Camera de copii fete

Camere de copii - Fete

Domnișoarele adoră mobilierul moale, frumos și confortabil în culori delicate, care le fac să se simtă ca niște adevărate prințese. Ele au un talent înnăscut pentru detalii și culori, adora decoratiunile, combinațiile de stiluri și insistă ca mobilierul din camera lor să fie personalizat.

 

Caracteristicile unei camere pentru fete

Piesele principale de mobilier prezente în seturile complete de mobilă pentru fete sunt următoarele:

Dulapul 

În camera unei fete dulapurile ocupă locurile centrale. Domnișoarelor le plac hainele și doresc să aibă un loc spațios unde să și le aranjeze. Prin urmare, producătorii de seturi de mobilier pentru copii, pentru fete, oferă o gamă largă de dulapuri special concepute pentru a oferi plăcere și bucurii micilor domnișoare. În funcție de forma camerei copiilor, dulapurile pot fi:

 

 • standard (cu două sau trei uși)
 • modele cu oglinzi
 • cu uși glisante
 • cu extensii. 

Comode, polițe, rafturi

Camera de copii nu va fi potrivită pentru fete dacă în ea nu există cel puțin o comodă frumoasă sau raft pentru jucării, bijuterii și cosmetice. Acest mobilier  este preferat de fete, deoarece are elemente funcționale, frumoase și au multe sertare sau spații deschise pe care pot aranja tot ce le vine în minte. Pentru camera de fată sunt specifice atât dulapurile înguste și înalte (console), precum și dulapuri cu sertare și rafturi deschise. 

 

Patul 

Unul dintre elementele principale în amenajarea camerei pentru copii, pentru fete este patul. Domnișoarele adoră paturile mari, moi și confortabile în care își petrec mult timp visând, vorbind la telefon sau citind o carte.Producătorii sunt conștienți de nevoile lor, astfel încât în mobilierul lor au inclus:

Unele dintre modelele pe care le oferă au baldachin, altele au design și forme atipice, iar altele seamănă cu paturi reale de prințesă.

 

Biroul

În toate configurațiile de seturi de mobilier pentru copii sunt prezente și birourile, în stiluri modern, elegant, pentru studiu sau joacă. Acest tip de mobilier este practic, funcțional și se combină perfect cu restul mobilierului din camera fetei.

 

Stil

Mobilierul pentru fete este disponibil într-o mare varietate de culori și stiluri. Cunoscând temperamentul copilului dumneavoastră, puteți opta pentru stilul clasic din lemn masiv cu design curat, precum și pentru mobilier în stil Provence, Art Deco, modernist sau Pop Art.De exemplu, dacă, fiica dumneavostră este o fire romantică, visătoare, atunci pentru ea se potrivesc cel mai bine seturile de mobilă în stil Provence, în tonuri blânde, pastelate. Dacă are un caracter artistic și temperamental, o alegere bună ar fi mobilierul Art Deco sau mobilierul clasic într-o paletă aprinsă de culori și tonuri (violet, verde, galben, roșu). Dacă însă este o fire calmă, mai silențioasă și echilibrată, stilurile de mobilier care s-ar potrivi ei sunt minimalist Provence sau clasic modern într-o gamă de culori mai estompate (bej, pastel, alb lăptos, verde pal).

 

De ce mobilă pentru fete de la Expedo?

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de mobilier pentru camere de fete la prețuri foarte accesibile.  Seturile pe care le oferim sunt elegante, confortabile, moderne și adaptate la cele mai recente tendințe în mobilier pentru copii. Configurațiile mobilierului pentru fete sunt într-o varietate de combinații de culori și stiluri și includ toate cele necesare pentru confortul și comoditatea mobilierului pentru fete. La noi veți găsi atât mobilier în stil clasic, din lemn masiv, cu design curat și tonuri pastelate, cât și mobilier elegant în stil Provence, Art Deco sau stil modern din PAL melaminat de înaltă calitate, în culori delicate și romantice.Toate modelele de seturi de mobilă  pentru fete pe care le oferim sunt lucrate calitativ și au trecut cu succes toate testele de calitate și siguranță.Cu mobila de la Expedo, fetițele dvs. se vor simți confortabil ca niște adevărate prințese. Uitați-vă pe ofertele noastre și faceți-o fericită pe micuța duneavostră domnișoară.

Set camera de copii DARCY III
-24%
Transport
gratuit

Set camera de copii DARCY III

Mobilierul este confecționat din plăci laminate cu o rezistență crescută la zgârieturi cu o grosime de 1,6 cm
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
4 270 RON 5 620 RON
Set camera de copii DARCY I
-23%
Transport
gratuit

Set camera de copii DARCY I

Pentru realizarea parților principale a mobilierului s-a utilizat plăcile laminate, iar mânerele sunt din PCV.
  Disponibilitate 3-5 săptămâni
4 470 RON 5 800 RON
Set camera de copii KOLOREDO 1
-27%
Transport
gratuit

Set camera de copii KOLOREDO 1

Set modern pentru copii, formată dintr-un birou, raft, comoda, dulapuri suspendate, cu alegerea de decor și iluminare LED.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
2 570 RON 3 520 RON
Set camera de copii JAKUB, color, Setul 1
-26%
Transport
gratuit

Set camera de copii JAKUB, color, Setul 1

  ÎN STOC
3 640 RON 4 910 RON
Set camera de copii JAKUB, color, Set 2
-21%
Transport
gratuit

Set camera de copii JAKUB, color, Set 2

Mobilierul este confecționat din PAL de înaltă calitate și pentru o mai bună funcționalitate, piesele colorate ale mobilierului sunt acoperite ...
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
3 220 RON 4 090 RON
Set camera de copii KOLOREDO 2
-33%
Transport
gratuit

Set camera de copii KOLOREDO 2

Set modern pentru copii ,format din birou, vitrina, comoda, raft in decorul selectat si posibilitatea de comandare a iluminării LED.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
1 980 RON 2 940 RON
Set mobilier birou BRINICA NR 14
-24%
Transport
gratuit

Set mobilier birou BRINICA NR 14

Set frumos potrivit atât pentru birou cât și pentru camera copiilor.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
2 650 RON 3 470 RON
Set mobilier birou BRINICA NR 15
-26%
Transport
gratuit

Set mobilier birou BRINICA NR 15

Set frumos, potrivit atât pentru studenți, cât și pentru camera de lucru.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
2 330 RON 3 160 RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Toate modelele de mobilier potrivit pentru camere de fete le puteți vedea  în magazinul nostru - Expedo.ro. 

 2. Pentru a comanda mobilier pentru camera de fete nu trebuie să vă înregistrați. În timp ce plasați comanda, trebuie doar să specificați o adresă de livrare, o metodă de plată și numele complet.

 3. La noi, puteți plăti pentru bunurile comandate în numerar sau cu cardul (la livrare sau dacă veniți în depozitul nostru) sau prin transfer bancar.

 4. Dacă doriți ca setul de mobilier complet pentru cameră de fată să fie în culori diferite de cele pe care le oferim, ar trebui să ne contactați. Vă vom informa dacă vă putem îndeplini sau nu dorința.

 5. Seturile complete de mobilă pentru fete pe care le oferă Expedo au prețuri cuprinse între  2016 și  4232 ron.

 6. Livrarea  mobilierului pentru camera copiilor, achiziționat de la magazinul nostru este individuală și durează de obicei, de la 15 - 20 de zile lucrătoare (în cazul în care mobilierul este disponibil în depozit) până la 3 - 5 săptămâni.

 7. Seturile de mobilier pentru fete au o garanție de doi ani. Service-ul în această perioadă acoperă repararea mobilierului (dacă este posibil), înlocuirea sau returnarea banilor pentru achiziție (dacă repararea și înlocuirea nu sunt posibile).

  • Sunați gratuit la nr. de tel. +4 0749 898 494
  • Trimiteți mesaj prin formularul de contact
  • Ne găsiți și pe pagina de Facebook
  • Trimiteți-ne mesaj la adresa info@expedo.ro
 8.  

  Dacă după livrare veți constata că mobilierul pentru copii pe care l-ați achiziționat de la magazinul nostru are defect, puteți face o reclamație. Formularul de reclamații se află pe pagina magazinului. Trebuie să-l descărcați, să-l completați și să ni-l trimiți la reclamatii@expedo.ro.