TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Am deschis o nouă sucursală, de data aceasta în România.

Markéta Etrychová
14.9.2020

2020 este un an al schimbărilor depline pentru noi. La mijlocul acestui an, am deschis ceremonios o nouă sucursală. Suntem încântați că am reușit să începem cu succes o afacere într-o țară atât de deschisă și prietenoasă precum România.

Am deschis o nouă sucursală, de data aceasta în România.

Și cum a început totul...

Expedo în forma sa actuală funcționează în Republica Cehă de mai bine de 11 ani. Nenumărate ore de muncă și muncă grea au fost înlocuite de succes sub forma deschiderii unei a doua sucursale în Slovacia. Următoarea expansiune nu a întârziat să apară. În al treilea rând, Expedo a deschis depozite în Ungaria. Anul acesta, a patra ramură a Expedo, din România, a văzut lumina zilei. Ce putem aștepta cu nerăbdare?!

Cum crește ramura...

Suprafața depozitului noului depozit din România în apropierea capitalei București are un total de 3.820 m2. Suprafața de aproape 4.000 m2 este destinată numai bunurilor care continuă să călătorească către noii lor proprietari.

Până în prezent, 22 de angajați s-au ocupat de buna funcționare a întregii companii și de comunicarea cu clienții. Flota include un total de 9 livrări. În timp, numărul angajaților și al flotei va crește, astfel încât să putem expedia toate comenzile pentru satisfacția maximă a clienților.

Snímek obrazovky 2020-09-14 145844.jpg (111 KB)

Cum arată magazinul electronic...

Puteți vizita magazinul electronic românesc din orice colț al țării, trebuie doar să faceți clic pe Expedo.ro. În plus, cu livrare gratuită oricând, oriunde.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile