Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Livrări în Bulgaria și Germania.

Markéta Etrychová
1.2.2021

2020 a fost un an de mari schimbări și progrese. La mijlocul anului, am deschis ceremoniam doua noi sucursale în Peninsula Balcanică. În România și Bulgaria. În a doua jumătate a anului, ne pregăteam să cucerim Occidentul. Cea mai nouă filială din Germania a văzut lumina zilei.

Livrări în Bulgaria și Germania.

Și cum a început totul...

Expedo în forma sa actuală funcționează în Republica Cehă de mai bine de 11 ani. Nenumărate ore de muncă și muncă grea au fost înlocuite de succes sub forma deschiderii unei a doua sucursale în Slovacia. Următoarea expansiune nu a întârziat să apară. În al treilea rând, Expedo a deschis depozite în Ungaria. Anul trecut ne-am extins cu încă 3 sucursale. În România, Bulgaria și Germania. Ce putem aștepta cu nerăbdare?!

Cum cresc ramurile...

Mai multe livrări și personal atent se ocupă de buna desfășurare și livrările la timp în Balcani. Livrările furnizează România și Bulgaria la intervale regulate de la depozitul principal de lângă București.

Germania vecină este furnizată în prezent de mașinile noastre de încredere. Livrările Expedo pot fi văzute în toată Germania în fiecare zi lucrătoare.

În timp, vom crește numărul de angajați și flota, astfel încât să putem expedia toate comenzile la satisfacția maximă a clienților, rapid și convenabil.

Cum arată magazinele online...

Puteți vizita fiecare dintre magazinele noastre electronice din orice colț al țării, trebuie doar să faceți clic pe Expedo.ro și să faceți clic pe țară în colțul din dreapta sus. Descoperiți știrile pe care vi le-am pregătit pe Expedo DE și Expedo BG. Plus cu livrare gratuită oricând, oriunde.

Știrile din ianuarie pot fi găsite în categoriile de dormitoare, băi sau uși glisante.

1i.jpg (636 KB)2a.jpg (746 KB)3i.jpg (170 KB) 4i.jpg (624 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile