3 rețete pentru prăjituri rapide de Crăciun
Timp de Advent în grabă? Descoperiți 3 sfaturi pentru dulciurile de Crăciun de ultimă oră. Rețete rapide pe care le veți avea gata în cel mai scurt timp și care vă vor plăcea cu adevărat. Puțini oameni își pot imagina Crăciunul fără dulciuri făcute în casă. Dacă ești unul dintre ei, dar timpul se scurge, încearcă aceste rețete ușoare și rapide.
Bezele de zăpadă
Ce copil nu ar iubi o bezea clasică de zăpadă. Doar meringele nu vă vor lua mai mult de 45 de minute din timpul dumneavoastră, inclusiv curățarea. Aveți nevoie doar de 2 ingrediente. Meringele sunt minunate nu numai pentru Crăciun.
Timp: 45 min
Ingrediente:
- 4 albușuri de ou
- 300 g zahăr pudră
- Un vârf de cuțit de sare
Preparare:
1. Se bat albușurile de ou cu un praf de sare până când devin tari, se adaugă treptat zahărul
2. Cu ajutorul unui decorator/cuțit, se modelează bezelele pe o foaie de copt cu hârtie de copt
3. Coaceți în cuptor timp de aproximativ 15 minute la 100 - 150 °C (acesta este mai mult un proces de uscare).
4. Se lasă să se răcească și se servește
5. Puteți înmuia bezelele în ciocolată
Biluțe de nucă de cocos à la Raffaelo
Bile populare de nucă de cocos care sunt iubite nu numai de copii, ci și de adulți. Tentația dulce poate fi creată în 40 de minute, inclusiv curățarea. În plus, ai nevoie doar de 3 ingrediente.
Timp: 40 min Număr de porții: în funcție de mărime aprox. 50 de bucăți
Ingrediente:
- 1 buc lapte îndulcit (Salko)
- 200 g de nucă de cocos rasă
- 1 pachet de migdale
Preparare:
- Se bat albușurile de ou cu un vârf de sare până devin tari, se adaugă treptat zahărul.
- Se pun migdalele la fiert în apă clocotită și se curăță de coajă
- Se amestecă laptele îndulcit într-un bol cu nuca de cocos până se îngroașă
- Se ia amestecul cu o lingură și se formează o bilă.
- Se presează migdalele întregi în mingea formată și se tăvălește în nucă de cocos rasă.
- Se așază biluțele Raffaelo în pahare de hârtie sau doar pe o farfurie
- Serviți!
- Depozitați de preferință într-un loc răcoros
Turtă dulce moale imediat
Turta dulce aparține în mod inerent sărbătorilor de Crăciun. Mierea și aroma condimentelor de turtă dulce care se ridică din bucătărie creează o adevărată atmosferă de Crăciun. Iată o rețetă de turtă dulce moale pe care o puteți coace în ultimul moment.
Timp: 80 min
Ingrediente:
- 400 g făină simplă
- 140 g zahăr pudră
- 50 g unt
- 2 ouă
- 2 linguri de miere
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță de condimente pentru turtă dulce
- 1 linguriță de cacao amară
- gălbenuș de ou pentru ungere
Preparare:
- Amestecați toate ingredientele într-un castron, începând cu cele mari
- De preferință cu mâna, se lucrează un aluat și se lasă învelit în folie alimentară să se odihnească peste noapte în frigider.
- Preîncălziți cuptorul la 160 °C
- Se întinde aluatul la aproximativ 0,5 cm și se taie formele.
- Se așază pe o tavă de copt cu hârtie de copt și se coace timp de 6 - 8 minute până când devine auriu
- Imediat după ce se scoate, se unge cu gălbenuș de ou
- Decorați turta dulce finită cu glazură de albuș de ou.
Nu există încă comentarii pentru acest articol