Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Depozitele EXPEDO sunt pregătite pentru toate dorințele dumneavoastră.

Vojtěch Král
2.3.2020

Viteza, preciziE, consistența. Magazinul de mobilă este o provocare logistică. Cu toate acestea, suntem un lider în domeniu. Logistica sofisticată este motto-ul nostru, deci este încă în viață în depozitele noastre. Mizăm pe livrarea la timp și pe satisfacția clienților. Nu vă fie frică să ne verificați!

Depozitele EXPEDO sunt pregătite pentru toate dorințele dumneavoastră.

Datele și experiența sunt esențiale

Operăm pe piață de câțiva ani. Puteți cunoaște EXPEDO, de exemplu, din popularul site de căutare pentru mobilier FAVI, dar ne puteți găsi și pe rețelele de socializare și ne puteți cunoaște și de la televizor. Serviciile noastre profesionale sunt susținute de ani de experiență, analize ample ale vânzării de mobilier din toate categoriile și produse specifice. Datorită acestui fapt, garantăm disponibilitatea și livrarea rapidă a mărfurilor.

d1749d1d-cbd4-4bbc-bf51-83f5934dc9b0.JPG (108 KB)

Bazele succesului sunt experiențele cumpărătorilor noștri, precum și capacitatea de a ține pasul cu vremurile și de a ne adapta la noile provocări și tendințele actuale. Modificăm și extindem în mod regulat gama în funcție de cererea actuală a clienților. Prin urmare, în oferta noastră veți găsi atât produse de calitate, cât și produse solicitate frecvent, precum și accesări ale sezonului sau noutăți de pe piață.

Arta marketingului modern

Mergem cu vremurile. Depunem mult efort în marketingul de calitate și modern. Clienții ne pot contacta oricând pe rețelele de socializare, ne pot scrie sau ne pot suna. Suntem aici pentru dumneavoastră, gata să îndeplinim orice dorință.

 

marketing.png (100 KB)

Calitatea și viteza de livrare

Cei mai importanți factori din afacerea noastră sunt calitatea mărfurilor vândute și viteza de livrare. Gama noastră este formată din produse de la producători dovediți. Logistica este numele nostru de mijloc. Comandați, livrăm. Calitatea necesară și timp scurt.

Dar calitatea necesită timp. Mai ales pentru bunuri precum canapelele de lux, merită să așteptați. Munca cinstită înseamnă timp. Răsplata pentru răbdare este longevitatea.

Cel mai bun mod de a confirma autenticitatea cuvintelor noastre este să ne încercăm. Echipa EXPEDO este aici pentru tine.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Spătar Dan: În atenția transportatorului. 16.12.2020
Domnilor,nu ar trebui sa vă lăudați in ceea ce privește transportul,in data de 25 noiembrie am votat banii in cont pt un colțar și nici în ziua de azi nu mi-a ajuns și se pare că nu o să ajungă nici săptămâna asta. Deci mai încerci laudele,că nu sunteți parlamentari.:)) Ce promiteți faceți că suntem sațiu de laude fara rezultat.
Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile