Reducere pentru toate produsele până la sfârșitul lunii septembrie | -5% cu codul SALE5.

160x200 cm

Pat tapițat LAKE 2 inclusiv salteaua
-25 %
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
3 130 RON 2 340 RON
Pat Boxspring ISLAND inclusiv salteaua
-20 %
Pat matrimonial LUISA inclusiv salteaua
-16 %
Pat tapițat DOUBLE 1
-18 %
  ÎN STOC
2 500 RON 2 050 RON
Pat tapițat BAILANDO 1 inclusiv salteaua
-37 %
Pat tapițat DOUBLE 2
-17 %
  Disponibilitate 15 zile
2 480 RON 2 050 RON
Pat tapițat SNOW + Saltea 160x200 cm
-28 %
  Disponibilitate 15 zile
1 860 RON 1 340 RON
Pat matrimonial THOMAS inclusiv salteaua
-27 %
Pat matrimonial REVONA + somiera + Saltea spumă poliuretanică DE LUX
-28 %
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
4 200 RON 3 030 RON
Pat matrimonial COLORADO L-1 + Saltea + somiera 160x200 cm
-29 %
  Disponibilitate 15 zile
2 920 RON 2 070 RON
Pat tapițat NASTY 4 + somieră + saltea 160x200
-22 %
  Disponibilitate 15 zile
2 790 RON 2 180 RON
Pat tapițat NASTY 5 + somieră + saltea 160x200
-30 %
  Disponibilitate 15 zile
3 120 RON 2 180 RON
Pat tapițat NORA cu saltea, 160x200
-23 %
  Disponibilitate 15 zile
4 630 RON 3 560 RON
Pat tapițat NARVE cu saltea, 160x200
-35 %
  Disponibilitate 20 zile
6 060 RON 3 960 RON
Pat tapițat DINA cu saltea, 160x200
-24 %
Pat tapițat ZENONE cu iluminare LED cu saltea, 160x200
-34 %
  Disponibilitate 20 zile
5 580 RON 3 670 RON
Pat tapițat BERAM cu saltea, 160x200
-29 %
Pat din lemn masiv STUDENT + Saltea + somiera 160x200 cm
-19 %
  Disponibilitate 15 zile
1 770 RON 1 430 RON
Pat SANTOS + somieră + saltea GRATIS
-25 %
  Disponibilitate 15 zile
2 600 RON 1 960 RON
Pat tapițat LIFE + somiera + saltea, 160x200
-32 %
  Disponibilitate 5-7 săptămâni
3 190 RON 2 160 RON

Întrebări frecvente

 1.  

  Da. Pe paginile magazinului online Expedo puteți vedea diferite tipuri de seturi promoționale - pat cu saltea și somieră pentru orice dormitor.

 2.  

  Nu. Pentru o comandă sunt necesare numai datele de facturare și adresa exactă de livrare.

 3. Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar la primirea personală a mărfii de la șofer.

 4. Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar la primirea personală a mărfii de la șofer.

 5. 160x200 cm

 6.  

  Seturile promoționale - paturi cu saltele și somieră variază între 996 RON și 3411 RON.

 7. Livrarea durează între  2 și 4 săptămâni.

 8. Seturile promoționale - paturi cu saltele și somieră sunt oferite cu o garanție de 24 de luni. Fiecare client are dreptul de a face o reclamație în timpul acestei perioade.

 9. După efectuarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare automată. Veți fi contactați de angajatul nostru care va confirma comanda și parametrii mărfurilor. Cu două zile înainte de livrare, veți fi informați cu privire la ora exactă a sosirii.

 10. Fiecare client Expedo își poate edita sau șterge profilul său de client în orice moment, trimițând un mesaj la [email protected]. Acest  lucru se poate face de la e-mailul înregistrat în profilul clientului.

   

  Dacă livrarea dvs. este efectuată de un curier sau de o altă companie de transport, Expedo  îi va trimite  numărul dvs. de telefon  pentru a coordona livrarea.

 11. Fiecare client are dreptul de a returna marfa defectă  în termen de 14 de zile de la data primirii livrării.

În afară de designul frumos și confortabil, mobilierul dormitorului trebuie să ofere confort maxim, rezistență și siguranță, ca să ne simțim bine și ne adigurăm un interior confortabil și comod în dormitor. 

Patul sau salteaua de calitate înaltă sunt întotdeauna o soluție excelentă pentru obținerea confortului  personal și a somnului bun. Trebuie să ofere o poziție confortabilă a corpului pentru a garanta un somn bun  și odihnă.

În magazinul online Expedo veți găsi o varietate de modele  de paturi duble cu saltele și somiere de calitate, care oferă un nivel înalt de confort, durabilitate și stabilitate.

Expedo oferă seturi promoționale de paturi cu saltele și somiere cu dimensiuni 160 x 200. Acestea se caracterizează printr-un design elegant care include soluții originale și funcționale pentru fiecare dormitor modern, care vă vor impresiona oaspeții.

Paturile duble sunt disponibile atât în ​​modele clasice cu design curat, cât și în modele  cu un  design extravagant și modern.

Paturile cu aceste dimensiuni pot fi folosite atât ca paturi mai late pentru o persoană, cât și ca paturi duble economice. Saltelele încorporate în ele oferă un nivel înalt de confort și ortopedie, datorită materialelor de calitate înaltă din care sunt fabricate.

Grilele saltelei și construcțiile de lemn ale paturilor duble garantează rezistența și stabilitatea acestora. Structurile de lemn ale cadrelor paturilor sunt realizate în întregime din lemn masiv de calitate înaltă.

Seturile  includ:

  • paturi cu saltea încorporată,
 • tăblii înalte cu elemente decorative,
 • compartiment pentru depozitarea bagajelor,
 • picioare decorate, care oferă stabilitate și designul elegant al patului.

Portbagajele oferă un loc de depozitare spațios pentru așternuturi. Acesta constituie un mare avantaj, în special pentru dormitoarele mici. Părțile frontale înalte ale paturilor duble oferă confort în timpul relaxării sau lecturii și, de asemenea, aduc un lux în interiorul dormitorului.

Părțile frontale  ale paturilor sunt cu design diferit:

 • matlasat
 • cu cusături de mare efect
 • cu motive decorative și dungi
 • țesături de lux cu lamele
 • piele ecologică

Există, de asemenea, o opțiune de adaptare la preferințele dvs. personale de confort. Acestea pot fi înclinate cu ușurință în funcție de poziția dorită.

Tapițeria și pielea ecologică incluse în  designul frumos și luxos al modelelor tapițate de paturi duble sunt de calitate înaltă și sunt rezistente la uzură. Sunt rezistente la abraziune și sunt ușor de întreținut și de curățat.

Paturile se oferă în diferite variații de tapițerie și puteți alege, de asemenea, dimensiunile zonei de dormit. Unele modele de paturi duble au câteva zone de dormit.

Puteți alege atât din modele de paturi de lux cu saltea, cât și modele simple cu design tradițional, în funcție  de interiorul dormitorului dumneavoastră.

Compartimentul pentru depozitare al paturilor are un mecanism de deschidere automată, care permite deschiderea comodă și ușoară a acestuia. Este situat sub saltea.

Paturile oferite se caracterizează printr-o calitate excelentă și un nivel înalt de confort și funcționalitate. Materialele din care sunt fabricate au o durată lungă a vieței de exploatare, ce se datorează calității manoperii lor.

Designurile lor pot fi combinate cu interiorul oricărui dormitor. Sunt disponibile modele de paturi moderne și clasice, dintre care unele sunt din lemn, iar altele au tapițerie dintr-o țesătură plăcută la atingere.

Construcțiile lor sunt realizate din lemn de calitate înaltă și oferă rezistență și stabilitate. Paturile sunt disponibile cu două tipuri de saltele fabricate din materiale de calitate înaltă.

Umplutura lor conține spumă PUR și arcuri Bonnell. Anume datorită lor, avem nivelul înalt de confort și sprijin pentru corp, pe care ni-l oferă saltelele.

Saltelele sunt ortopedice și mențin coloana vertebrală în poziția corectă, ceea ce asigură un confort și relaxare mai mare în timpul somnului.

Spuma și arcurile saltelelor asigură o distribuție uniformă a greutății corpului pe toată lungimea saltelei și astfel se obține un somn sănătos.

Saltelele încorporate se oferă cu huse de protecție, care asigură o protecție excelentă a saltelei împotriva umezelii. Sunt fabricate din țesături respirabile și oferă ventilație în fiecare sezon.