Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Instrucțiuni simple: Aplicația „Cum să plantati un copac“

Markéta Etrychová
1.3.2022

Proiectul Europa Verde include și o aplicație cu o hartă interactivă. Plantați copacul fizic într-o locație preselectată și virtual folosind aplicația noastră. Datorită acesteia, vom vedea locul fiecărui copac pe care l-am plantat împreună. Nu ai un smartphone? Nu contează! Vă oferim mai multe opțiuni.

Instrucțiuni simple: Aplicația „Cum să plantati un copac“

1. Citirea codului QR

Veți găsi codul QR pe ​​ambalajul în care se află arborele. După o descărcare, veți fi redirecționat către site-ul nostru www.expedo.ro/verde-europa/, unde veți găsi acces la aplicația pentru plantarea virtuală a copacilor. Nu știti să cititi codul QR pe ​​smartphone sau deții un telefon cu buton? Nu contează, citiți instrucțiunile scurte.

ro expedo.jpg (32 KB)

a) Smartphone-uri

Dacă utilizați un smartphone, aveți mai multe opțiuni pentru citirea codului QR. Depinde de vârstă și de marcă.

O altă opțiune este să utilizați o aplicație pe care o puteți descărca din Apple Store sau Play Store. Telefoanele mai noi includ un „scaner” găsit în instrumente. Pentru telefoanele sau tabletele compatibile, tot ce aveți nevoie este o cameră pentru telefonul dvs. mobil, care scanează codul QR și vă trimite la pagină.

b) Telefoane cu buton

Proprietarii de telefoane cu butoane sa nu va faceti griji. Aplicația este accesibilă și de pe un computer sau tabletă cu acces la Internet. Doar introduceți www.expedo.ro/verde-europa/ în fereastra de căutare, unde veți găsi o hartă cu aplicația.

                               

2. Implementare virtuală

După redirecționarea către aplicație, faceți clic pe butonul roșu „Plantare arbore”. După deschiderea ferestrei, încărcați o fotografie a arborelui și introduceți e-mailul. În cele din urmă, confirmați din nou cu butonul „INSERT TREE”.

Vă recomandăm să efectuați o implementare virtuală după cea fizică. Puteți face cu ușurință o fotografie reală a unui copac deja plantat.

3. Partajarea

Va puteti partaja arborele cu fotografii și locul, cu prietenii dvs de pe Facebook, Instagram, Pinterest sau prin e-mail. Aratati-ne și distribuiti mobila Expedo pe Facebook.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile