Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Noutăți despre canapele

În fiecare săptămână ne extindem oferta cu noi canapele. Urmărim tendințele actuale, asigurându-ne că stilul modern este combinat cu funcționalitatea și estetica. Oferim o gamă largă de canapele, de la modele minimaliste și simple până la inspirații retro.

Noutăți despre canapele

La Expedo.ro, oricine își va găsi setul de canapea de vis, care se potrivește stilului și preferințelor sale. Canapelele noastre îndeplinesc cerințele fiecărui client, adaugă un stil modern interiorului dvs. și oferă un confort maxim casei dvs.

Pentru iubitorii de relaxare și design elegant, vă prezentăm noile noastre canapele:

1.      Canapea MIRANA

Dacă sunteți în căutarea unei canapele mai mici, canapeaua Mirana este alegerea potrivită. Mirana este o canapea tapițată integral, care poate fi amplasată în orice loc. Se remarcă prin designul său modern și simplu. Țesătura se aseamănă cu cea din catifea și este foarte moale și plăcută la atingere. Avantajul acestei canapele este spațiul de depozitare și mecanismul de extensie, care facilitează transformarea canapelei în pat pentru dormit ocazional. Tapițeria asigură un confort maxim și susținerea corpului. Alegeți dintre mai multe culori ale tapițerie, de la nuanțe închise la bej deschis.

Mirana 240041.png (632 KB)

2.      Set canapea de colț TAMIS

Canapelele în formă de L sunt foarte populare. Canapeaua de colț Tamis se remarcă printre noile noastre produse. Canapeaua vă va impresiona de la prima vedere cu designul său simplu și cu spațiul mare și confortabil pentru relaxare. Avantajul canapelei este transformarea sa ușoară într-un pat confortabil pentru oaspeții dumneavoastră. Cu această canapea puteți alege orientarea colțului și culoarea tapițeriei în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Tamis 255505.png (1.35 MB)

3.      Canapea extensibilă în formă de U ASTRA

Dintre canapelele mai mari vă vom prezenta canapeaua în formă de U Astra. Designul modern al acestei canapele va înfrumuseța orice cameră de zi. Tapițeria matlasată și picioarele mai înalte din lemn conferă canapelei un aspect mai luxos. Canapeaua include două perne decorative pentru a asigura un confort maxim. Are un spațiu de depozitare amplu și un mecanism de extensie care ajută la transformarea canapelei într-un pat confortabil. Puteți alege dintre mai multe tipuri de tapițerie.

Astra 239548.png (1.05 MB)

4.      Set canapea MEFIS

Dacă aveți nevoie de mult spațiu și confort, setul de canapea Mefis este cea mai bună soluție. Mefis este un set modern care impresionează prin designul său scandinav simplu. Este fabricat din materiale de înaltă calitate. Setul include o canapea complet tapițată, un fotoliu confortabil și un taburet. Picioarele moderne din oțel negru asigură stabilitate, rezistență și aerisire. Canapeaua are un sistem de extensie care transformă pur și simplu canapeaua într-un pat pentru dormit.

Mefis 255921.png (1.08 MB)

5.      Canapea de colț CANIA

Cea de-a doua canapea în formă de L pe care am ales-o este canapeaua de colț Cania. Designul modern și confortul sunt avantajele acestei canapele. Confortul perfect este asigurat de tetierele reglabile. În funcție de interiorul dumneavoastră, puteți alege orientarea potrivită a canapelei. Avantajul este posibilitatea de a alege din mai multe culori de tapițerie, în plus există și o variantă din piele ecologică în culorile negru, gri și alb. Canapeaua include un mecanism de extensie care facilitează transformarea canapelei într-un pat pentru dormit ocazional. 

Cania 256259.png (1.04 MB)

TIP: Profitați de serviciile noastre și veți fi încântați.!

Pentru canapele, vă oferim servicii de ridicare, asamblare, îndepărtare a materialelor de ambalare și preluarea mobilei vechi. Cumpărați canapele din confortul propriei locuințe și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de toate grijile legate de achiziționarea mobilei!

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile