Pătuțuri

Știm foarte bine că somnul bun este foarte important pentru dezvoltare corectă a copilului, mai ales în primii ani de viață. Iar somnul confortabil și sănătos depinde în principal de mediul în care doarme bebelușul.

De aceea, alegerea unui pătuț adecvat pentru copii este un lucru important și nu trebuie subestimată. Este, fără îndoială, unul dintre detaliile cei mai importante în amenajarea camerei bebelușului. Alegerea unui pătuț confortabil de înaltă calitate garantează siguranța și confortul bebelușului dumneavoastră.

Factorii importanți în alegerea unui pătuț sunt calitatea fabricației pătuțului, dimensiunile acestuia, materialele utilizate în construcția lui, precum și dacă acesta îndeplinește cerințele de siguranță și calitate.

Salteaua pentru pătuț este, de asemenea, un detaliu important. Deosebit de important este ca pătuțul să ofere nivelul necesar de confort și protecție de care are nevoie fiecare bebeluș. 

Salteaua pentru bebeluși trebuie să fie confecționată din țesături de înaltă calitate, care să fie respirabile și să ofere confort și ventilație. Acest lucru creează un mediu igienic de dormit în camera bebelușului.

Cea mai potrivită alegere pentru părinții practici sunt pătuțurile de copii care urmează creșterea bebelușului și oferă confort maxim și protecție împotriva rănilor în fiecare etapă a dezvoltării acestuia.

Alegerea pătuțului trebuie abordată cu atenţie. Este important ca acesta să fie de calitate superioară a confecționării și  să ofere confortul și fiabilitatea de care are nevoie fiecare comoară mică.

În magazinul online Expedo veți găsi o gamă largă de diferite tipuri de pătuțuri. Magazinul online oferă țarcuri pentru copii cu apărătoare laterale și pătuțuri single pentru bebeluși cu diferite:

 • dimensiuni,
 • decoruri
 • modele de manoperă,
 • culori frumoase pentru bebeluși.

 

Pătuțurile pentru copii au un design simplu și în același timp modern, care se potrivește în interiorul oricărei camere moderne pentru copii și creează o atmosferă excelentă.

Pătuțurile pentru copii au saltele confortabile din spumă PUR de calitate înaltă și au construcții puternice de PAL laminat.

Saltelele pătuțurilor oferă poziția corectă a corpului bebelușului și un somn liniștit. Ele oferă copilului confort maxim și somn liniștittoată noaptea.

Pe lângă faptul că sunt confortabile, saltelele pentru pătuțuri sunt hipoalergenice și nu conțin substanțe dăunătoare sănătății bebelușului.

În magazin veți descoperi atât modele clasice și curate de pătuțuri pentru copii, cât și  cu designuri mai moderne și originale.

Țarcurile și pătuțurile pentru bebeluși sunt disponibile cu un design atractiv unic pentru copii, care este un adaos excelent pentru orice tip de interior pentru bebeluși.

Unele modele de pătuțuri pentru bebeluși au forma unei case, în timp ce altele au scânduri decorative cu motive din poveștile pentru copii care dezvoltă imaginația copilului.

La unele modele de pătuțuri pentru copii, înălțimea zonei de dormit poate fi ajustată cu ușurință.

Pătuțurile pentru copii sunt anatomice și urmează forma naturală a corpului bebelușului. Acest lucru asigură odihnă completă și somn sănătos bebelușului Dvs.

Saltelele lor sunt fabricate din materiale și umpluturi hipoalergenice de calitate înaltă.

Ramele sunt realizate din lemn masiv de pin de calitate înaltă și sunt acoperite cu un strat protector special care le protejează de daune. Acoperirea lor de protecție le oferă rezistență la zgârieturi și asigură o durată lungă de viață a pătuțului.

Panourile laminate ale pătuțurilor pentru copii au margine ABC, ce le face rezistente la daune. Sunt vopsite cu vopsele inofensive și nu conțin substanțe nocive.

 În plus, au un design vesel în culori plăcute, care este un adaos extraordinar pentru orice cameră pentru copii. Au un design modern unic, care va face camera bebelușului un loc și mai plăcut.

Pătuțurile pentru copii au rame de protecție stabile și puternice și apărătoare înalte care protejează bebelușul de cădere și oferă protecție.

Unele modele de pătuțuri sunt prevăzute cu un loc de depozitare spațios pentru diverse accesorii pentru bebeluși, iar altele sunt prevăzute cu sertare.

  Puteți alege dintre diferite opțiuni de pătuțuri pentru copii cu spațiu de depozitare. Unele modele de pătuțuri sunt dotate cu saltele suplimentare pentru bebeluși și o somieră.

Pat cort pentru copii SWING + saltea + somieră
-4%
Transport
gratuit

Pat cort pentru copii SWING + saltea + somieră

Pat cort. Visul fiecărui copil. Să aibă un loc unde să se ascundă și, în același timp, să aibă un observator de unde să poată urmări mișcările .
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
1 740 RON 1 820 RON
Pat pentru copii LOFT + somieră + saltea GRATIS
-18%
Transport
gratuit

Pat pentru copii LOFT + somieră + saltea GRATIS

Un pat în forma unei căsuțe, din pin solid. Somiera si saltea inclusa.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
1 620 RON 1 980 RON
Pat SPARTAN II L90
-25%
Transport
gratuit

Pat SPARTAN II L90

Pat cu tăblie înalta, din colecția SPARTAN II.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
910 RON 1 210 RON
Pat SPARTAN 90
-30%
Transport
gratuit

Pat SPARTAN 90

Pat single din colecția SPARTAN 90.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
870 RON 1 240 RON
Pătuț pentru copii AMALKA + somieră + saltea
-27%
Transport
gratuit

Pătuț pentru copii AMALKA + somieră + saltea

Un pătuț frumos cu somiera și o saltea gratuită care poate fi transformată într-un leagăn.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
630 RON 860 RON
Pătuț pentru copii VOJTA P1 + somieră + saltea
-32%
Transport
gratuit

Pătuț pentru copii VOJTA P1 + somieră + saltea

Pătuț confortabil cu somieră și saltea gratuita, unde puteți schimba înălțimea barierei de siguranță pentru confortul dvs.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
730 RON 1 070 RON
Pătuț pentru copii ROZARKA + somieră + saltea
-28%
Transport
gratuit

Pătuț pentru copii ROZARKA + somieră + saltea

Pătuț frumos și confortabil, cu somiera și saltea gratuită, unde puteți schimba înălțimea barierei de siguranță.
  Disponibilitate 15-20 zile lucrătoare
650 RON 900 RON
Pătuț pentru copii VIKTORKA
-23%
Transport
gratuit

Pătuț pentru copii VIKTORKA

Pătuț fantastic care va face micuței cea mai mare bucurie.
  ÎN STOC
850 RON 1 110 RON

Întrebări frecvente

 1. Da. Pe site-ul magazinului online Expedo puteți vedea un catalog bogat de pătuțuri pentru bebeluși mici în designuri diferite, precum și pe paginile Facebook și Instagram ale magazinului.

 2.  

  Nu. La comanda fără înregistrare, sunt necesare numai datele de facturare și adresa de livrare. La completarea formularului de înregistrare, fiecare utilizator trebuie să furnizeze datele sale personale exacte și actuale.

 3.  

  Plata comenzii se poate face prin transfer bancar sau în numerar la primirea personală a livrării prin curier.

 4.  

  Prețurile pătuțurilor pentru bebeluși sunt cuprinse între 597 RON și 1394 RON.

 5.  

  Livrarea unui pătuț de copii durează între 15 și 20 de zile lucrătoare.

 6.  

  Pătuțurile pentru copii au o garanție de 24 de luni.

 7. Odată ce ați plasat o comandă, veți primi un e-mail automat pentru confirmarea comenzii. Apoi veți fi contactat de un angajat al nostru care va confirma comanda și parametrii mărfii.

 8. Fiecare client Expedo își poate edita sau șterge profilul de client printr-un mesaj la adresa info@expedo.ro. Puteți face acest lucru și printr-o solicitare de la e-mailului înregistrat în profilul clientului.

   

  Dacă livrarea pătuțului  comandat este efectuată de un curier sau de o altă companie de transport, Expedo îi furnizează numărul Dvs de  telefon pentru a coordona livrarea.

 9.  

  Toți clienții Expedo au dreptul să depună o reclamație în termen de 45 de zile de la primirea livrării.