Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ce nu ar trebui să lipsească din camera studenților?

Markéta Etrychová
25.11.2020

Copiii au crescut și trebuie să modernizați și să adaptați camera copiilor la un adolescent? Puteți selecta seturi întregi sau piese individuale de mobilier. Vă vom sfătui cu privire la câteva sfaturi pe care nu trebuie să le uitați când aranjați.

Ce nu ar trebui să lipsească din camera studenților?

DORMIT ÎN CAMERĂ DE STUDENT

Patul cu somiera și saltea de calitate este baza pentru un somn complet. Oferiți copiilor o odihnă sănătoasă și necesară din învățarea de zi cu zi. Chiar și la vârsta mai mare a copiilor, există o dezvoltare constantă, care este susținută de o saltea suficient de puternică, cum ar fi cea cu o placă de cocos sau latex.

Vă recomandăm să alegeți dimensiunea clasică a unui pat de o persoană de 80x200 cm sau 90x200 cm în combinație cu un cadru cu lamele. În camera spațioasă vă puteți răsfăța copiii cu lux sub forma unui pat de 120x200 cm. 

MASA DE SCRIERE A ELEVILOR

Pe măsură ce copiii cresc, la fel și responsabilitățile elevilor. Masa copiilor este deja mică, copilul tău stă răsucit și se plânge de o durere de spate?! Nu puteți face fata far un nou birou pentru studenți. Puteți cumpăra un birou „în creștere” cu înălțime reglabilă. Dacă preferați un clasic, înălțimea ideală este în general de 70 - 80 cm, lățimea în jur de 90 cm. Un sfat minunat este o masă în formă de L. Sunt potrivite mesele cu sertar sau dulap mic, pe care elevul le va folosi pentru a stoca cărți sau manuale.

SCAUN

Alegerea unui scaun este o condiție pentru o postură adecvată în timpul studiului. Cele mai potrivite sunt cele cu înălțime reglabilă, cu cotiere și roți stabile. Fii inspirat de produsele noastre din categoria scaune pentru copii. Veți găsi mai multe tipuri de scaune din piele ecologică, țesătură sau plasă. 

DULAP

Deja în a doua etapă a școlii primare, fetele și băieții încep să aibă mai multă grijă de ei înșiși. Vor să le placă. Cumpărăturile pentru haine noi sunt din ce în ce mai frecvente. Acest lucru va necesita, de asemenea, un dulap mai mare, în care să puteți depozita haine de sezon, jachete sau încălțăminte. Într-o gamă largă de dulapuri pentru copii, în culori clasice sau neutre pentru fete și băieți, cu siguranță o veți găsi pe a voastră. Puteți alege un dulap spațios cu o bară în combinație cu rafturi sau sertare. Pentru o cameră mică, vă recomandăm un dulap cu uși glisante și o oglindă.

COMODA SAU RAFT

Reglați interiorul camerei la perfecțiune. Spațiu suplimentar de depozitare sub formă de comode sau  rafturi va fi utilizat pentru a depozita cărți, manuale sau obiecte mici. Le puteți asorta cu ușurință cu alte mobilier. Nu există niciodată suficient spațiu de stocare.

SET COPII

Designul nu este tocmai hobby-ul tău? Cameră pentru copii complet mobilată în câteva minute și din confortul casei dumneavoastră. Da! O soluție confortabilă, care durează un timp minim și va arăta perfect. Puteți cumpăra seturi pentru copii pentru cameră în mai multe culori. Sunt incluse comode, rafturi sau dulapuri, desigur că există un birou.

pexels-photo-4144222.jpeg (176 KB)

Alegeți mobilierul camerei copiilor în culori deschise. Îl puteți armoniza cu ușurință cu alte interioare, arată aerisit și mărește optic spațiul. Camera are o canapea sau un fotoliu special, împreună cu o lampă și o măsuță. Zona de relaxare este în lume. Camera copiilor este un loc nu numai pentru învățare, ci și pentru relaxare.

 

RECOMANDĂM: in nicio cameră de adolescent nu ar trebui să lipseasca o oglindă mare.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile