Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Curățarea bucătăriei în 30 de minute

Eliška Kašperanová
14.3.2024

Aveți doar o jumătate de oră la dispoziție și bucătăria seamănă cu un câmp de luptă după ce ati preagătit mâncarea? Nu vă faceți griji! Chiar și cu puțin timp liber, puteți să aranjați totul și să scăpați de mizerie. Urmați ghidul nostru simplu și veți fi surprinși cât de repede puteți face acest lucru. Pregătiți detergenții.

Curățarea bucătăriei în 30 de minute

Curățare rapidă a vaselor:

Începeți prin a înmuia oalele și tigăile în apă fierbinte cu puțin detergent. Acest lucru vă va ajuta să economisiți mult timp și să îndepărtați grăsimea și urmele de arsură mult mai rapid, fara sa le deteriorați. Între timp, spălați restul vaselor. Dacă aveți o mașină de spălat vase, nu ezitați să o porniți. Nu uitați să dezinfectați blatul de lucru și aragazul, care sunt cele mai solicitate în bucătărie. Ștergeți-le mai întâi cu detergent și apoi cu o lavetă și apă caldă.

sink.jpg (85 KB)

Scapăpați de gunoaie:

Sortați-vă gunoiul în recipiente pentru bio, hârtie, plastic și sticlă. Scoateți sacul cu deșeuri mixte și dezinfectați coșul de gunoi înainte de a pune un sac nou. Acest lucru va preveni mirosurile neplăcute și răspândirea bacteriilor.

Aspirați și ștergeți:

Bucătăria este cea mai predispusă la firimituri și murdărie, cauzate în principal de prepararea alimentelor. Prin urmare, vă recomandăm să aspirați sau să ștergeți cu laveta pentru o curățare rapidă. Acest lucru va împiedica răspândirea murdăriei în dormitor, în camera de zi și în alte părți ale casei.

Rafinează detaliile:

Atunci când știți să vă organizați timpul, puteți să vă ocupați de aranjarea ultimelor detalii. Curățați dulapurile și aparatele de grăsime și praf. Stergeți chiuveta și robinetul. Pentru inspirație, consultați articolul nostru pe această temă:

Cum să curățați și să păstrați chiuveta curată

Completați rezervele de detergent, prosoape de hârtie și înlocuiți prosoapele de pânză cu unele curate. Cireașa de pe tort este să parfumați bucătăria cu o lumânare, un difuzor sau un odorizant de aer.

candle.jpg (52 KB)

Sfaturi pentru o curățare și mai rapidă:

  • Implicați întreaga familie în curățenie. Fiecare persoană își poate asuma câte o sarcină, iar ca stimulent puteți adăuga o recompensă pentru o treabă bine făcută, sub forma unei brioșe sau a altor bunătăți.
  • Folosiți detergenți universali care vă economisesc timp și bani.
  • Păstrați acasă o rezervă de lavete și bureți curați.

Cu puțin efort și organizare, veți avea bucătăria ordonată în cel mai scurt timp și vă veți putea bucura de o odihnă binemeritată. Și nu uitați, puțină curățenie este mai bună decât deloc!

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile