Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să alegi cadoul potrivit pentru fiecare membru al familiei

Cumpărarea cadourilor de Crăciun ar trebui să fie distractivă și plăcută pentru toată lumea. Crăciunul este un prilej de bucuriei, pace, confort și al iubire. Vă  oferim  sfaturi practice despre cum să alegeți în mod convenabil cadourile de Crăciun pentru întreaga familie și să economisiți timpul și stresul cumpărăturilor în perioada de Craciun.

Cum să alegi cadoul potrivit pentru fiecare membru al familiei

Dăruiește bucurie cu un cadou care îi va încânta pe cei dragi.

Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți cadoul de Crăciun potrivit pentru fiecare membru al familiei.:

1.     Cadou pentru mama

218038.png (1.03 MB)

Masă de sufragerie DUSTY

Orice mamă va aprecia această masă practică și modernă. Masa de sufragerie DUSTY este fabricată din laminat de înaltă calitate în combinație cu metal. Picioarele din metal negru oferă mesei stabilitatea și rezistența necesare. Un mare avantaj este posibilitatea de a alege din mai multe decoruri și dimensiuni ale blatului. Datorită designului, masa va deveni cu ușurință un element dominant al oricărei bucătării sau sufragerii.   

2.     Cadou pentru tată

231988.png (156 KB)

Fotoliu SAKO

Oferiți-i tatei o odihnă binemeritată în fotoliul confortabil și elegant SAKO.  Forma și materialul de calitate al tapițeriei garantează un confort maxim atunci când vă relaxați. Țesătura este plăcută, moale la atingere și foarte ușor de întreținut. Picioarele din lemn masiv asigură rezistența și stabilitatea fotoliului. Puteți alege din mai multe culori. Avantajul este că puteți cumpăra și un taburet în aceeași tapițerie.

TIP: Mai multe despre Cosmic pot fi găsite în dicționarul nostru.

3.     Cadou pentru cei mici

218491.png (1.38 MB)

Cort pentru copii TEEPEE

Orice copil mic va adora acest cort. Acesta le oferă copiilor un spațiu creativ pentru joacă, imaginație și un loc pentru o ascunzătoare perfectă. Puteți alege din mai multe combinații de culori, astfel încât cortul se va potrivi cu ușurință în camera oricărui copil. Materialele naturale, 100% bumbac și lemn de pin, asigură siguranța sănătății. Construcția ușoară face ca acest cort să fie ușor de mutat în altă cameră sau în grădină. Fereastra cu oblon rulant, intrarea cu încuietoare, perna moale și cele 3 pernuțe creează un spațiu de joacă perfect și confortabil

4.     Cadou pentru adolescenți

214482.png (171 KB)

Masă pentru calculator CODE X

Fiecare adolescent visează la o zonă de joacă perfectă. Masa CODE X este o masă de joc de înaltă calitate și confortabilă pentru sesiunile de joc. Picioarele metalice asigură stabilitatea mesei. Avantajul este înălțimea reglabilă, spațiu suficient pentru monitor, mouse de gaming și tastatură. Puteți alege dintre două decoruri colorate, cu posibilitatea de a achiziționa iluminare LED sau un hub USB. Cu iluminarea cu LED-uri, puteți alege din șaisprezece culori diferite și, de asemenea, puteți modifica intensitatea acestora pentru a spori atmosfera de joc.

5.     Cadou pentru bunica și bunicul

150312I.png (546 KB)

Saltea de spumă BILL + pernă GRATUIS

Somnul de calitate este important pentru persoanele în vârstă, iar salteaua din spumă BILL îl oferă. Această saltea este o saltea din spumă, cu două fețe. Este fabricată din spumă Flexifoam, care se caracterizează prin stabilitate dimensională, aerisire și durabilitate. Salteaua este suficient de fermă, se caracterizează prin fermitatea H4 și are un profil cu 7 zone cu profil de masaj în tehnologie 3D RAINBOW. Suprafața saltelei este protejată de o husă antialergică, care este confecționată din microfibră de înaltă calitate și durabilă. Husa are un fermoar și este lavabilă până la 95 °C. Salteaua are o înălțime de 16 cm, inclusiv husa, și este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii.

Cumpărați cadouri de Crăciun pentru toți membrii familiei cu ușurință și din confortul propriei case!

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile