TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Mansarde: locuințe și stil de viață

Locuința în mansardă a luat naștere în anii 1950-1960. Loft înseamnă mansardă sau pod, dar și ultimul etaj deschis al unei fabrici. Reprezintă viața boemă în clădiri industriale de altădată, cum ar fi fabrici vechi, turnuri de apă, hale sau gări. Faceți cunoștință cu viața la scară largă trăind îndeaproape cu noi.

Mansarde: locuințe și stil de viață

Ce este o mansardă?

Mansardele nu au fost inițial destinate locuințelor. Proprietarul lor a transformat spațiul adesea industrial într-un apartament locuibil și aerisit. Veți întâlni mansarde în multe forme, cel mai adesea hale industriale și fabrici vechi, dar observatoarele, morile, vechile fabrici de bere și stațiile de transformare sau docurile nu fac excepție.

Stilul industrial însoțește aproape toate apartamentele. Elementele metalice combinate cu alb și negru aduc o notă caracteristică lojelor. Spațiile deschise și detaliate sunt adesea inspirate de forma și utilizarea originală a clădirii. Clădirile industriale vechi pot fi, de asemenea, transformate în mai multe unități rezidențiale în timpul unei renovări sensibile.

loft.jpg (74 KB)

Caracteristicile locuirii la mansardă

Tavane înalte, pereți de sticlă sau pereți aspri. Toate acestea caracterizează perfect traiul în mansarde. Locuințele atipice sunt ideale pentru iubitorii de stil de viață neobișnuit. Plafoanele înalte și spațiile deschise și aerisite sunt apreciate în special de naturile creative.

Camerele de zi sunt imense, cu atributele unui mediu industrial. Acestea au tendința de a include canapele spațioase din piele, mese și rafturi din lemn sau metal. Aveți grijă cu mobilierul, având grijă să îl păstrați aerisit. Păstrați pereții în designul lor original. Pe pardoseli veți găsi raclete de beton și covoare din bucăți.

Caracteristica dominantă este reprezentată de cablurile electrice care se întind de-a lungul suprafeței pereților de cărămidă aparentă. Din marele birou nu trebuie să lipsească bibliotecile spațioase din oțel.

Spațiul de dormit se găsește cel mai adesea la etajul așa-numitului dormitor. Proprietarii de mansarde profită la maximum de spațiu. Tavanul înalt împarte etajul inferior, unde este creată o altă cameră în pod. Ideal pentru dormitor, birou sau camera copiilor mai mari.

loft high roof.jpg (82 KB)

Dezavantajele apartamentelor cu mansarda

Cel mai mare dezavantaj al apartamentelor mansardate este acustica slabă. Zgomotele puternice din împrejurimi pătrund adesea în spațiu. Ceea ce a avut un efect redus asupra utilizării inițiale a spațiului. Un spațiu deschis, fără pereți despărțitori, nu vă oferă prea multă intimitate. De aceea, mansardele sunt populare în rândul boemilor singuri sau al cuplurilor fără copii. Ultimul dezavantaj este încălzirea. Scurgerile de căldură sunt 100% imposibil de prevenit în aceste clădiri originale. La urma urmei, pereții neterminate și ferestrele originale nu corespund standardelor actuale pentru locuințe moderne.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile