TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Inspirație de toamnă: BUCĂTĂRIE

Markéta Etrychová
5.10.2020

Profitați de zilele mohorâte de toamnă în mod eficient. Când altminteri, decât acum, pentru a vă ordona casa și a înlocui mobilierul vechi sau rupt cu altele noi?! Căutați o masă nouă, scaune sau chiar întregul set? Atunci lasă-te inspirat de știrile noastre.

Inspirație de toamnă: BUCĂTĂRIE

LA MINI BUCATARIE

Folosiți spațiul liber eficient și la maximum. Noutățile de design din această toamnă pentru bucătăriile mici și sălile de mese sunt concepute pentru a ocupa cât mai puțin spațiu posibil. Chiar și un apartament mic poate arăta spațios și aerisit. Vedeți o mică degustare de seturi de mese moderne, mese sau scaune de bar.

217468.jpg (65 KB)moos.jpg (43 KB)217811.jpg (64 KB)real.jpg (63 KB)

Tendințele bucătăriei în stil scandinav sunt aerisite, armonioase și atemporale. Funcționează perfect curat datorită culorii albe în combinație cu materiale naturale. O combinație de scaune tapițate sau din plastic cu o masă de sticlă este populară.

LA MAXI BUCATARIE

Îți place stilul country sau industrial? Lipsa de spațiu în bucătărie nu vă spune nimic?! Distrează-te în zilele ploioase de toamnă și transformă bucătăria obișnuită în inima casei. Vă aducem multe noutăți în bucătării mari, săli de mese și baruri.

4.jpg (49 KB)2.jpg (58 KB)5.jpg (68 KB)3.jpg (108 KB)

Bucătăria mare oferă multe opțiuni. Stil nordic minimalist în tonuri deschise, stil rustic din lemn masiv cu accesorii metalice sau scaune tapițate. Tendințele pentru această toamnă chiar au multe de oferit. Atenție, plasticul revine la scenă. Accesoriile și scaunele din plastic solid au primit undă verde.

Ceva EXTRA

Scaunele și mesele de bar nu trebuie să fie apanajul cafenelelor sau restaurantelor. Vor deveni un accesoriu original acasă. Scaunele de bar se potrivesc de asemenea perfect cu insulele din bucătărie.

6.jpg (48 KB)8.jpg (51 KB)9.jpg (48 KB)7.jpg (50 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile