Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

Camera de copii băieți

Set camera de copii DARCY III
Livrare convenabilă
-26 %
  Disponibilitate 20 zile
5 900 RON 4 340 RON
Set camera de copii JAKUB, color, Set 2
Livrare convenabilă
-25 %
  Disponibilitate 20 zile
6 030 RON 4 540 RON
Set camera de copii JAKUB, color, Setul 1
Livrare convenabilă
-28 %
  Disponibilitate 20 zile
6 580 RON 4 740 RON
Set camera de copii KOLOREDO 1
-19 %
  Disponibilitate 15 zile
4 030 RON 3 250 RON
Set mobilier birou BRINICA NR 14
-17 %
  Disponibilitate 20 zile
3 420 RON 2 830 RON

Întrebări frecvente

 1. Toate mobilierele, potrivite pentru băieți pe care vi le oferim, le puteți vedea dacă  vizitați magazinul nostru on-line - Expedo.ro .

 2.  

  Pentru a comanda mobilă pentru băieți din magazinul nostru nu e nevoie de înregistrare. Tot ce trebuie  penru confirmarea comenzii dvs. este: ​​numele și prenumele dvs., metoda de plată și adresa de livrare.

 3. Puteți plăti comanda în trei moduri:

  • Plată online cu cardul prin GoPay

  • Plată în numerar la curier

   

 4.  

  Dacă culorile afișate ale mobilierului pentru un băiat nu vă satisfac, ne puteți contacta. Vă vom asculta și vă vom informa dacă le putem schimba sau nu.

 5. Prețurile pe care vi le oferim pentru mobilierul pentru băieți sunt în intervalul de la 2017 ron la 4232 ron.

 6. Termenele de livrare sunt individuale și de obicei durează între 15 și 20 de zile (lucrătoare) până la 3-5 săptămâni.

 7. Mobilierul, inclusiv seturile de mobilier pentru camerele copiilor pentru băieți, pe care vi le oferim, are o garanție de doi ani. Serviciul de garanție include repararea setului, schimbarea sau rambursarea dacă nu e posibilă schimbarea sau repararea.

 8. Suntem la dispoziți Dvs. la telefon +4 0749 898 494 și la e-mail: [email protected] . Vă vom răspunde la întrebări dacă faceți o solicitare prin pagina noastră de Facebook sau prin formularul de contact al magazinului.

 9. Completați formularul de reclamație și trimiteți-l la [email protected]

Băieții și fetele diferă nu numai din punct de vedere fizic, ci și ca mod de a gândi, a acționa și a înțelege confortul. Spre deosebire de fete, băieții sunt mai violenți și mai activi și le place mobilierul practic și stabil. Dar asta în niciun caz nu înseamnă că tinerii domni  nu-și doresc o  cameră mobilată cu mobilier modern, confortabil și funcțional, care să îi facă să se simtă comod și confortabil.

Mobilierul de bază în camerele  băieților

Camera copiilor pentru băieți este ca planeta lor de vise și fantezii. Acesta este un loc în care lumea adulților este refractată și capătă acele forme și contururi care sunt cele mai confortabile și mai ușor de înțeles pentru bărbatul mic. De aceea, înainte de a aalege mobilierul pentru camera domnului dvs.tânăr , asigurați-vă că  țineți cont de vârsta, obiceiurile și preferințele  lui.

 Comode, sertare și rafturi

Spre deosebire de camerele pentru fete, unde locul principal este ocupat de dulapul mare și confortabil, cu mult spațiu de depozitare, în camerele tinerilor domni locul central este acordat comodelor convenabile, rafturilor și etajerelor. Acest mobilier este foarte util pentru băieți, deoarece oferă mult spațiu pentru depozitarea tuturor jucăriilor lor preferate. Producătorii sunt conștienți de aceste nеcesități, de aceea seturile de mobilier includ atât comode elegante cu sertare, cât și rafturi confortabile, vitrine și etajere unde bărbații mici pot aranja toate lucrurile preferate pe care doresc să le admir în timp ce stau confortabil culcați pe pat.

Paturi

Designul paturilor din camerele băieților depinde în mare măsură de suprafața camerei, precum și de vârsta și interesele copilului. Pentru băieții mai mici, cea mai bună alegere sunt paturile în formă de mașină, personajele din desene animate preferate sau paturile supraetajate clasice cu o scară. Pentru băieții și adolescenții mai mari sunt mai potrivite paturile clasice de o persoană, paturile înalte sau mobilierul modern cu spațiu de depozitare. Mobilierul funcțional de asemenea este o alegere bună, care include un pat supraetajat cu un birou și rafturi suplimentare.

Dulapuri

Dulapurile din seturile de camere copii pentru băieți sunt de obicei practice, fără multe elemente și cu linii curate. Tinerii nu sunt atât de interesați de designul acestui mobilier, cât de caracterul practic și de funcționalitatea lor.

De aceea, producătorii de mobilier pentru băieți includ în seturile lor dulapuri clasice cu două uși, care oferă suficient spațiu tinerilor domni pentru a-și aranja hainele. Desigur, dacă copilul dumneavoastră dorește ca acest mobilier să aibă un design diferit, în rețeaua comercială puteți găsi dulapuri pentru copii cu mai multe uși, cu oglinzi, modele de colț sau modele pe care le puteți cumpăra cu o modernizare suplimentară.

Birouri

Birourile confortabile și spațioase oferă confortul necesar în timpul pregătirii temelor, citirii sau când copilul  se distrează în fața computerului. Acest mobilier trebuie să fie în concordanță cu stilul celuilalt mobilier din set și să ofere confortul și cmoditatea necesare copilului.

Stil și culori

Majoritatea seturilor de mobilier pentru camerele  băieților sunt proiectate în stil clasic sau modern. Designul mobilierului este curat, iar culorile sunt albastru clasic, alb, verde sau o combinație de mai multe culori de bază.

De ce camere pentru  băieți de la Expedo?

Vă putem oferi o gamă largă de seturi de mobilier pentru băieți, care se caracterizează prin înaltă calitate de fabricare și design de stil.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Oferim mobilier în diferite configurații pentru a vă oferi o configurație, stil și culori care să corespundă atât spațiului liber de care dispuneți, cât și cerințelor copilului dumneavoastră.

 Seturile de mobilier pe care le veți găsi în magazinul nostru sunt realizate din laminat de calitate sau din lemn masiv, sunt decorate cu elemente elegante și de stil și sunt disponibile într-o mare varietate de culori.

Toate modelele de mobilier pentru băieți pe care le oferim au un certificat de calitate și siguranță și răspund nevoilor tinerilor moderni.

Mobilând camera copilului dumneavoastră cu mobilier Expedo, îl veți face cel mai fericit băiat din lume.