Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Amenajare completă individuală pentru apartament cu mobilă Expedo

18.12.2020

Amenajarea corectă a unui apartament nu este o sarcină ușoară și este asociată cu o analiză atentă și planificarea tuturor detaliilor.

Amenajare completă individuală pentru apartament cu mobilă Expedo

Este bine să existe idei pentru fiecare cameră și să se stabilească în avans design-ul interiorului. Scopul nostru principal este de a realiza un interior armonios, care să fie atât estetic cât și practic.

Pentru alegerea mobilierului de apartament trebuie să se ia în considerare mai mulți factori importanți, pentru ca rezultatul final să ne ofere confortul de care avem nevoie. Este normal ca fiecare cameră să aibă un stil individual, dar arată bine atunci când interiorul apartamentului are un concept complet.

Combinația de alb și negru oferă întotdeauna elegantă. Această combinație de culori poate fi combinată bine și cu alte culori din interior. Dacă alegem culori aprinse în combinație cu alb-negru, vom obține un efect foarte atractiv.

1b.jpg (98 KB)

Pașii pe care trebuie să-i urmați atunci când amenajați  apartamentul dvs, idei și sfaturi pentru fiecare cameră

Dormitorul

1c.jpg (216 KB)

În ceea ce privește interiorul dormitorului, scopul nostru principal este să creăm un loc confortabil pentru relaxare, unde să ne putem odihni pe deplin. Setul principal de mobilier pentru dormitor cuprinde:

Patul ocupă partea centrală din interiorul dormitorului și amplasarea lui ar trebui să fie bine gândită.

Pentru interiorul dormitorului, cele mai potrivite culori sunt nuanțele pastelate, pământii și calde. Puteți alege doar o singură culoare, dar și mai multe pentru a crea o combinație elegantă.

Tapetele cu ornamente sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga culoare și o notă de eleganță în interiorul locuinței.

Pentru iluminatul dormitorului se recomandă ca lămpile să nu fie poziționate în mijlocul tavanului, ci de exemplu pe noptiere sau pe pereții laterali.

 Sfeșnicele creează un stil clasic și rafinat în dormitor, iar alegerea  draperiilor într-o culoare corespunzătoare cu a interiorului oferă un stil blând și confortabil pentru fiecare dormitor.

Lenjeria de pat trebuie aleasă într-o culoare asemănătoare interiorului.

Bucătăria

1d.jpg (179 KB)

Fiind una dintre camerele principale în care se adună familia și petrece mai mult timp, bucătăria poate avea un design mai aparte decât celelalte camere. Aceasta ar trebui să fie funcțională, confortabilă și fiecare spațiu să fie folosit cu eficiență.

Mobilierul de bucătărie trebuie să fie elegant, și în același timp, să ofere spațiu de depozitare pentru toate ustensilele de bucătărie.

Culorile bucătăriei se recomandă a fi nuanțe deschise, deoarece acestea dau o stare plăcută de spirit la interior. Dulapurile de bucătărie se recomandă să fie într-o combinație de nuanțe deschise  și închise. Acest lucru va face să iasă în evidență culoarea deschisă a faianței de pe pereți.

La amenajarea bucătărie se recomandă placarea cu faianță doar până la jumătatea înălțimii pereților. Aceasta poate fi de diferite forme și mărimi.

Plăcile mici de faianță sau cele care imită piatra dau bucătăriei un stil modern, elegant.

Living /Dining

1e.jpg (82 KB)

Pentru living, regula principală este realizarea unui interior spațios și confortabil. O idee bună pentru living este alegerea unui colțar, care poate fi transformat ușor într-un pat. Acesta poate fi combinat cu o măsuță de cafea.

Pentru confortul dvs și al oaspeților dvs puteți aranja câteva perne decorative pe canapea. În ceea ce privește alegerea mobilierului, puteți alege o mobilă al cărei design iese ușor în evidență pe fundalul pereților livingului.

O altă piesă de mobilier potrivită pentru camera de zi este masa cu patru sau mai multe scaune. Ca elemente decorative, puteți alege flori, tablouri, diverse figurine și decorațiuni. Decoratiunile frumoase emană întotdeauna stil și confort unui apartament.

Camera copiilor

1f.jpg (158 KB)

Pentru interiorul camerei copiilor ar trebui luate în considerare preferințele copilului în materie de design și confort, deoarece el va petrece o mare parte din timpul său acolo.

Cel mai des, interiorul camerelor pentru copii este vopsit în culori vii  și pline de culoare și motive jucăușe. Este foarte important ca această cameră să ofere copilului un loc spațios pentru învățat, distracție și odihnă. În cameră ar trebui să existe suficient spațiu pentru toate lucrurile copilului, să fie spațioasă și să pătrundă suficientă lumină naturală în timpul zilei.

Biroul, patul, dulapul, comoda- reprezintă o parte din mobilierul pe care trebuie să-l aibă fiecare cameră pentru copii.

Camerele lor trebuie să aibă un design frumos, care să placă copiilor, și în același timp să fie practice, confortabile și  sigure pentru copii.

Baia

1g.jpg (146 KB)

Baia este un alt loc dintr-un apartament, pe care îl vizităm foarte des. Este necesar, ca baia să fie spațioasă și confortabilă, dar, în același timp și practică. Este important și ca spațiul din baie să fie utilizat eficient.

Chiar dacă nu aveți sufiecient spațiu pentru o baie mare, întotdeauna aveți posibilitatea de a creea un interior frumos al băii.

Culorile vii sunt o bună variantă pentru baie. În ceeea ce privește gresia puteți alege între 2 sau 3 culori.

Urmează alegerea dintre cabina de duș și perdeaua de duș. Dacă preferați perdea de duș în baie, e bine ca aceasta să fie de culoarea interiorului băii.

Dulapurile situate deasupra chiuvetei și sub chiuvetă sunt o opțiune ideală pentru depozitarea practică și eficientă a diverselor accesorii de baie.

Holul

1h.jpg (252 KB)

Holul este primul lucru pe care îl văd oaspeții noștrii când intră în casă. El are un rol reprezentativ. Prin urmare, merită să-l amenajăm  astfel încât să emane stil și eleganță.

Mobilierul într-un design clasic și simplu reprezintă o soluție bună pentru hol. Dulapul de încălțăminte și umerașele ar trebui să fie în aceeași gamă de culori ca și holul.

Pentru hol, se recomandă ca mobilierul și decorațiunile să fie în nuanțe deschise pentru a se obține un interior care oferă sentimentul de spațiu și lumină.

Sfaturi utile suplimentare pentru amenajarea unui apartament:

Amplasarea mobilierului este importantă dacă vrem să realizăm un aspect confortabil și spațios al camerei.

Măsurați dimensiunile fiecărei camere și stabiliți ce mobilier se potrivește cel mai bine în fiecare loc în funcție de dimensiuni. În fiecare cameră este necesar să creăm o zonă centrală în jurul căreia să se aranjeze elementele suplimentare.

1i.jpg (188 KB)

La aranjarea mobilierului, este foarte important să se asigure suficient spațiu zonelor  în care facem cea mai multă mișcare. Ar trebui să existe suficient spațiu între scaune, masa de cafea,  canapea.

O altă condiție importantă în amenajarea unui apartament este crearea unui echilibru. Acesta poate afecta culorile, dimensiunile și forma mobilierului în locuință.

De exemplu, nu este recomandat să așezați piese mari de mobilier una lângă cealaltă. Combinați elementele de mobilier de dimensiuni mici cu mari și cu forme diferite. Selectați-le în aceeași gamă de culori.

Culorile pereților au un rol important, și este bine să le alegeți înainte de alegerea design-ului și culoarea corpurilor de iluminat. Iluminatul ar trebui să se potrivească stilului interior și să dea un aspect spațios camerei.

1j.jpg (167 KB)

Diferența de nuanțe dintre pardoseală și pereți, face ca acestea să iasă în evidență și să rezulte un aspect atractiv. Nuanțele moderne folosite la amenajarea apartamentului includ culori deschise și închise. Pentru pardoseală alegeți tonuri închise, iar pentru pereți alegeți nuanțe deschise de lumină blândă, cum ar fi bej, galben, portocaliu.

Dacă ați decis să vă achiziționați mobilă de culoare închisă, atunci pereții apartamentului ar trebui să fie în tonuri deschise pentru ca interiorul să iasă în evidență. Întotdeauna tavanul ar trebui să fie în cea mai deschisă nuanță.

Tapițeria mobilierului se recomandă să fie într-o nuanță mai deschisă, însă nu mai mult de două culori. Spațiile suplimentare de depozitare sunt întotdeauna un detaliu util într-un apartament.

Prin urmare, este bine să alegeți mobilier cu design multifuncțional, care oferă spații separate de depozitare, discrete și comode pentru depozitarea diferitelor lucruri.

Alegeți un covor elegant și care să se potrivească la culoarea interiorului.

Cu mobila de la Expedo, faceți o alegere garantat corectă, cu mobilier de calitate pentru toate camerele locuinței. Indiferent dacă apartamentul dumneavoastră este mare sau mai mic, în magazinul online Expedo veți găsi o varietate de piese de mobilier de calitate superioară, cu design atractiv și lucrate calitativ.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile