațiu de depozitare nu numai în interior, dar puteți deveni creativi și prin amplasarea accesoriilor decorative direct pe partea superioară a acesteia. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea. Poate fi o vază cu flori, statui, lumânări sau tablouri. De asemenea, decorațiunile pot fi alese în funcție de sezon.

chest of drawers.jpg (137 KB)

Bára a ales, de asemenea, două produse pentru camera copilului. Primul este un dulap pentru copii DORA în alb. În interior există o mulțime de spațiu de depozitare sub formă de rafturi, o bară de umerase și un sertar. Al doilea produs este raftul IGOR, tot în alb. Acesta oferă o mult spațiu de depozitare, care poate fi personalizat cu mai multe cutii și cutiuțe cu motive pentru copii. Pentru copii, raftul poate servi, de asemenea, ca expoziție a jucăriilor sau cărților lor preferate.

children room.jpg (146 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile