Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

DIY: Felicitări de Ziua Îndrăgostiților

Odată cu venirea sărbătorii iubirii, se creează spațiul pentru exprimarea sentimentelor pe care le avem pentru jumătatea noastră dragă. Ce poate fi mai deosebit decât o felicitare de Ziua Îndrăgostiților realizată manual? În articolul de astăzi, vom vedea câteva idei de inspirație pentru a crea felicitări memorabile de Ziua Îndrăgostiților, care să transmită nu doar cuvinte de dragoste, ci și propria creativitate. Pregătiți foarfecele, lipiciul, hârtia colorată, markerele și fiți creativi.

DIY: Felicitări de Ziua Îndrăgostiților

Felicitare cu efect 3D

De ce avem nevoie:

  • 2x hârtie A4
  • Hârtii colorate cu sclipici (roșu, roz)
  • Marker negru
  • Foarfecă
  • Lipici

Procedură:

Mai întâi, tăiați trei dimensiuni de inimioare din hârtia cu sclipici. Tăiați câte două din fiecare mărime pentru a obține un total de 6 inimioare. Vom folosi aceeași hârtie decorativă pentru a crea cercurile care vor servi drept decorațiuni în jurul cutiei 3D. Îndoiți hârtia albă A4 în jumătate pentru a obține o felicitare. Tăiați o bucată din a doua bucată de hârtie și împăturiți-o în două. Tăiați și împăturiți capetele dintr-o parte pentru a crea o margine decorativă, pe care apoi o decorăm cu un marker. Apoi, trebuie doar să lipim toate componentele pe felicitare și să scriem un mesaj de dragoste pentru jumătatea noastră dragă.

3D valentines card.jpg (126 KB)

Felicitare cu balon cu aer cald de dragoste

De ce vom avea nevoie:

  • Hârtie A4
  • Hârtii colorate (roșu, roz)
  • Marker negru
  • Foarfecă
  • Lipici

Procedură:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați din nou inimile în diferite dimensiuni, folosind atât hârtie roșie, cât și roz. Îndoiți hârtia albă în două pentru a obține o felicitare. De data aceasta vom decora prima pagină pentru a lăsa loc în interior pentru o declarație de dragoste mai lungă. Folosiți un marker negru pentru a decora marginile cu linii mici pentru a crea un efect matlasat. În mijloc, vom schița coșul balonului nostru cu aer cald al iubirii și îl vom termina cu inimioarele pregătite care vor forma partea superioară. Lipiți mai întâi una mare - din hârtie roșie și deasupra una mai mică din hârtie roz pentru a crea un contrast. Apoi, nu mai există nicio limită a creativității. Inimile mai mici pot fi lipite fie pe balonul din față, fie în interiorul felicitării pentru a înveseli textul.

valentines card with hearts.jpg (41 KB)

O felicitare perfecta din inimioare:

De ce vom avea nevoie:

  • Hârtie A4
  • Acuarele
  • Pensulă

Procedură:

Cea de-a treia felicitare DIY nu vă va lua mult timp și veți avea nevoie doar de câteva instrumente pentru a o pregăti. În primul rând, ca și în cazul felicitărilor anterioare, îndoiți hârtia albă în două. Vom decora din nou partea din față. De data aceasta, însă, nu vom decupa inimioare din hârtie colorată, ci vom folosi acuarele. Scopul nu este de a face o inimă la fel ca cealaltă. Rămânem la motto-ul "există frumusețe în imperfecțiune". Alegeți combinații de culori și dimensiuni diferite.

valentines card with hearts 2.jpg (312 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile