Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ce fel de arbore puteti obține odata cu comanda?

Markéta Etrychová
1.3.2022

Odată cu comanda dumneavoastră veți primi un mic cadou sub formă de copac. Acesta este un proiect Europa Verde, care împreună va sprijini natura și îi va da înapoi o parte din ceea ce luăm. Două tipuri de copaci pot ajunge la dvs, haideți să  aruncăm o privire mai atentă.

Ce fel de arbore puteti obține odata cu comanda?

Stejar de vară (Quercus robur)

Stejarul a simbolizat de mult longevitatea, durabilitatea și rezistența, uneori denumit kieselguhr. Un copac masiv care găzduiește Europa, Asia Mică și părți din Africa. Poate crește independent ca așa-numit solitaire sau poate forma stejari. Este abundent în păduri, parcuri și grădini.

ro expedo.jpg (32 KB)

Stejarii cresc foarte încet și trăiesc până la 500 de ani. Lemnul lor excelează la calitate, motiv pentru care este adesea folosit la fabricarea mobilei. Arborele este iubitor de lumină și foarte adaptabil la condițiile din jur. Se dezvoltă cel mai bine în soluri umede și nutritive. Fructul este o ghinda familiara tuturor.

oak.jpg (124 KB)

Douglas Brad (Pseudotsuga menziesii)

Un copac veșnic verde, cu creștere rapidă, care a fost inițial răspândit în America de Nord. Astăzi, este una dintre cele mai abundente specii de arbori din păduri. Un copac impresionant nu necesită spațiu, este potrivit și pentru grădini sau parcuri. Arată ca molid și brad, doar cu caracteristici mai fine. Bradul Douglas se mândrește cu al doilea cel mai înalt conifer din lume, imediat după sequoia.

În schimb, bradul Douglas a crescut rapid de la stejar. Rădăcinile puternice și adânci asigură copacul chiar și în timpul vântului puternic. Se dezvoltă pe soluri hrănitoare umede, dar nu îmbibate cu apă sau extrem de uscate. De asemenea, se dezvoltă la umbră și este adesea folosit în padurile vii de conifere.

Bradul Douglas oferă lemn valoros de înaltă calitate. Este utilizat în principal în producția de mobilier sau pentru construcții de exterior. Uleiul esențial are efecte benefice și este folosit în aromaterapie.

douglaska.jpg (178 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile