200x200 cm

Calitatea și nivelul de confort al mobilierului de dormitor nu trebuie subestimate. Întrucât, de ele depinde dacă vă veți asigura un somn bun și o odihnă de calitate.

Factorii importanți pentru interiorul unui dormitor sunt designul frumos, confortul, calitatea înaltă și funcționalitatea. Dormitorul este una dintre camerele unde avem nevoie de confort și comoditate, de aceea   mobilierul ar trebui să ne ofere un nivel înalt de confort, de care avem nevoie pentru odihnă și somn bun. Unele dintre cele mai importante detalii ale interiorului de dormitor sunt, fără îndoială, patul și salteaua.

Dacă insistați la calitate și confort înalt, uitați-vă la seturile promoționale de paturi cu saltele și bare din magazinul online Expedo. Acolo veți găsi seturi promoționale de paturi duble cu saltele și bare cu dimensiuni 200 x 200 cm cu manoperă de înaltă calitate și în diferite variante de design și culori.

Paturile sunt disponibile cu bare suplimentare și saltele încorporate, care sunt realizate din materiale puternice de înaltă calitate, rezistente la uzură și care garantează viața lungă a paturilor duble.

Acestea sunt prevăzute cu:

 • scânduri masive,
 • rame,
 • grile de saltea,
 • picioare cromate,
 • compartiment suplimentar pentru  păstrarea bagajului

 

Structurile lor din lemn sunt proiectate pentru a oferi un nivel maxim de confort și stabilitate. Ele pot fi combinate cu diferite tipuri de interior de dormitor.

 

Paturile sunt potrivite pentru două persoane și au saltele încorporate, grile pentru saltele, compartimente pentru bagaje. Puteți alege dintre diferite modele și culori de tapițerie, în funcție de interiorul dormitorului dvs.

 

Printre modelele de pat dublu veți găsi paturi tapițate elegant, cu tăblii înalte, care pot fi ușor regulate. Ramele paturilor sunt realizate din laminat de calitate, ceea ce oferă o stabilitate suplimentară.

În catalogul de produse cu paturi duble oferite de  Expedo veți găsi atât modele clasice de paturi duble cu linii drepte și curate, cât și modele mai moderne și extravagante cu linii frânte pentru orice tip de interior al dormitorului.

Paturile duble sunt disponibile cu diverse decorații din diferite tipuri de lemn - pin, stejar, nuc, arin. Paturile sunt disponibile în diferite culori ale construcției de lemn și tipurile de materiale de tapițerie.

Acestea sunt echipate cu scânduri tapițate masive cu diverse decorațiuni. Pot fi cu piele ecologică luxoasă, rame și nasturi din lamele, cusături decorative. Paturile duble au picioare cromate, care îi conferă un aspect elegant și oferă stabilitate.

Suprafețele lor laminate sunt tratate cu un lac special ecologic care le protejează de deteriorările mecanice. Tratarea suprafețelor din lemn prelungește durata vieții și garantează reducerea  deteriorării structurii lor. De asemenea, face suprafața acestora mai ușor de curățat și întreținut.

Paturile cu tapițerie din piele sunt rezistente la abraziune și sunt ușor de curățat și întreținut.

Paturile duble sunt disponibile în diferite dimensiuni ale zonei de dormit, precum și un spațiu de depozitare spațios pentru bagaje sau lenjerie de pat. Compartimentul de depozitare a bagajelor de sub saltea are un mecanism pentru deschiderea automată ușoară.

Saltelele încorporate în paturile duble sunt umplute cu materiale respirabile de înaltă calitate . Saltelele includ spumă PUR și arcuri Bonnel, care oferă o distribuție uniformă a greutății pe întreaga suprafață a saltelei.

 Saltelele cu o combinație de spumă și arcuri în compoziția lor oferă nivelul potrivit de fermitate și oferă stabilitate și sprijin pentru coloana vertebrală.

De asemenea,  oferă un nivel înalt de confort în zonele cu încărcarea cea mai mare , ceea ce contribuie la poziția corectă a corpului și, prin urmare, la un somn mai bun.

Saltelele paturilor duble nu permit acumularea de umezeală, deoarece sunt confecționate din materiale respirabile care asigură o ventilație bună.

Saltelele au o capacitate portantă înaltă și își recapătă rapid forma după deformare, ceea ce reprezintă unul dintre principalele lor avantaje.

În plus, au o capacitate mare de încărcare și izolează mișcările, ceea ce înseamnă că două persoane cu o diferență semnificativă în greutate pot dormi confortabil.

Nou
Pat tapițat LIFE + somiera + saltea, 200x200
-26%
Transport
gratuit

Pat tapițat LIFE + somiera + saltea, 200x200

Designul simplu al patului tapițat cu picioare înalte îi va încânta nu numai pe iubitorii de minimalism.
  Disponibilitate 10-20 zile lucrătoare
2 100,- RON 2 820,- RON
Pat tapițat RAFO cu saltea, 200x200
-18%
Transport
gratuit

Pat tapițat RAFO cu saltea, 200x200

Pat tapițat ,cu țesătură de lux cu somiera și saltea.
  Disponibilitate Nu mai este disponibil
4 170,- RON 5 060,- RON
Pat tapițat BORIS cu saltea, 200x200
-18%
Transport
gratuit

Pat tapițat BORIS cu saltea, 200x200

Pat tapițat cu cusături elegante și spațiu de depozitare.
  Disponibilitate Nu mai este disponibil
4 170,- RON 5 070,- RON
Recomandam TOP
Pat BRANCO 2 cu saltea + somiera GRATIS
-27%
Transport
gratuit

Pat BRANCO 2 cu saltea + somiera GRATIS

Patul perfect ,cu o tăblie decorată și saltea confortabilă ,ce nu trebuie sa lipsească din dormitorul dvs.
  Disponibilitate Nu mai este disponibil
1 700,- RON 2 330,- RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Da. Pe paginile magazinului online Expedo puteți vedea diferite modele de seturi promoționale - paturi cu saltele și somiere pentru fiecare dormitor.

 2. Nu. Pentru comandă sunt necesare doar datele de facturare și adresa exactă de livrare.

 3. Plata se poate face în numerar sau cu card la livrare.

 4. 200x200 cm

 5. Prețurile seturilor promoționale - paturi cu saltele și somiere variază între 1195 ron până la 3759 ron.

 6.  

  Livrarea unui set promotional între  2 - 4 сsăptămâni.

 7.  

  Seturile promoționale  - paturi cu saltele și somiere se oferă cu o garanție de  24 de luni.

 8. După ce plasați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare automată. Veți fi contactat de un angajat care va confirma comanda și parametrii produsului. Cu două zile înainte de livrare, veți fi informat cu privire la ora exactă a sosirii.

 9. Fiecare client Expedo poate edita sau șterge contul său de client. Acest lucru se poate face prin trimiterea unui mesaj către info@expedo.ro.  sau la cerere prin e-mailul înregistrat din contul clientului.

   

  În cazul în care livrarea este efectuată de un curier sau de o altă companie de transport, Expedo  furnizează numărul dvs.de telefon pentru a coordona livrarea.

 10. Fiecare client are dreptul de a returna bunurile defecte în termen de 45 de zile de la data livrării.