Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ce masuta de cafea sa alegeti pentru living!?

V-ati cumpărat o canapea frumoasă în noul living exact după imaginatia dvs? Perfect! Apoi, tot ce rămâne este să alegeti o măsuță de cafea drăguță, care să o completeze perfect. Dar alegerea unei mese nu este chiar atât de ușoară pe cât ar părea la prima vedere.

Masuta de cafea trebuie sa se armonizeze cu canapeaua si alte elemente de interior vizual si in acelasi timp practic. Pe scurt, pentru a vă oferi un confort maxim. Dacă nu stiti să alegi măsuța de cafea perfectă, nu va panicati. În următorii 4 pași, vă vom sfătui cum să procedați cu selecția.

Ce masuta de cafea sa alegeti pentru living!?

Pasul 1: Înălțimea măsuței este determinată de canapea.

Înălțimea potrivită a măsuței este cheia. Confortul general pe care îl veți avea atunci când stați și utilizați masa depinde de acesta. O masă prea joasă vă poate crea dureri de spate, în timp ce o masă inutil de înaltă vă poate bloca vederea când vizionați un film sau un serial preferat.

Pentru a determina înălțimea ideală a mesei, utilizați doar un principiu simplu. Blatul mesei trebuie să fie la același nivel cu zonele de relaxare ale canapelei, fotoliilor sau scaunelor dvs. Înălțimea optimă a măsuței este de obicei între 40-50 de centimetri.

199683i.jpg (199 KB)

Pasul 2: Cât de mare să alegeti o masă? Depinde de obiceiurile dvs.

Dimensiunea măsuței de cafea consta in mai mulți factori. Atât din motive estetice, cât și practice, masa trebuie să fie proporțională cu dimensiunea canapelei. O masă mică și o canapea mare? Asta nu se potrivesc prea bine împreună. Desigur, dimensiunea mesei depinde și de opțiunile de spațiu ale sufrageriei dvs.

O cameră mică va cere minimalism in general, fie că este vorba de mobilier sau alte echipamente. Așadar, alegeți o măsuță de cafea mică sau rotundă sau un set de mai multe mese mai mici care pot fi pliate împreună. Dacă aveti des invitați, o măsuță de cafea pliabilă va fi o soluție inteligentă pentru dvs. Veți aprecia și acest tip de masă dacă trebuie să o amplasați, de exemplu, într-o zonă de odihnă din camera. Datorită dimensiunilor sale, va înlocui convenabil masa de lucru dacă este necesar.

În general, însă, depinde cel mai mult de preferințele și obiceiurile dvs. Deci, luați în considerare măsura în care utilizați în mod normal masa și câte accesorii și alte articole doriți să plasați pe ea. În cele din urmă, alegeti mărimea care va fi cea mai practică.

137847i.jpg (57 KB)

Pasul 3: Nu subestimati alegerea materialului

Alegerea materialului din care este realizată măsuța de cafea este la fel de important ca și dimensiunile sale corecte. Materialul ales corespunzător poate oferi întregului interior o notă de lux și poate crea o cireașă imaginară pe tort. În mod clasic, cel mai popular material este lemnul în toate formele și decorurile sale. Măsuțele de cafea din lemn masiv sunt o piesă de mobilier cu adevărat frumoasă.

Măsuțele de cafea din sticlă sunt la fel de frumoase. Cu toate acestea, fiți pregătit pentru pentru întreținere mai solicitantă. Fiecare pată pot fi văzuta pe sticlă. Materialul setului dvs. de living este, de asemenea, un ghid excelent atunci când alegeți o masă. Vă recomandăm să alegeți același material sau un material similar.

128136i.jpg (122 KB)

Pasul 4: Proiectați în conformitate cu stilul interiorului

Aveti deja înălțimea, dimensiunile și materialul potrivit pentru măsuța de cafea. Grozav! Dar nu uitați să adaptați toți acești parametri la stilul general al sufrageriei. Fie ca este vorba de un stil minimalist, industrial, modern scandinav sau rustic cu elemente antice. Designul măsuței de cafea ar trebui să se încadreze în conceptul de interior.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile