Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

5 moduri de a-ți parfuma casa fără substanțe chimice

Parfumarea locuinței fără ingrediente și produse chimice este cea mai bună modalitate de a menține un miros plăcut în casa. Vă oferim 5 moduri naturale și blânde pentru a vă parfuma casa. Obțineți un plus de inspirație cu ajutorul rețetelor pentru a vă prepara acasă aromele preferate.

5 moduri de a-ți parfuma casa fără substanțe chimice

1.      Aerisire regulată

Aerisirea casei și a tuturor încăperilor sale este importantă pentru a menține aerul proaspăt și pentru a elimina mirosurile neplăcute, umiditatea și substanțele nocive. Deschideți ferestrele și ușile pentru a crea curenți de aer și pentru a asigura un flux și un schimb eficient de aer proaspăt. Se recomandă să aerisiți cel puțin de două ori pe zi, timp de 5-10 minute. În mod ideal, dimineața și seara.

Aerisirea regulată și adecvată este cea mai ușoară modalitate de a elimina mirosurile nedorite din casă și de a îmbunătăți calitatea aerului.

2.       Lumanari naturale parfumate

Lumânările parfumate sunt o modalitate excelentă de a adăuga un parfum plăcut, pace și armonie în casa ta. Alegeți dintre parfumurile cu miros plăcut. Printre cele mai populare se numără parfumurile de lavandă, vanilie, citrice sau conifere. Lavanda este bună pentru relaxare, aromele de citrice pentru reîmprospătare, iar cele de vanilie pentru un sentiment de căldură și de primire. Așezați lumânările în camerele în care petreceți cel mai mult timp, cum ar fi camera de zi, dormitorul sau baia.

Investiți în lumânări parfumate de calitate, realizate din ceară naturală, cum ar fi ceara de albine sau ceara de soia. Parfumurile sunt derivate din surse naturale, cum ar fi uleiurile esențiale sau parfumurile din plante. Acest tip de lumânări pot oferi un parfum natural și pur.

Lumânările parfumate vor face ca întreaga casă să miroasă frumos și proaspăt. De asemenea, le puteți folosi ca decor care se va potrivi cu designul general al camerei.

Candles.png (1.30 MB)

3.      Aromaterapie

Aromaterapia folosește mirosurile naturale ale uleiurilor esențiale care pot face ca și casa ta să miroasă minunat. Uleiurile esențiale sunt substanțe aromatice concentrate, extrase din flori, frunze, rădăcini, scoarță și semințe de plante. Aromaterapia este cel mai frecvent practicată cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie sau al unei lămpi de aromaterapie.

Un difuzor de aromă este un dispozitiv care împrăștie uleiuri esențiale în aer. Așezați un difuzor de arome în încăperile în care doriți să simțiți o aromă plăcută. Alegeți uleiurile esențiale în funcție de preferințele dumneavoastră - lavandă pentru relaxare, eucalipt și mentă pentru împrospătare sau uleiuri de citrice pentru revigorare.

Difuzor ceramic de aromă funcționează pe un principiu similar cu un difuzor de aromă. Pune apă în recipientul cu lampă, adaugă câteva picături de ulei esențial și aprinde lumânarea sub el. Căldura de la lumânare ajută la eliberarea parfumului în împrejurimi.

Aromalamp.png (1.01 MB)

4.      Ierburi și flori parfumate

Ierburile și florile parfumate pot parfuma în mod natural casa. Aromele naturale nu numai că pot oferi un miros plăcut, ci pot avea și un efect relaxant.

Vaze cu flori și plante

Aranjați o vază cu flori parfumate, cum ar fi trandafirii, lavanda, iasomia sau violetele. Așezați-le, de preferință, pe o masă, o comodă sau o fereastră. Florile vor elibera în aer parfumul lor plăcut. Pe lângă flori, puteți crea vaze parfumate și cu plante aromatice precum rozmarin, mentă sau busuioc.

Ghirlande și pliculețe din plante medicinale

Creați ghirlande sau pliculețe de plante aromatice pe care să le atârnați pe uși sau să le puneți în sertare, pe rafturi sau în dulapuri. Acest lucru poate adăuga un parfum plăcut hainelor și lenjeriei de pat.

Lavender.png (970 KB)

5.      Creați-vă propriile parfumuri

Luați o sticlă cu pulverizator. Amestecați apă cu câteva picături de ulei esențial în pulverizator, agitați bine și amestecați compoziția. Pulverizați parfumul în cameră sau în spațiu, după cum este necesar.

Rețete simple pentru propriile parfumuri pe care le poți folosi în difuzor:

O experiență relaxantă cu lavandă

1 cană de apă

8 picături de ulei esențial de lavandă

4 picături de ulei esențial de ylang-ylang

Parfum irezistibil de scorțișoară și portocală

1 cană de apă

6 picături de ulei esențial de scorțișoară

4 picături de ulei esențial de portocale

Prospețimea dimineții cu grapefruit

1 cană de apă

8 picături de ulei esențial de grapefruit

4 picături de ulei esențial de mentă

SFAT: Alegeți parfumuri care vă aduc bucurie, bunăstare și pace.

Amintiți-vă că metodele naturale pot necesita o reînnoire mai frecventă decât parfumurile artificiale, dar sunt prietenoase cu mediul și, în general, sunt mai sănătoase pentru dvs. decât parfumurile sintetice găsite în multe produse comerciale.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile