Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ce stiluri de mobilier veți găsi la Expedo?

Căutați mobilierul potrivit pentru noua dvs. locuință, dar toate ideile originale și sfaturile de mobilier pe care le primiți vă încurcă din ce în ce mai mult. Nu vă faceți griji, cu toții am fost în locul dvs. și știm cât de dificil poate fi să alegi stilul potrivit de mobilier.

De aceea nu vă vom da sfaturi. În schimb, vă vom prezenta diferite stiluri de mobilier pe care le oferim la Expedo și din care vă puteți inspira.

Ce stiluri de mobilier veți găsi la Expedo?

Contemporan - “aici și acum”

Stilul contemporan poate fi cel mai bine descris ca „aici și acum”. Acesta ia diferite elemente din alte stiluri, le combină și adaugă un strop de eleganță.

Inspirat de mișcarea de artă modernistă din anii 1920, stilul contemporan este definit de linii curate și distincte, forme și modele simple, o paletă de culori neutre și puține materiale decorative.

La fabricarea mobilierului din acest stil sunt folosite materiale reci precum metalul, oțelul, plasticul și sticla, care adesea sunt combinate cu căldura lemnului.

De la Expedo suntem mândri că putem oferi o gamă extrem de largă de mobilier pentru bucătării, dormitoare, livinguri, дcamere pentru copii și holuri în stil contemporan.

Scandinav - simplitate a designului și finețe

Nu există o perioadă istorică specifică căreia să i se poată atribui apariția  stilului scandinav de mobilier, dar veți recunoaște întotdeauna mobilierul în acest stil. Acestea se caracterizează prin formele lor extrem de simple, lipsa elementelor decorative și mai ales prin culorile lor strălucitoare.

Vintage - înapoi în timp

Tot ceea ce aparține trecutului capătă farmecul dat de acesta. Aceasta este filosofia pe care se bazează stilul vintage. Putem spune că acest stil este o referință strălucitoare și un semn îndrăzneț pentru mobilierul de la mijlocul până la sfârșitul secolului trecut.

Se caracterizează printr-o varietate excepțională de culori și forme. De exemplu, mobilierul care amintește de anii 1940 și 1950 poartă amprenta modernismului, a primei producții în masă de mobilier și a anilor de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Acesta este mobilierul ale cărui trăsături distinctive sunt liniile curate și lipsa de ornamente și decorațiuni. În schimb, mobilierul de epocă în stilul anilor 60 și 70 poartă spiritul mișcării hippie și rebeliunea generației mai tinere. Le veți recunoaște după formele neobișnuite și accentele de culori strălucitoare.

222810.jpg (432 KB)

Shabby chic și stil provensal

”Shabby chic” este un stil care se caracterizează prin mobilier extrem de elegant, cu forme clasice și sofisticate și o mulțime de detalii și incrustări. Pe fundalul acestei străluciri, mobilierul „Shabby” chic au o vopsea îmbătrânită artificial, sub care se vede lemnul de dedesubt.

Veți recunoaște mobilierul în acest stil, așa cum oferim la Expedo după culoarea albă dominantă, formele elegante și nota nostalgiei care pare a fi încastrată în ele.

Acesta este un stil romantic, delicat și atemporal, care, totuși, nu trebuie confundat cu stilul provensal, care este dominat de culori pastelate, iar vopseaua nu este ștearsă. Mobilierul în stil provensal se caracterizează prin linii complicate, bogăție în detalii și o eleganță incredibilă.

Stilul Industrial – materiale aspre și linii curate

Metal, lemn, fier, beton și cărămizi expuse - acestea sunt materialele care caracterizează stilul industrial. A luat naștere în anii 1950 în New York, când orașul a început să refacă clădirile industriale abandonate.

Amenajarea în stil industrial nu este o sarcină foarte ușoară, deoarece trebuie să țineți cont de fiecare detaliu.

Aceasta înseamnă că întreaga casă ar trebui să fie în acest stil - de la mobilierul și echipamente de bucătărie cu aromă industrială, până la pereții de cărămidă, sisteme de ventilație deschise, ferestre mari susținute de rame metalice cu o ușoară coroziune pe ele.

Dacă totuși decideți că acesta este stilul dvs., este bine să acordați o atenție deosebită atât combinației de mobilier, cât și echilibrului dintre tonurile calde și cele reci.

Mid - Century Modern

Acesta este un stil cunoscut pentru cel mai iconic mobilier în designul modern. Apărut ca stil arhitectural și de interior în secolul trecut, Mid-Century Modern arată dezvoltarea de la mijlocul anilor 1935 până în 1965.

Mobilierul în acest stil se caracterizează prin siluete minimaliste, linii elegante, elemente lucrate manual sau pictate. Există puține detalii decorative în ele, iar materialul din care este realizat cel mai adesea mobilierul Mid - Century Modern este lemnul.

Tradițional/clasic

Stilul tradițional de mobilier urmează decorul clasic european, ducându-l la un nou nivel și transformându-l într-un stil care își va găsi un loc în casele moderne. Principalele caracteristici ale stilului de mobilier tradițional sunt mobilierul cu siluete clasice, linii curbate, spătare, cotiere și picioare curbate în stilul Regina Ana.

La mobilierul în acest stil, accentele și decorațiunile abundă și foarte rar poți găsi mobilier în stil clasic fără detalii decorative precum picioarele sculptate manual, perne extra moi și multe, multe ornamente „aurii”.

213462.jpg (958 KB)

Provincial/ rustic

Stilul rustic este cald, comod, fermecător și primitor. Prin urmare, nu este de mirare că este printre cele mai populare stiluri de amenajare din casele moderne. Designul mobilierului provincial se distinge prin simplitatea sa și prin utilizarea materialelor naturale, cum ar fi in, cânepă, lână și altele.

Stilul mediteranean /de coastă

La mobilierul în acest stil, lemnul este stăpânul, iar materialele reci sunt interzise. În general, se poate spune că acesta este stilul verii, al nisipului, al mării și al albastrului  cerului.

Designul mobilierului se caracterizează prin simplitate, eleganță și o doză de chic și este împletit cu materiale marine, elemente și culori tipice verii.

Stiluri orientale: japonez

Orientul a stârnit întotdeauna interesul europenilor. Această lume este interesantă, delicată și diferită și este complet de înțeles de ce stârnește atât de mult interes. Dacă sunteți inspirați de stilurile de mobilier din orient, nu veți greși dacă vă inspirați din Japonia.

Aceasta înseamnă că trebuie să adoptați un stil minimalist de mobilier - paturi joase (așa cum oferim la Expedo), uși glisante, mobilier din bambus, măsuțe de cafea joase și mult spațiu liber.

205629.jpg (192 KB)

Ce stiluri de mobilier vă putem oferi în magazinul nostru?

Fiind unul dintre magazinele de top din țară, încercăm să oferim o gamă largă de mobilier de calitate și prețuri accesibile în cât mai multe stiluri posibil.

În catalogul de produse  Expedo veți găsi mobilier și amenajări în stil tradițional, contemporan și japonez, precum și articole în stil de coastă, scandinav, vintage, industrial, provincial și provensal.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile