Camera de copii fete

Set camera de copii DARCY III
TRANSPORT GRATUIT
-26 %
  Disponibilitate 20 zile
5 900 Lei 4 340 Lei
Set camera de copii JAKUB, color, Setul 1
TRANSPORT GRATUIT
-28 %
  Disponibilitate 20 zile
6 580 Lei 4 740 Lei
Set camera de copii KOLOREDO 1
-19 %
  Disponibilitate 20 zile
4 030 Lei 3 250 Lei
Set mobilier birou BRINICA NR 14
-17 %
  ÎN STOC
3 420 Lei 2 830 Lei

Întrebări frecvente

 1.  

  Toate modelele de mobilier potrivit pentru camere de fete le puteți vedea  în magazinul nostru - Expedo.ro. 

 2. Pentru a comanda mobilier pentru camera de fete nu trebuie să vă înregistrați. În timp ce plasați comanda, trebuie doar să specificați o adresă de livrare, o metodă de plată și numele complet.

 3. La noi, puteți plăti pentru bunurile comandate în numerar sau cu cardul (la livrare sau dacă veniți în depozitul nostru) sau prin transfer bancar.

 4. Dacă doriți ca setul de mobilier complet pentru cameră de fată să fie în culori diferite de cele pe care le oferim, ar trebui să ne contactați. Vă vom informa dacă vă putem îndeplini sau nu dorința.

 5. Seturile complete de mobilă pentru fete pe care le oferă Expedo au prețuri cuprinse între  2016 și  4232 ron.

 6. Livrarea  mobilierului pentru camera copiilor, achiziționat de la magazinul nostru este individuală și durează de obicei, de la 15 - 20 de zile lucrătoare (în cazul în care mobilierul este disponibil în depozit) până la 3 - 5 săptămâni.

 7. Seturile de mobilier pentru fete au o garanție de doi ani. Service-ul în această perioadă acoperă repararea mobilierului (dacă este posibil), înlocuirea sau returnarea banilor pentru achiziție (dacă repararea și înlocuirea nu sunt posibile).

  • Sunați gratuit la nr. de tel. +4 0749 898 494
  • Trimiteți mesaj prin formularul de contact
  • Ne găsiți și pe pagina de Facebook
  • Trimiteți-ne mesaj la adresa [email protected]
 8.  

  Dacă după livrare veți constata că mobilierul pentru copii pe care l-ați achiziționat de la magazinul nostru are defect, puteți face o reclamație. Formularul de reclamații se află pe pagina magazinului. Trebuie să-l descărcați, să-l completați și să ni-l trimiți la [email protected].