Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Accesorii obligatorii pentru fiecare living

Camera de zi, așa zisul living, este genul de cameră în care majoritatea dintre noi nu ar dori să facă compromisuri în ceea ce privește aspectul estetic. În living ne întâmpinăm oaspeții, ne întâlnim cu familia și prietenii sau ne relaxăm după o zi de muncă. De aceea este important ca în living să avem un design elegant și confortabil pentru a ne bucura de o atmosferă confortabilă și primitoare.

Accesorii obligatorii pentru fiecare living

Venind vorba despre accesorii, adesea subestimăm importanța lor în crearea unui design frumos și a senzației de acasă într-o cameră. Dar, de fapt, cu ajutorul lor, putem face o diferență semnificativă în ceea ce privește designul interior.

Mobilând livingul, de exemplu, de obicei acordăm atenție designului, dimensiunii și amplasării elementelor mai mari, cum ar fi canapeaua, măsuța de cafea, scaunele, fotoliile și produselor precum TV, audio-video etc.

Dar, de fapt, micile detalii de interior, cum ar fi obiectele decorative, sunt, de asemenea, importante în modelarea aspectului general al unei încăperi. Cu ajutorul lor, putem conferi camerei de zi un stil individual și o putem aduce la viață.

Chiar și cel mai atent selectat mobilier nu va fi suficient pentru a face ca un interior să arate complet. Micile elemente de interior joacă un rol esențial în atmosfera pe care o oferă o cameră de zi. Cu ajutorul lor, putem înviora chiar și cel mai plictisitor interior al unui living.

224567.jpg (127 KB)

Pe piață putem găsi o gamă foarte largă de elemente decorative în diferite modele și culori pentru a completa interiorul.

Acestea pot fi caracterizate prin diferite tipuri de texturi, forme și dimensiuni. Elementele de amenajare interioară a livingului vin în diferite forme - picturi, flori, ceramică, textile, perne, figurine și obiecte decorative, fețe de masă, perdele.

Din acest motiv, nu este întotdeauna ușor să alegem tipul potrivit de decorațiuni interioare care să ne ajute să obținem efectul pe care îl dorim. În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi utile pentru alegerea accesoriilor pentru camera de zi, care vă vor ajuta să obțineți un rezultat perfect în ceea ce privește interiorul camerei de zi.

Accesorii care redau livingului un aspect confortabil și armonios

Elemente textile de interior

Obrázek1.png (459 KB)

Perne și pături

Pernele sunt un mijloc excelent pentru a adăuga culoare și atmosferă oricărui tip de interior. Atunci când sunt alese cu pricepere, pernele și păturile îmbunătățesc conceptul general al interiorului din living. Avantajul lor este că pot fi schimbate în fiecare anotimp, atunci când ne dorim un nou design pentru camera de zi.

Perdele și cortine

Perdelele sunt un alt detaliu care este adesea subestimat și care rămâne uitat atunci când vorbim de amenajarea livingului.

Cu perdelele pentru living, opțiunile de decorare sunt diverse. În funcție de ideea generală în designul camerei de zi, putem alege designul perdelelor pentru a include cordoane decorative, draperii, figurine decorative de aur sau argint, ornamente precum paiete, mărgele, pene, scoici și multe altele.

Dacă amenajarea livingului are un design simplu, alegeți perdele cu un design interesant și care să iasă în evidență. Pe de altă parte, dacă ați adăugat deja un anumit număr de elemente decorative în decorul camerei de zi, atunci rezumați-vă la un design și o nuanță minimalistă și simplă pentru perdele.

Flori vii

Obrázek2.png (377 KB)

Florile vii adaugă întotdeauna un strop de prospețime oricărui tip de decor, iar în acest caz sunt de preferat față de florile artificiale. Dacă aveți un living micuț, atunci optați pentru ghivece de flori de dimensiuni mici.

Decorațiuni pe pereți

Plasarea elementelor decorative pe pereții livingului este o modalitate bună de a diversifica interiorul, care, în același timp, este o opțiune rezonabilă pentru a economisi spațiu în cameră.

Rafturi

Adăugarea unor rafturi micuțe cu design frumos pe unul dintre pereții goi ai livingului, este o opțiune bună pentru a completa interiorul.  Pe lângă faptul că oferă spațiu de depozitare suplimentar, acestea fac ca sufrageria să pară și mai spațioasă.

124722.jpg (122 KB)

Picturi, fotografii și autocolante de perete

Completarea interiorului cu tablouri este o modalitate potrivită de a adăuga mai mult stil unei camere de zi cu un design clasic al mobilierului.  Cu ajutorul tablourilor, puteți aduce mai multă culoare în living, fără a adăuga mobilier nou sau fără a le retapița pe cele vechi.

O pictură mare pătrată sau dreptunghiulară într-o cameră de zi atrage întotdeauna atenția încă de la ușă și conferă interiorului un design finisat și estetic. De asemenea, prezența tablourilor într-o cameră face ca aceasta să pară mai spațioasă din punct de vedere vizual.

O modalitate de a obține un decor interesant în camera de zi este alegerea unui tablou pictat în culori vii, un fel de pată de culoare în contrast cu restul decorului general al livingului. Fotografiile, pe de altă parte, sunt mai potrivite pentru un living în stil modernist, iar aici vorbim mai ales de fotografiile în alb-negru.

green living room.jpg (214 KB)

Autocolantele de perete sunt o super opțiune pentru cei care vor să obțină un stil modern și jucăuș în interiorul livingului, care poate fi ușor de modificat după un timp, atunci când devine plictisitor.

Oglinzi

Deși oglinzile sunt un element din interior care este mai specific băii, ele pot fi amplasate și în living. Oglinzile vin în diferite tipuri și forme, iar avantajul lor este că fac livingul să pară mai spațios și-i conferă spirit inedit.

Elemente de interior care pot fi amplasate într-o varietate de locații

Măsuța de cafea 

O măsuță de cafea cu dimensiuni mici oferă o super oportunitate de a diversifica interiorul oricărui tip de living.  Este, prin definiție, un element practic din interior care totodată oferă o doză de eleganță camerei.  

115168.jpg (114 KB)

Figurine

Figurinele decorative sunt elementul care adaugă individualitate oricărui tip de interior, ca niciun alt element. În cazul figurinelor, scopul este de a pune un accent în interior, așadar aici putem alege un design care este diferit de cel al altor detalii din interior.

O figurină decorativă poate fi așezată de una singură pe o anumită piesă de mobilier sau poate fi atârnată pe perete, în funcție de mărime, dacă nu aveți un loc potrivit pentru ea. Figurinele care au o iluminare punctuală îndreptată spre ele arată deosebit de spectaculos.

Lumânări

Suporturile de lumânări sunt o alegere potrivită pentru cei care iubesc stilul tradițional în materie de mobilier și doresc să obțină un interior elegant și șic.

Sfaturi pentru alegerea accesoriilor în living

224828.jpg (34 KB)

Indiferent de numărul de elemente decorative pe care intenționați să le adăugați la decorul livingului, este important ca acestea să fie de culori similare și să se potrivească cu schema de culori și designul mobilierului general al livingului.

În plus față de culori, este important să alegeți și texturi de același tip. De exemplu, dacă tapițeria canapelei are un anumit tip de imprimeu în relief, alegeți un element interior sau mai multe elemente cu același relief.

De asemenea, este o idee bună să optați pentru elemente textile din interior de același tip. Adică, păturile pentru canapea, fețele de masă, perdelele și pernele să fie toate cu aceeași textură a țesăturii și să fie din aceeași gamă de culori.

Atunci când realizați o amenajare completă a livingului de la zero, este important să știți că fiecare element contează. Acest lucru este valabil și pentru articole precum jaluzelele, de exemplu. În ceea ce privește materialul jaluzelelor, puteți alege, de asemenea, diferite variante.

Acestea pot fi din plastic, metal, țesătură, un anumit tip de lemn, cum ar fi bambusul, așadar alegeți cea mai bună opțiune care se potrivește cu designul stilului interior planificat.

Selectând elementele de interior, nu este bine să exagerați, astfel încât aspectul camerei de zi să nu fie dezordonat. Dacă aveți o cameră mică, atunci urmați regula "Mai puțin este mereu mai mult".

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile