Seturi mobilier tapițat

Mobilier tapițat

Fiind cea mai mare cameră din casă, camera de zi este locul în care petreceți cel mai mult timp. În ea vă relaxați, vă adunați cu familia și prietenii, invitați oaspeții și uneori lucrați. Din aceste motive și din multe alte motive, alegerea mobilierului tapițat potrivit este extrem de importantă.

 

Tipuri de mobilier tapițat de bază 

Canapele

Canapeaua este „Regele” mobilierului tapițat. Ocupă un loc central în fiecare cameră de zi, oferind comoditate și confort excepțional. Varietatea în care este oferit acest tip de mobilier este extrem de mare și nu veți avea dificultăți în alegerea canapelei potrivite pentru camera dvs. de zi. În funcție de nevoile dvs. și de dimensiunile camerei de zi, puteți alege o canapea completată cu fotoliu și taburet (set de cameră de zi), precum și o canapea dreaptă dublă, cu trei locuri sau o canapea de colț elegantă în formă de L sau în formă de U. .

 

Fotolii

Acest tip de mobilier tapițat este considerat o alternativă la canapele. Sunt moi, confortabile și oferă locuri de stat suplimentare, iar dacă au  mecanism de extensie suplimentar, oferă și spațiu de dormit suplimentar. Fotoliile sunt de obicei incluse în seturile de sufragerie, dar pot fi achiziționate și separat.

 

Tabureți

Tabureții sunt piese mici de mobilier tapițat care sunt de obicei folosite ca scaune suplimentare. Sunt practice, confortabile și pot fi achiziționate individual sau într-un set  de living.

 

Criterii pentru alegerea mobilierului tapițat

Construcția

La toate tipurile de mobilier tapițat, construcția (cadrul) are cea mai mare importanță pentru calitatea și rezistența produsului. De aceea este bine, indiferent dacă cumpărați canapele, tabureți sau fotolii, să acordați o atenție deosebită construcției acestora. 

 

Lemn masiv

Construcția din lemn natural este puternică, durabilă, dar mobilierul tapițat cu rama din lemn masiv este cel mai scump. Prin urmare, construcțiile din lemn masiv sunt de obicei utilizate în producția de mobilier de lux.

 

Dacă decideți că doriți să cumpărați mobilier tapițat cu un cadru din lemn masiv, asigurați-vă că lemnul din care este realizat cadrul este bine uscat, pentru că altfel structura se poate sparge sau mobilierul tapițat poate începe să scârțâie când vă ridicați și vă așezați.PAL melaminat sau MDF

Aproape toate tipurile de mobilier tapițat disponibile pe piață astăzi au un cadru din unul dintre aceste două materiale. Sunt puternice, stabile și durabile și, spre deosebire de lemnul masiv, sunt accesibile ca preț pentru consumatorul mediu. Dacă vă opriți pe mobilier tapițat cu o structură de PAL laminat sau MDF, asigurați-vă că plăcile sunt tratate cu un strat special sau un strat protector de vopsea.

 

Umplutură

Cât de moale, de comod și confortabil poate fi mobilierul tapițat depinde de umplutură. Cele mai utilizate materiale pentru umplere sunt, spuma poliuretanică PPU, spuma PUR și sintepone. Toate aceste materiale au avantaje și dezavantaje, dar părerea noastră este că spuma PUR de calitate oferă cel mai mare confort posibil atunci când vă ridicați și vă așezați.

 

Tapițeria

Tapițeria este împărțită în două categorii principale: piele și textile. În ceea ce privește varietatea de țesături, este cu adevărat imensă - de la microfibră, la piele întoarsă, jacquard, catifea, piele ecologică și peste 150 de tipuri de tapițerie cu diferite culori, texturi și caracteristici.

 

De ce mobilier tapițat de la Expedo?

În magazinul nostru electronic puteți găsi mobilierul tapițat de care aveți nevoie. Vă putem oferi o gamă largă de canapele elegante, confortabile și  seturi de sufragerie, precum și o varietate de modele, stiluri și dimensiuni de fotolii și tabureți.

 

Modelele de mobilier tapițat pe care le oferim au o stabilă și puternică construcție din PAL melaminat de înaltă calitate și sunt întărite cu elemente metalice pentru o durabilitate și mai mare. Confortul canapelelor, fotoliilor, seturilor de sufragerie și tabureților este garantat datorită umpluturii cu spumă PUR, la care au fost adăugate arcuri Falliste pentru un confort și mai mare.

 

Toate modelele de mobilier tapițat pe care le oferim sunt în concordanță cu ultimele tendințe și cu siguranță vor îndeplini cerințele dvs. de stil, confort și design.

 

Căutați canapeaua, setul de canapele sau fotoliile care să se potrivească perfect în camera dvs. de zi? La Expedo veți găsi mobilier tapițat care satisface toate cerințele dvs. de stil, confort și prețuri accesibile.

Set AROMA
-22%
Transport
gratuit

Set AROMA

Set: canapea și două fotolii, design modern la un singur preț. Alegerea culorilor.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
3 320 RON 4 260 RON
Set POLARI
-21%
Transport
gratuit

Set POLARI

Canapeaua poate fi transformata rapid in zona de dormit și vă puteți bucura de confort.
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
3 320 RON 4 190 RON
Set LAVENTO
-28%
Transport
gratuit

Set LAVENTO

Set practic de 2 canapele și un fotoliu. Baza din lemn și piele ecologica cu alegerea culorii
  Disponibilitate 4-6 săptămâni
2 830 RON 3 930 RON
Set canapea CLOE
-29%
Transport
gratuit

Set canapea CLOE

Set canapea confortabila cu umplutură din spumă și arcuri Faliste pentru o relaxare excelenta.
  Disponibilitate 20-25 zile lucrătoare
2 290 RON 3 240 RON
Set canapea PORTORIKO
-24%
Transport
gratuit

Set canapea PORTORIKO

Mult spațiu de șezut, sub formă de două fotolii și o canapea extensibilă.
  Disponibilitate 9-13 săptămâni
6 060 RON 8 000 RON
Set canapea CHERRY
-22%
Transport
gratuit

Set canapea CHERRY

Set de două canapele - dublă și triplă. Cele două benzi de pe spătar sunt unice.
  Disponibilitate 19-21 săptămâni
3 380 RON 4 320 RON
Set canapea SALUTE
-19%
Transport
gratuit

Set canapea SALUTE

Set canapea practic și confortabil, oferit în culori moderne.
  Disponibilitate 19-21 săptămâni
6 250 RON 7 740 RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Mobilierul tapițat pe care vi-l oferim poate fi vizionat dacă vizitați Expedo.ro.

 2.  

  Mobilierul tapițat comandat de la magazinul Expedo poate fi achitat în următoarele moduri: 

  • În numerar
  • Cu card
  • Transfer bancar

   

 3.  

  Termenele în care livrăm mobilierul tapițat variază în funcție de faptul dacă produsul este disponibil sau nu în depozit. Dacă este disponibil, termenul de livrare este cuprins între 15 și 20 de zile lucrătoare. Dacă nu este disponibil, termenele pot fi:

  • 2 - 4 săptămâni
  • 3 - 6 săptămâni
  • 9 - 13 săptămâni.
 4.  

  Indiferent de tipul de mobilier tapițat, noi îl oferim cu o garanție de 24 de luni.

  Această garanție acoperă:

  • reparația produsului
  • înlocuirea
  • rambursarea banilor pentru produs
 5.  

  Cel mai rapid și mai simplu mod de a obține răspunsuri la întrebările dvs. despre comandă este să ne trimiteți un e-mail la info@expedo.ro  sau să contactați magazinul nostru la +4 0749 898 494.

 6.  

  Puteți anula comanda dvs. la telefon +4 0749 898 494 sau puteți returna mobilierul tapițat în termen de 45 de zile de la data când v-am livrat produsul.

 7.  

  Completați formularul de reclamație și trimiteți-ne la reclamatii@expedo.ro