Comode și mase de înfășat

Dulapuri și blaturi pentru înfășat copii 

Dulapurile și blaturile pentru înfășat joacă un rol crucial în funcționalitatea camerei pentru bebeluși. De acest tip de mobilier depinde, dacă vă veți simți confortabil și comod în timpul orelor lungi ce vă așteaptă pentru înfășatul și îmbrăcatul bebelușului.

Caracteristicile privind alegerea dulapurilor și blaturilor pentru înfășat 

Tipuri

 

Stilul Clasic (tradițional)

Acest tip de mobilier destinat camerei copiilor este cel mai popular și cel mai cunoscut în acest moment. Modelele clasice au un blat de înfășat confortabil, sub care se află un dulap cu mai multe sertare pentru depozitarea hănuțelor, produselor cosmetice și accesoriilor pentru bebeluș. Blaturile se oferă cu o salteluță moale, iar sertarele dulapurilor pot fi 2, 3 sau patru. Există modele care, în plus față de sertarele închise, au, și un raft deschis , pe care pot fi așezate produsele cosmetice, fotografii ale copilului și altele.

Dulap cu blat detașabil

Aceste sisteme de înfășat nu sunt doar practice, ci și funcționale. Dacă doriți să folosiți dulapul pentru un timp îndelungat, atunci aceasta este alegerea perfectă. Acest tip de mobilier are mai multe sertare sau rafturi deschise, pe care este așezat blatul pentru înfășat. După ce copilul mai crește și nu mai are nevoie de înfășat, fiind detașabil, blatul poate fi dat jos și veți avea un dulap standard pentru camera copilului.

 

2 х 1 pat și blat de înfășat

Dacă aveți o cameră mică, blaturile de înfășat atașate la pătuțul copilului  sunt o foarte bună variantă. Singurul dezavantaj al acestei combinații este că masa de înfășat nu are dulap separat pentru hăinuțele copilului.

 

Materiale

Lemn Masiv

Lemnul este o alegere clasică, iar în cazul în care prețul nu este o problemă, atunci dulapurile și mesele pentru înfășat realizate din acest material sunt o soluție excelentă. Mobilierul din lemn masiv nu este doar extrem de robust și stabil, dar, și disponibil într-o mare varietate de dimensiuni, stiluri și număr de sertare. 

 

PAL Melaminat 

Dulapurile și blaturile de înfășat din acest material sunt disponibile într-o paletă largă de culori, design și dimensiuni. Prețul lor este mai mic decât cel al mobilierului din lemn masiv, dar acest lucru nu înseamnă că acestea nu sunt de calitate. Dimpotrivă. Mobilierul din PAL melaminat este robust, stabil și se potrivește la orice interior. În rețeaua comercială puteți găsi mobilier pentru bebeluși cu blat de înfășat din PAL melaminat în diferite designe și culori care vor face camera să arate mai confortabilă și cochetă.

Stiluri

Stilul Scandinav

În cazul în care camera copilului este mică, blaturile de înfășat și dulapurile  în stil scandinav sunt o alegere excelentă. Acest stil are forme și design simple. De obicei, mobilierul în stil scandinav se oferă în culori deschise sau într-o combinație de alb și roz, alb și albastru și altele. Dulapurile și blaturile pentru înfășat în acest stil arată foarte modern, deschid optic spațiul și sunt extrem de practice și confortabile.

 

Stilul Rustic

Mobilier pentru bebeluși în stil rustic are decorațiuni, forme rotunjite, și, de obicei, picioare elegante curbate. Disponibil atât cu sertare confortabile, cât și cu rafturi complet deschise. Acestea se combină perfect cu mobilierul clasic, rustic și provence. 

Stilul Modern

Dulapurile și blaturile de înfășat în stil modern se deosebesc printr-un design simplu, culori neutre și linii drepte. Este un stil de mobilier potrivit pentru camere de copii în stil minimalist, tradițional și chiar industrial.

De ce dulapuri și blaturi de înfășat de la Expedo?

În magazinul nostru electronic veți găsi o mare varietate de dulapuri și blaturi de înfășat de calitate și la prețuri avantajoase. Noi vă putem oferi mese pentru înfășat  din lemn masiv sau PAL melaminat cu dimensiuni care corespund cu toate celelalte piese de mobilier din camera copilului.

 

Toate modelele Expedo pe care le oferim sunt testate pentru calitate și siguranță și au toate certificatele obligatorii.

Dulapurile și blaturile pe care le veți găsi la noi sunt adaptate la tendințele de modă, se potrivesc în orice stil și sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Nu există încă produse în această categorie :(