Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să curățați și să păstrați chiuveta curată

Cum să curățați chiuveta astfel încât să arate ca nouă? În acest articol, vă oferim sfaturi simple despre cum să combateți murdară din chiuvetă și, în unele cazuri, mirosul neplăcut. Analizăm în detaliu întreținerea diferitelor materiale, astfel încât să puteți obține un rezultat optim, fără a risca să o deteriorați.

Cum să curățați și să păstrați chiuveta curată

Cât de des să curățați chiuveta

Chiuveta - partea din bucătărie care se confruntă în mod constant cu uzura zilnică. De aceea, este esențial să îi acordați o îngrijire regulată și temeinică, în mod ideal în fiecare zi. Atunci când se manevrează alimente, murdăria și bacteriile se acumulează în chiuvetă și pot începe să se răspândească în lipsa unei curățări adecvate. Cu toate acestea, cu ajutorul sfaturilor noastre simple, este nevoie doar de câteva minute pentru a avea grijă de chiuveta dvs.

Alternative naturale

Doriți să scăpați de mizerie, dar nu vă place să folosiți produse chimice? Avem alternative naturale care vă pot dezinfecta și degresa chiuveta. Printre cele mai comune ajutoare se numără:

  • Otet = efect antibacterian puternic.
  • Bicarbonat de sodiu = îndepărtează grăsimea și acționează ca agent de înălbire. În combinație cu oțetul, acesta poate fi folosit și pentru a face ca deșeurile să fie trecătoare.
  • Lămâie = eficient în albirea petelor închise la culoare.

nature alternative.jpg (79 KB)

Chiuvete din oțel inoxidabil

Cel mai adesea întâlnim chiuvete clasice din oțel inoxidabil în bucătării. Motivul fiind durata lungă de viață a acestora. Uitați de frecarea drastică cu un burete din sârma atunci când curățați! În schimb, alegeți un burete sau o lavetă moale. Să aveti grijă de chiuveta dvs. în mod regulat, cu un săpun obișnuit va fi suficient. De asemenea, puteți utiliza alternativele naturale menționate mai sus.

Chiuvete din ceramică

Chiuvetele din ceramică au câștigat multă popularitate datorită ușurinței cu care se întrețin. De asemenea, ceramica poate rezista la pete de alimente sau lichide. O lavetă, un burete și un lichid de spălat vase sunt tot ce aveți nevoie pentru a obține un aspect strălucitor și curat. Toată murdăria vizibilă va fi îndepărtată rapid și ușor, iar chiuveta dvs. din ceramică va arăta ca nouă.

Chiuvete din granit

O chiuvetă de granit este bijuteria oricărei bucătării moderne, dar cum vă asigurați că este îngrijită pentru a o menține în stare perfectă? Gândiți-vă că este vorba de un mic ritual în care chiuveta de granit primește îngrijirea pe care o merită. Începeți ușor - doar apă caldă și o lavetă moale pentru a îndepărta murdăria de pe suprafață. Dacă apar pete dificile, mizați pe nisipul mișcător sau pe o pastă de curățare specială pentru chiuvete de granit.

Cum să curățați reziduurile din chiuvetă?

Puteți încerca o combinație de bicarbonat de sodiu și oțet pentru a elimina mirosurile neplăcute. Pur și simplu turnați bicarbonat de sodiu în scurgere, apoi adăugați oțet și lăsați amestecul să acționeze. Apoi clătiți cu apă caldă.

Cu toate acestea, prevenirea eficientă a acestor probleme este simplă. Este suficient să vă procurați o sită de scurgere pentru câtiva lei, care prinde cu ușurință toată murdăria. Curățând în mod regulat acest mic ajutor, veți evita situațiile neplăcute cu apa care se scurge și vă veți scuti de griji inutile.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile